Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΑΝΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟΥ

Γιώργο γειά σου ,

Αναρωτιέμαι , μήπως τελικά είναι καλύτερα που έγιναν οι εκλογές και ήρθαν αυτά τα αποτελέσματα και έτσι θα δοθεί η δυνατότητα στους ηλίθιους Έλληνες να κάνουν ψυχοθεραπεία της ασθένειας του αριστερισμού , εφαρμόζοντας ο ΣΥΡΙΖΑ τη συντηρητική και δεξιά πολιτική με κυβέρνηση προσωπείου αριστεράς …!!!

Φαντάσου, τι θα τράβαγε η ΝΔ να περάσει τα μέτρα του μνημονίου και τις αναμενόμενες αντιδράσεις των ανεγκέφαλων ,των συντεχνιών και των κουλτουριάρηδων …

και βέβαια πόσο καλό θα τις κάνει να καταλάβει , ότι οι περισσότεροι πολίτες , δεν επιβραβεύουν τις επιτυχίες και τη πολιτική του Τσίπρα , αλλά απορρίπτουν το παλιό κατεστημένο , την διαφθορά , την αναξιοκρατία και την ανικανότητα ΠΑΣΟΚ – ΝΔ τόσων ετών και στην ουσία υπεύθυνους της σημερινής κατάστασης .

Τουλάχιστον τώρα , πρέπει να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι :

Εμείς , γιατί παραμένουμε στην Ευρώπη , θα τηρήσουμε το μνημόνιο και τη πολιτική φιλελευθερισμού , και φαίνεται να υπάρχει ησυχία …..

Οι υπόλοιποι κάνουν ψυχοθεραπεία , και παίρνουν το χαπάκι τους , αφού έχουν μεγάλο ηγέτη και κυβέρνηση λαικής αριστεράς , με λόγια φούμαρα και ψεύτικη ελπίδα .

Μήπως αυτό ήθελαν και οι Ευρωπαίοι ?

Πως θα αντιδράσουν τα σούργελα οι ψηφοφόροι , όταν ξυπνήσουν και δουν την πραγματικότητα , τα δήθεν , με τα υπαρκτά προβλήματα και τα ψέματα ?

Ποιά είναι η γνώμη σου ? Τι επόμενο μας περιμένει ?

Κώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου