Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Βαγγέλης Γιαννακούρας (για κλείσιμο μονάδων ΔΕΗ): " Μεγαλοπολίτες, καμαρώστε τον Περιφερειάρχη σας!!"

Το πρώτο γραμμάτιο του κ.Νίκα προς τον κ.Μητσοτάκη εξαργυρώθηκε απόψε
Η παράταξή του δεν ψήφισε υπέρ της συνέχισης της λειτουργίας των μονάδων της ΔΕΗ Μεγαλόπολης

Έπεσαν οι μάσκες στην σημερινή ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου για το κλείσιμο των μονάδων της ΔΕΗ Μεγαλόπολης.
Καμία δέσμευση δεν υπήρξε από πλευράς περιφερειακής αρχής Νίκα για την συνέχιση της λειτουργίας των μονάδων, αντιθέτως ψήφισε υπέρ του κλεισίματός τους.
 'Ετσι εξηγείται γιατί ο κ.Μητσοτάκης όργωσε τον Μοριά και "έφαγε τα λυσακά του" για να εκλέξει το Νίκα Περιφερειάρχη.
Για να δούμε ποιο θα είναι το επόμενο γραμμάτιο που θα εξαργυρωθεί γιατί θα ακολουθήσουν και άλλα.
Παρακολουθήσαμε όλοι την άνευρη και χλωμότατη εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Χρήστου Λαμπρόπουλου και δεν καταλάβαμε "τι ήθελε να πει ο ποιητής"...
Το θέμα στη συνεδρίαση δεν ήταν γενικά η Μεγαλόπολη και το Αρχαίο Θέατρο, ήταν το κλείσιμο των μονάδων, ήταν οι εργαζόμενοι, ήταν τα 10 χωριά που θα μείνουν χωρίς νερό, αν κλείσουν οι μονάδες, ήταν η τηλεθέρμανση που δεν θα λειτουργεί, ήταν τα κουφάρια των εργοστασιών που θα γίνουν περιβαλλοντική βόμβα, αν κλείσουν οι μονάδες.


Κύριε Μπούρα, συνοδοιπόρε του κ.Νίκα τι έχεις να πεις στους συμπατριώτες σου;
Αγαπητοί Μεγαλοπολίτες, καμαρώστε τον Περιφερειάρχη σας που ψηφίζει να κλείσουν οι μονάδες στη Μεγαλόπολη με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη Μεγαλόπολη, για την Αρκαδία, για την Πελοπόννησο.
Εγώ έχω ευαισθησία για την Μεγαλόπολη, γιατί κατάγομαι από κοντινή περιοχή και έχω γνωρίσει την πόλη και πριν το εργοστάσιο και ξέρω πως με αυτό απέκτησε φτερά και πρόσφερε στην οικονομία του τόπου μας, πως έγινε ενεργειακό κέντρο της Νότιας Ελλάδας...

Κύριε Μιχόπουλε, μην ανησυχείτε δεν θα μείνετε μόνοι σας στον αγώνα που κάνετε.. Είμαστε και εμείς εδώ οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, που όπως και στο παρελθόν συμπορευτήκαμε για το καλό του τόπου μας, χωρίς εξαρτήσεις και προαπαιτούμενα και θα σας στηρίξουμε και αυτή τη φορά και ας μην το κάνει η Περιφερειακή Αρχή.
Όσο για τα περιφρονητικά λόγια του Περιφερειάρχη για την παράταξή μας στην Αρκαδία, έχω να του πω πως η Αρκαδία μας τίμησε με 70%, γιατί στην Αρκαδία έγιναν 500 έργα, ενώ για τα 4 εκ ευρώ του ΕΑΠ (λιγνιτόσημο) δεν είναι αραγμένα, αλλά δημοπρατημένα έργα που δεν έχουν υλοποιηθεί για να πληρωθούν.

9 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΔΕΚΑΡΙΚΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ κατάκαρδα το πήρε για την εκλογική ήττα ο κ Γιαννακούρας και σήκωσε παντιέρα εναντίον όλων.Την μια τα βάζει με τον κ. Νίκα την άλλη με τον κ Μητσοτάκη αλλά δεν μπαίνει στον κόπο να κάνει λίγη αυτοκριτική .
    Μας λέγει ότι αγαπάει την Μεγαλόπολη και ενδιαφέρεται γι` αυτή.
    Ας μας πει ποιά έργα έγιναν στην Μεγαλόπολη με κρατικές δαπάνες δηλαδή χωρίς το λιγιτόσημο?
    Πόσα έργα ξεκίνησαν και δεν ολοκληρώθηκαν εδώ και πολύ καιρό όπως π.χ ο δρόμος Λύκαιο - Νέδα ?
    Με ποια λογική και με ποια αρμοδιότητα ασφαλτόστρωσε δρόμους που οδηγούν σε εξωκλήσια και εξυπηρετούσαν μεμονωμένους ιδιώτες αγνοώντας αιτήματα που αφορούσαν ολόκληρα χωριά.
    Ποιες ήταν οι παρεμβάσεις του στο θέμα του βιολογικού καθαρισμού της Μεγαλόπολης και της μόλυνσης του Αλφειού και του περιβάλλοντος της περιοχής γενικότερα?
    Κομπάζει και κορδώνεται για τους 13(?) χιλιάδες ψήφους που πήρε στις εκλογές.Ας έχει υπ`όψιν του ότι ήταν το μοναδικό προβεβλημένο στέλεχος της παράταξης του,με δική του τοπική εφημερίδα και με πολύχρονη παρουσία στα κοινά.Επίσης υπήρχε η δυνατότητα των τριών σταυρών προτίμησης.Ας παραδειγματιστεί από τον σεμνό βουλευτή Κώστα Βλάση που πήρε περίπου τον ίδιο αριθμό ψήφων με μονοσταυρία και έχοντας πολύ αξιόλογους συνυποψήφιους αλλά δεν ακούστηκε να πει κουβέντα....
    Ας κάτσει λοιπόν ο κ Γιαννακούρας να σκεφτεί ποια λάθη έκανε ο ίδιος και η παράταξη και να αφήσει τους λεονταρισμούς και τα καπρίτσια.
    Πρέπει να το χωνέψει ότι για εκλογική ήτα της παράταξης του φταίνε ο αρχηγός και τα στελέχη της Τρέχανε μόνοι τους και ήλθαν δεύτεροι και καταιδρωμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολακισμό πουλάει μήπως και τον μαζέψουνε στο ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που είσαι νιότη που `δειχνες πως θα γινόμουν άλλος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άμ το άλλο που δήλωσε ότι θα αγωνιστεί στό πλευρό του Μιχόπουλου γιά να σώσουν τη Μεγαλόπολη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την έχει σώσει τόσα χρόνια στην προηγούμενη δημοτική αρχή και ως πρόεδρος του ΑΝΒΟΠΕ.

      Διαγραφή
    2. Τσοπάνη φάε λίγο σανο και άσε το μιχοπουλο

      Διαγραφή
  6. Ναι ο κύριος Μιχόπουλος είναι ο μοναδικός , που έχει κάνει έργα στην περιοχή μας . Εργα αναπτυξιακά , έργα πνοής , έργα στα οποία απασχολούνται δεκάδες συμπατριώτες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς, κάνεις πλάκα πατριώτη...Έτσι δεν είναι;

      Διαγραφή