Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Δήμος Μεγαλόπολης: ΔΣ με 16 θέματα / επανέρχεται ο ορισμός εκπροσώπου στη Γ. Σ, ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Σας προσκαλούμε όπως, την 4η του μήνα Οκτωβρίου του έτους 2019, ημέρα της εβδομάδας Παρασκευή και ώρα 19:30 μ.μ., προσέλθετε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης, σε τακτική συνεδρίαση, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

1. Αποδοχή πίστωσης ποσού 187.473,90€ από πιστώσεις Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων (Κ.Α.Π.) του Υπουργείου Εσωτερικών ως όγδοη τακτική επιχορήγηση έτους 2019, μηνός Αυγούστου (Η΄ κατανομή), προς κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών. 

2. Περί τροποποίησης της σύνθεσης των μελών του Νομικού Προσώπου - Σχολικής Επιτροπής με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης» Δήμου Μεγαλόπολης – Τροποποίηση της αριθμ. 75/2011 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

3. Ορισμός μελών/Συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου - Σχολικής Επιτροπής με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης» Δήμου Μεγαλόπολης – Τροποποίηση της αριθμ. 50/2019 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

4. Ορισμός μελών/Συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου -Σχολικής Επιτροπής με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης» Δήμου Μεγαλόπολης - Τροποποίηση της αριθμ. 51/2019 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

5. Ορισμός εκπροσώπου για τη συμμετοχή του στη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Ανώνυμης Εταιρείας Ο.Τ.Α. με την επωνυμία «ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ – Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ», για τον ορισμό των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρείας Ο.Τ.Α..

6. ΄Εγκριση της αριθμ. 72/2019 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μεγαλόπολης, περί κατάρτισης και ψήφισης του Ισολογισμού της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μεγαλόπολης οικ. έτους 2018 (χρήση 01/01/2018 – 31/12/2018).

7. ΄Εγκριση της αριθμ. 76/2019 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μεγαλόπολης, περί αναμ/σης του Π/σμού οικ. έτους 2019 για την ενίσχυση υφιστάμενων Κ.Α.Ε. και την καταβολή δαπανών διοργάνωσης εκδηλώσεων στις Κοινότητες Δυρραχίου και Τουρκολέκα και την αμοιβή παιδιάτρου.

8. ΄Εγκριση της αριθμ. 81/2019 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μεγαλόπολης, περί αναμ/σης του Π/σμού οικ. έτους 2019 για την ενίσχυση υφιστάμενου Κ.Α.Ε. και την καταβολή δαπάνης αμοιβής δικηγόρου.

9. Ορισμός Υπόλογων Διαχειριστών για την κίνηση των Λογαριασμών του Δήμου Μεγαλόπολης στα Πιστωτικά Ιδρύματα /Καταστήματα Μεγαλόπολης.

10. ΄Ανοιγμα λογαριασμού ταμειακής διαχείρισης και μεταφορά πλεοναζόντων ταμειακών (χρηματικών) διαθέσιμων στην τράπεζα Ελλάδος του Δήμου Μεγαλόπολης.

11. Μεταβίβαση αρμοδιότητας του Δημοτικού Συμβουλίου στην Οικονομική Επιτροπή για τη Διαχείριση των Κληροδοτημάτων – Κεφαλαίων Αυτοτελούς Διαχείρισης του Δήμου Μεγαλόπολης.

12. ΄Εγκριση Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (1ος Α.Π.Ε.) του έργου «Ασφαλτοστρώσεις στην Δ.Κ. Μεγαλόπολης».

13. ΄Εγκριση Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (1ος Α.Π.Ε.) του έργου «Συντήρηση ομβρίων υδάτων εντός του Τ.Δ. Τουρκολέκα».

14. Εξέταση της με αριθμ. πρωτ. 12661/17-09-2019 στο Δήμο υποβληθείσας Αίτησης σχετικά με αίτημα παραχώρησης χώρου για σύσταση οικογενειακού τάφου στο Κοιμητήριο της Κοινότητας Μεγαλόπολης.

15. Περί παραχώρησης χώρων στα δημοτικά κοιμητήρια Κοινοτήτων Δημοτικών Ενοτήτων Δήμου Μεγαλόπολης για τη σύσταση οικογενειακών τάφων.

16. Περί παραχώρησης ή μη του ανοικτού Δημοτικού Σταδίου Μεγαλόπολης Δήμου Μεγαλόπολης στην Ποδοσφαιρική Ομάδα ¨Α.Ε. Δημητσάνας¨ για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 – Εξέταση της με αριθμ. πρωτ. 12643/17-09-2019 στο Δήμο Αίτησης.

Ο Πρόεδρος Δ.Σ.
Θεμιστοκλής Σακελλαριάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου