Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Μεϊμαράκης φτιάχνει την Εθνική Ελλάδος της Νίκης και ο Τσίπρας την Εθνική Κούβας της Απομόνωσης


Είναι ξεκάθαρες οι διαφορές και τα αντίθετα μηνύματα που εκπέμπουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μιλά από την πρώτη στιγμή της προεκλογικής περιόδου για την ανάγκη των μεγάλων εθνικών συναινέσεωνγια να βγει η χώρα από την κρίση και συγκεκριμένα αν η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα, επιζητεί τη συνεργασία του δεύτερου (ΣΥΡΙΖΑ) από τη στιγμή ειδικά που είναι υπεύθυνο για το 3οΜνημόνιο. Μιλά ακόμη για εθνικές ομάδες ικανών και άξιων από όλα τα πολιτικά και κοινωνικά επίπεδα για να υπάρχει ομοφωνία και ταύτιση στους μεγάλους Εθνικούς Στόχους. Της επανεκκίνησης της οικονομίας και της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας.

Ο Αλέξης Τσίπρας καταχωρεί τη ΝΔ και άρα τη μεγάλη μερίδα του εκλογικού σώματος που τη στηρίζει στους μισητούς του αντιπάλους που δεν θα συνεργαστεί ποτέ! Και πάει ένα βήμα ακόμη πιο πέρα, αρνείται τη συνεργασία με ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ, διότι όπως λέει έχουν «βαρίδια» (παρότι είναι ψηφισμένα από τους Έλληνες) και άλλες συστημικές στρεβλώσεις που κατά τον ΣΥΡΙΖΑ του κ. Τσίπρα είναι αδύνατες οι συνεργασίες. Άρα ποιος μένει;; Μόνο οι ΑΝΕΛ, που αν μπουν στη Βουλή δεν θα προσφέρουν τίποτα νέο πέρα των γνωστών γραφικοτήτων. Με λίγα λόγια ο κ. Τσίπρας δεν συνεργάζεται με κανένα και δεν θέλει να βλέπει κανένα.

Η άλλη μεγάλη διαφορά είναι ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης εκπέμπει μήνυμα σταθερότητας προς το εξωτερικό με απόλυτα συμπαγή και προσηλωμένη κοινοβουλευτική ομάδα, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας έχει ήδη διατυπωμένες τις ενστάσεις των συνιστωσών και των υποομάδων του που δηλώνουν πως δεν θα ψηφίσουν νόμους, πως δεν προχωρήσουν μεταρρυθμίσεις. Δηλαδήο Αλέξης Τσίπρας,αν καταφέρει την Κυριακή να ξεγελάσει την κοινωνία πως δεν θα τηρήσει το Μνημόνιο και πως έχει κάπου κρυμμένη μια άλλη χρηματοδότηση για τη χώρα μας, ακόμη και τότε,θα έχει ετοιμάσει την Ελλάδα για την επόμενη μεγάλη και οδυνηρή φάση της νέας ακυβερνησίας, όπου το ίδιο του το κόμμα θα τον ξαναρίξει...Οι συνιστώσες που του ξέμειναν δεν θα αντέξουν να τηρήσουν όσα έσκιζαν στις 25 Ιανουαρίου.

Ο Αλέξης Τσίπρας εκπέμπει το μεγάλο σταθερό μήνυμα της αστάθειας και της καθολικής εθνικής απομόνωσης.Ο Αλέξης Τσίπρας αρνείται κάθε συνεργασία με τις εγχώριες πολιτικές δυνάμεις πιστεύοντας πως θα πάρει ψήφους από τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, όμως σφάλει, γιατί εκπαιδεύει εκ νέου την κοινωνία στο διχασμό. Εκπαιδεύει τον Ελληνικό λαό στο δίλημμα ή αυτοί ή εμείς... Λέει ανοιχτά πως θέλει να «τελειώσει» τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Ο Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει να αγνοεί τις διεθνείς συνθήκες και ισορροπίεςκαι φέρνει τηνεθνική διχόνοιακαι βάζει γερά θεμέλια για νέες εκλογές και για τη μεγάλη έξοδο της χώρας μας από την ευρωζώνη. Ειδικά τώρα που η κεντρική Ευρώπη κλείνει τα σύνορά της στους πρόσφυγες, η πατρίδα μας θα γίνει μαθηματικά μία εξαθλιωμένη αποθήκη ψυχών... Ελλήνων και μεταναστών.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μιλά για την Εθνική Ομάδα που θα φέρει Νίκες και ανήκει σε όλους τους Έλληνες και ο Αλέξης Τσίπρας για την Ομάδα των ΣΥΡΙΖαίων που θα μιλούν και θα συναναστρέφονται μόνο με τους όμοιούς τους.

Την Κυριακή ψηφίζουμε για την Εθνική Ομάδα της Ελλάδας μας που ανήκει στην Ευρώπη και όχι για μία Ομάδα τύπου Κούβας που θα είναι απομονωμένη στη Μεσόγειο.

Την Κυριακή ψηφίζουμε για την Εθνική Ομάδα Ελλάδας του Μεϊμαράκη ή για την Εθνική Ομάδα Κούβας του Τσίπρα. Αυτό είναι το διακύβευμα!


Τ.Θ.
www.tokentro.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου