Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Δήμος Μεγαλόπολης στηρίζει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ
ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι ένας τομέας, που η Μεγαλόπολη,γνωρίζει και στηρίζει σθεναρά. Αποτελεί ένα από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας, με αιχμή του δόρατος την εκπληκτική και ευρωπαϊκά αναγνωρισμένη πίστα αγώνων στην Τ.Κ. Πλάκας.
Από το 1994 μέχρι και σήμερα, όλες οι Δημοτικές Αρχές στάθηκαν συμπαραστάτες στο σημαντικό αυτό εργαλείο ανάπτυξης της περιοχής, σε αγαστή συνεργασία με την ΑΛΜΑ Μεγαλόπολης, τους εμπλεκόμενους φορείς και τους πολίτες.

Η ΑΝΑΒΑΣΗ ΤΣΑΚΩΝΑΣ 21 και 22 Σεπτεμβρίου 2019 στα πλαίσια του 4ου ΡΑΛΛΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, είναι μια ακόμα δράση που συμβάλλει στην ανάπτυξη του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην περιοχή μας.
Ο Δήμος Μεγαλόπολης καλωσορίζει την νέα αυτή αγωνιστική διοργάνωση και με ιδιαίτερη χαρά φιλοξενεί την απονομή επάθλων στην πόλη μας. 
Μια σημειολογικής σημασίας κίνηση, που θα γίνει την Κυριακή το απόγευμα στην Κεντρική Πλατεία της Μεγαλόπολης.
Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι ένας τομέας που μπορεί και πρέπει να αναπτυχθεί και η νέα Δημοτική Αρχή θα συμβάλλει τα μέγιστα προς αυτήν την κατεύθυνση.

Εκ του Δήμου

3 σχόλια:

  1. Μάλιστα τώρα σωθήκαμε θα σπαταλάμε τα χρήματα του δήμου για να τρέχουν πέντε αλήτες με τα αυτοκίνητά τους.Ωραία ανάπτυξη.Ο δήμαρχος έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια.Αντί να κάνουμε κάτι για τα προβλήματα του τόπου μας.Γιατί όλη αυτή η αδράνεια;Ο δήμαρχος φέρεται ως πλειοψηφία ενώ είναι μειοψηφία και μάλιστα δεύτερη δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέτοιες απόψεις είναι που με κάνουν ώρες ώρες να παρακαλάω για το οριστικό λουκέτο σε ολόκληρη την δραστηριότητα της ΔΕΗ στην περιοχή. Μπας κι απαλλαγεί οριστικά αυτός ο τόπος από τα σκουριασμένα μυαλά σαν τα δικά σου και την δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία.
      Μόνο στην Μεγαλόπολη ακούς απόψεις που αναγάγουν τα σκουπίδια, την χαβουζοποίηση και τις φυλακές σε αναπτυξιακές προοπτικές ενώ τον μηχανοκίνητο σε αλητεία. Καλά κρασιά.
      Ο εκάστοτε Δήμαρχος ανόητε είναι σκέτο Δήμαρχος, δεν είναι ούτε μειοψηφία, ούτε πλειοψηφία. Πάρε να διαβάσεις το Σύνταγμα και όλους τους σχετικούς νόμους μπας και ξεστραβωθείς και καταλάβεις τι εστί Δήμαρχος, Δημοτικό Συμβούλιο, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και λοιπές έννοιες και πώς αυτές διαχωρίζονται ή συνδέονται μεταξύ τους.

      Διαγραφή
  2. Έλεος ρε φίλε με την μοιοψηφια του δημάρχου και την πλειοψηφία την δικιά σου ,παρ το χαμπάρι Γιάννη χάσατε τώρα τι κάνουμε θα βοηθήσετε να ξεκολλήσει η άμαξα που κολλήσατε εσείς ή θα κλαίτε μέχρι την επόμενη τετραετία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή