Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Παναγιώτης Μπούρας: Ως εδώ ! Η κλεψύδρα της υπομονής άδειασε

Ύστερα από την τελευταία επίθεση από τον κύριο Φουσέκη, το ποτήρι ξεχείλισε. Φτάνει πια ο ηγεμονισμός, η έπαρση και ο λαϊκισμός. Φτάνει η παραπληροφόρηση, η υποκρισία, η φαιά προπαγάνδα και η εμμονή στην πόλωση, σε διχαστικές λογικές που βολεύουν εαυτούς.

Γνωρίζεται πολύ καλά ότι, τα δικαστήρια δεν ΄΄κερδίζονται΄΄ με υποκριτικές παγανιστικές λατρείες, ούτε με την αλήθεια, αφού πολλές φορές κάποιοι είναι πιο ίσοι από τους ίσους. Ο σοφός Αριστοτέλης έλεγε και είχε απόλυτο δίκιο: ΄΄Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο από την ίση μεταχείριση των ανίσων΄΄

Η αμετροέπεια της επίθεσής σας φτάνει στο απόγειό της, με την εμμονή για καταδίκη ανυπόστατων και αναπόδεικτων δολιοφθορέων στον Άκοβο, απαίτηση που μόνο αφελείς και μυαλοφυγόδικοι μπορούν να δεχτούν και που προσβάλλει τη νοημοσύνη όλων μας. Όμως, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεχνάτε ότι κανένας άλλος θεσμός, ούτε και το Δημοτικό Συμβούλιο μπορεί να υποκαταστήσει τη δικαιοσύνη, είναι προκλητικό και παράνομο αυτό το καινοφανές παραμύθι που μας λέτε. Τη δικαιοσύνη που ενώ τη σεβόμαστε και την απόφασή της υπηρετούμε, συνεχίζουμε να μιλάμε για κατάφορη αδικία της παρατάξεώς μας, για αδικία και αδικοδικία. Και μιλάμε για αδικία αφού ο επανέλεγχος έδειξε 110 ψηφοδέλτια άκυρα των αντιπάλων μας και 9 αδίκως ακυρωθέντα της δικής μας παράταξης. Τελικά ακυρώθηκαν μόνο δυο (2) από το δικαστήριο!!!

Χωρίς αιδώ ξεχνάτε τα 33 άκυρα ψηφοδέλτια (εκτός Ακόβου) αλλά και τα 55 στο Τ.Κ. Κουρουνιού, που ήταν ΄΄γυμνά΄΄, χωρίς αρίθμηση και χωρίς υπογραφή του δικαστικού εκπροσώπου (ανθρώπινο λάθος ή και εδώ έπρεπε να ψάξουμε για δολιοφθορά;).

Για αυτό σας λέμε σταματήστε να κυνηγάτε ανεμόμυλους και να αναζητάτε εφιάλτες και συνωμότες. Αρκετά κόστισε στην κοινωνία μας αυτή η εκλογική αναμέτρηση. Σεβαστείτε επιτέλους και την Δημοκρατική Συνεργασία που εκπροσωπεί το 50% των πολιτών. Εξάλλου πρέπει να γνωρίζεται ότι η καταξίωση, η αποδοχή αλλά και η υστεροφημία των πολιτικών προσώπων κατακτάται στο στίβο της ζωής και από την προσφορά στην κοινωνία και δεν κερδίζεται με επικοινωνιακά και άλλα μέσα. Τέλος, οφείλουμε να υπενθυμίσουμε ότι η αδυναμία και η ανυπαρξία δημιουργικού έργου δεν καλύπτεται από τη δημαγωγία και τη συκοφαντία.

Οι πολίτες διαθέτουν και μνήμη και κρίση και γνωρίζουν πολύ καλά την αξιακή και ιδεοπολιτική ταυτότητα του καθενός από εμάς. Οι δυσκολίες και η ανέχεια που επισώρευσαν σε όλους μας οι μνημονιακές ανάλγητες πολιτικές τα τελευταία πέντε χρόνια έχουν κάνει τους δημότες σοφότερους και περισσότερο προσεκτικούς. Άλλωστε το απέδειξαν ξεκάθαρα στις εκλογές παρά τις φιλότιμες προσπάθειές σας. Μοίρασαν εξίσου την προτίμησή τους, κατά συνέπεια όταν προσβάλλετε την παράταξή μας, προσβάλετε τους πολίτες και τη λογική τους.

Αντί κύριε Φουσέκη να επιδίδεστε σε κυνήγι μαγισσών, σε ονειρώξεις συνομωσιών, αντί να αναλώνεστε σε αφορισμούς, σε συκοφαντίες και σε σοφιστείες που καταλήγουν σε ερμηνευτικές αυθαιρεσίες, θα ήταν δημοκρατικά και δημιουργικά προσφορότερο να ενημερώσετε τους συμπολίτες μας και εμάς, υπεύθυνα, με την ωριμότητα και τη σοβαρότητα που διαθέτετε.

Ποιο είναι, αλήθεια, το έργο της νέας δημοτικής αρχής με βάση τους τρεις πυλώνες ανάπτυξης που εσείς ευαγγελίζεστε;

Ολοκληρώθηκαν άμεσα τα έργα που είχατε υποσχεθεί;

· Συνδετήρια Οδός

· Κέντρο νεότητας

· Κτίριο Πυροσβεστικής

· Οι μελέτες για ένταξη νέων έργων στο ΕΣΠΑ



Ακόμα κύριε Φουσέκη, θα ήταν χρήσιμο και ωφέλιμο να ενημερώσετε τους συμπολίτες μας και εμάς για τα παρακάτω σοβαρά ερωτήματα που αφορούν στη δική σας θητεία στον τέως Δήμο Φαλαισίας.

· Για το ετεροχρονισμένο δημοτικό συμβούλιο , το θρυλικό 99/2010 στη Φαλαισία

· Για τους λογαριασμούς πυρόπληκτων, που με την 102/2007, ανοίξατε και διαχειριστήκατε εκτός δήμου.

· Για την αγορά των ΄΄χρυσών΄΄ οικοπέδων στον Άκοβο και στη Ρεκίτσα

· Για τη δωρεάν παραχώρηση γης του Δήμου σε μοναστήρια και σε ιδιώτη

· Για την ανάπλαση της Δραμπάλας με τα χρήματα των Κυπρίων.



17 σχόλια:

  1. ΤΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ. ΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΠΟΙΟΥΣΕΣ ΤΗΝ ΝΥΣΣΑΝ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΚΡΑΝΑ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙΣ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΙΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ. ΟΜΩΣ ΤΑΚΗ ΜΟΥ, ΑΥΤΑ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΜΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΠΑΙΞΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΣΟΥ ΣΩΣΤΑ ΣΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΙΣΕΙΣ ΣΑ ΘΕΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΣΜΟ... ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τσακώνονται σαν τα σκυλιά και είναι όλοι τους τόσο ίδιοι! ΑΗΔΊΑ !
    Δεν κάνατε τίποτα καλο μονο κακό στην Μεγαλόπολη υοοοσσσσσττττ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΕΣ

      Διαγραφή
  4. Το κείμενο δύσπεπτο από τον μέσου μορρφωτικού επιπέδου άνθρωπο . Ποιός το έγραψε άραγε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΑ ΧΑ ΧΑ... ΣΟΥ ΚΑΘΙΣΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ Ε; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΙΣ; ΧΑ ΧΑ ΧΑ... ΑΠΟ ΜΕΣΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΤΕΛΙΚΑ... ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΜΟΡΦΩΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ... ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΕΣ ΚΑΜΙΑ ΣΟΔΑ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΗΝ ΠΕΨΗ... ΧΑ ΧΑ ΧΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. · Για το ετεροχρονισμένο δημοτικό συμβούλιο , το θρυλικό 99/2010 στη Φαλαισία

    · Για τους λογαριασμούς πυρόπληκτων, που με την 102/2007, ανοίξατε και διαχειριστήκατε εκτός δήμου.

    · Για την αγορά των ΄΄χρυσών΄΄ οικοπέδων στον Άκοβο και στη Ρεκίτσα

    · Για τη δωρεάν παραχώρηση γης του Δήμου σε μοναστήρια και σε ιδιώτη

    · Για την ανάπλαση της Δραμπάλας με τα χρήματα των Κυπρίων.

    Αυτές οι καταγγελίες πρέπει να πουν στο κόσμο πόσα λεφτα είναι και ο νέος δήμαρχος ξέρει κάτι για αυτά ή όχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κυρία Δημητρακοπούλου συγνωμη που ακολουθω ανορθοδοξο δρομο και θα κατανοήσω απόλυτα να δεν αναρτησετε το σχολιο μου, ομως δεν γινεται διαφορετικα αφου ο κυριος Π.Α. του "καφενείου της Μεγαλοπολης" δεν αναρτα σχόλια. Ειδα την παραπανω αναρτιση στο εν λογω μπλογκ με την επισημανση οτι δεν του σταλθηκε το δελτιο τύπου απο την παράταξη Μπουρα, εκφράζοντας την ελπίδα ότι αυτο δεν εγινε επίτηδες. Μα ειναι ηλίου φαεινοτερον. Προφανώς επιτηδες δεν του σταλθηκε το δελτιο τύπου από την παράταξη Μπούρα και ο κυριος Π.Α. γνωριζει το λογο πολυ καλα και ο ιδιος. Παρ' όλα αυτα θα του ελεγα να παψει να κακοποιει την αλήθεια και την ενημερωση και τότε τα πράγματα θα μπουν στη θέση τους... Ο κοσμακης μπορεί και καταλαβναινει πολλα περισσότερα απ' οσα ο ιδιος νομίζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ σωστα η "Δημοκρατική Συνεργασία" του κ. Μπούρα ζητάει απο τον κ. Φουσέκη να απαντήσει στα συγκεκριμένα ερωτήματα που αφορούν τη θητεία του ως Δημάρχου Φαλαισίας. Απο την πλευρά του ο κ. Φουσέκης έχει χρέος να απαντήσει πιστικά και με αποδείξεις, γιατι ως Δήμαρχος δεν διαχειριζόταν το αμπέλι του πατέρα του, αλλα δημόσιο χρήμα. Απο την άλλη όμως μερια τίθεται και ένα άλλο ερωτημα. Ο κ. Μπούρας τώρα του γεννήθηκαν τα ερωτήματα που θέτει στον κ. Φουσέκη; Τέσσερα χρόνια Δήμαρχος του καλλικρατικού Δήμου Μεγαλόπολης, δεν είχε παρει χαμπάρι τίποτα ή γνωριζε και σιωπούσε; Απαντήστε κύριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΔΗΜΑΡΧΟς ΞΕΡΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΥΣΕΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ολα συγχωρουνται εκτος απο ενα φουσεκη και αυτο λεγεται ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ

      Διαγραφή
  10. Για να καταλαβω ο κ. Μπουρας σεβεται την δικαιοσυνη αλλα δεν αναγνωρίζει την απόφαση 3 δικαστων στο πρωτο δικαστηριο και 5 στο ΣΤΕ.
    Μιλάει για ένα πλήθος ψηφοδελτίων που είναι άκυρα αλλα στην προσφυγη του στο ΣΤΕ εβαλε μονο του ακοβου και εκει ακομα και το ΣΤΕ του φωναζει στα μουτρα οτι τρυπηθηκαν μετα την ψηφοφορια.
    Ειναι κριμα που ενας τοσο σοβαρος πρωην Δήμαρχος και η ομαδα του δεν μπορουν ακομα να αποδεχτουν οτι εχασαν. Στην ζωη πρωτα μαθαινεις να χανεις και μετα τα υπολοιπα. Και ναι συμφωνω οτι το 50% των πολιτων τον ψηφισαν, οι νομοι ομως λενε οτι ενας θα ειναι ο δημαρχος. Αν ο κ. Μπουρας και η παρεα του δεν μπορουν να το αποδεχτουν αυτο , τοτε γιατι συμμετειχαν στις διαδικασιες? ας πανε να κανουν κυβερνηση του βουνου , να γινουν ανταρτες, αλλιως ας αποδεχτουν τις αποφασεις και να μην λενε οτι θελουν.

    Κύριε Μπούρα μια ερώτηση μόνο εχω για εσας.
    Όπως και να εχει τα ψηφοδελτια καποιος τα τρυπησε, μπορειτε να πειτε στους πολιτες τι θα κανετε για να μην επαναληφθει και να τιμωρηθουν οι υπεθυνοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ 5•57 άκουσε να δεις και μετα Γράψε ο Μπούρας αποδέχεται την απόφαση και την υπηρετεί. Ο φουσεκης κάμει δηλώσεις γιατί

    νιώθει κάπως. Ο καφετζής τρελενεται και γράφει . και κάτι άλλο όλα εδώ πληρώνονται και πολύ γρήγορα κάτσε και έρχονται . όσο για κυβέρνηση βουνού ο Μπούρας δεν θακανε ποτε κάτι τέτοιο. Τσιριγώ φουσκις και Μίχο θα πάρουμε τα βουνά κάτσε και αγναντεψε σε λίγο. Έρχονται καταλογισμός για το πρώτον παράνομα συμβούλια για τον δεύτερο και μια μεγάλη ....για τον τριτο. Όσο για το τωρινό δήμαρχο..... Μια απαγοιτευση μεγάλη για την ωρα και τη στιγμη που βγήκε .




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τι θα κανει να μην επαναληφθει αυτο ; ερωτηση του ανωνυμου ,ποιο ηλιθιος πεθαινεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρωτά τον Φουσέ και τον τσιρ να τον ρωτήσουν στο συμβούλιο , απλα τα πραγματα,? , γιατί τι έκαναν αυτοι μπορείς να μου πεις; μια μήνυση πού; ας καταθέσει ο δικαστικός στον ακοβο ?????????

      Διαγραφή
  13. Φουσεκη φορεσε αλεξιπτωτο θα σου χρειαστει η ζωνη ασφαλειας δεν θα σου κανει τιποτα.και αν εισαι αθωος για τα τρυπια ανοιξε τα τηλεφωνα και ασε τις μηνυσεις τις πλακας !!!!!!εκει να σε δω ποσο μαγκας εισαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΙΧΟΠΟΥΛΕ ΑΣΕ ΡΕ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΠΕΡΙ ΤΡΥΠΥΜΕΝΩΝ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΤΑ ΤΡΥΠΗΜΕΝΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ .ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή