Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Αστυνομικό Δελτίο: Κλοπές και ναρκωτικά στη Μεσσηνία - 46χρονος μαχαίρωσε 42χρονο στην Τρίπολη Αρκαδίας

Συνελήφθη ένα άτομο για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά, τα όπλα και τα βεγγαλικά στη Μεσσηνία

Κατασχέθηκαν -15- δενδρύλλια και ποσότητα κάνναβης, κυνηγετικά όπλα, μαχαίρια, φωτοβολίδες κ.α.


Συνελήφθη, σήμερα (10.9.2015) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Πύλου – Νέστορος Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου, ένας (1) 53χρονος ημεδαπός, για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά, τα όπλα και τα βεγγαλικά.

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του 53χρονου, καθώς και στην αυλή αυτής, όπου βρήκαν συνολικά και κατάσχεσαν:

Δεκαπέντε (15) δενδρύλλια κάνναβης.
Ποσότητα κάνναβης, βάρους -176- γραμμαρίων.
Τρία (3) κυνηγητικά όπλα.
Πιστόλι κρότου.
Αεροβόλο όπλο.
Συσκευή εκτόξευσης χημικής ουσίας (σπρέι πιπεριού).
Δύο (2) λόγχες και μία (1) ξιφολόγχη.
Έξι (6) μαχαίρια, πέντε (5) σουγιάδες και ένα (1) πτυσσόμενο στιλέτο.
Δύο (2) φωτοβολίδες.
Εκατόν σαράντα (140) φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Πύλου.

-------------------------


Εξιχνιάστηκαν τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών σε οχήματα και κατάστημα στη Μεσσηνία

Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ατόμου

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μελιγαλά, τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών σε οχήματα και κατάστημα, στο Μελιγαλά και στο Μαυρομάτι Μεσσηνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές κατηγορείται ένας (1) 21χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Μελιγαλά, εξακριβώθηκε ότι ο 21χρονος, την 5.9.2015, στο Μελιγαλά Μεσσηνίας, διέρρηξε όχημα, από όπου αφαίρεσε ηλεκτρονικές συσκευές, ενώ διέρρηξε ακόμη ένα όχημα, καθώς και κατάστημα-υπεραγορά, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι και την 6.9.2015, στο Μαυρομάτι Μεσσηνίας, διέρρηξε όχημα, από όπου αφαίρεσε τσάντα που περιείχε χρήματα.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Μελιγαλά για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

---------------------


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 
ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ 
από 17.00 ώρα της 10.9.2015 έως 09.00 ώρα της 11.9.2015 


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για σωματικές βλάβες και παράβαση της Νομοθεσίας για τα όπλα
Συνελήφθη, χθες (10.9.2015) το μεσημέρι, στη Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αρκαδίας, ένας (1) 46χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται ότι λίγο νωρίτερα, με τη χρήση μαχαιριού, προκάλεσε σωματικές βλάβες σε 42χρονο ημεδαπό. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τρίπολης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, χθες (10.9.2015) το μεσημέρι, στην Πύλο Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ένας (1) 37χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, χθες (10.9.2015) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, ένας (1) 25χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου