Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Θανάσης Χριστογιαννόπουλος: "Ο τόπος μας δεν έχει περιθώρια για άλλα «παιχνίδια» εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου!"



Μεγαλόπολη, Παρασκευή 31 Μαΐου 2019 
Δελτίο Τύπου 



Με το παρόν δελτίο τύπου απευθυνόμαστε πρωτίστως στους συμπολίτες μας με τους οποίους αναπτύξαμε μια ξεκάθαρη ειλικρινή επικοινωνία, χωρίς υπεκφυγές και φανφαρώδη λόγο και πάνω από όλα χωρίς να αφήνουμε υπόγεια λόγια και πράξεις να αποδομούν την λειτουργία του Δήμου, κάτι που δυστυχώς ταλανίζει τον Δήμο Μεγαλόπολης τα τελευταία χρόνια.
Αυτή την ευθύτητα υπηρετήσαμε από την αρχή της πορείας μας και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε εάν ο λαός μας δώσει την ψήφο εμπιστοσύνης του την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019

Σχετικά με το περιβόητο «ντιμπέϊτ» μεταξύ των 2 υποψηφίων δημάρχων Μεγαλόπολης, για το οποίο λοιδορηθήκαμε για την μη συμμετοχή μας, έχουμε να πούμε τα εξής:

Στην πρόταση της ιστοσελίδας Καφενείο Μεγαλόπολης για συνέντευξη των 2 υποψηφίων Δημάρχων Μεγαλόπολης για τις επαναληπτικές εκλογές της 2ας Ιουνίου 2019, εκτιμήσαμε ότι ήταν ανέφικτο να πραγματοποιηθεί, όπως ακριβώς συνέβη και την προηγούμενη εβδομάδα.
Και τότε ΟΥΔΕΙΣ από τους 5 υποψηφίους δημάρχους ανταποκρίθηκε στην αντίστοιχη πρόταση του ιδίου ανθρώπου, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί ΚΑΜΙΑ συνέντευξη, προφανώς λόγω πίεσης χρόνου και προγράμματος, πόσο μάλλον τώρα δύο 24ωρα πριν την λήξη της επίσημης προεκλογικής περιόδου.

Όσον αφορά για τα όσα ακούστηκαν δημόσια από τον συνυποψήφιο δήμαρχο Κώστα Μιχόπουλο, και διαχέονται ιδιωτικά , πραγματικά λυπούμαστε.
Την Τρίτη το πρωί στη Δημοτική ραδιοφωνία μας χαρακτήρισε «ανήθικους» για προσπάθεια προσέγγισης μη εκλεγμένων υποψηφίων του, προς άγρα ψήφων.
Όταν Ο ΙΔΙΟΣ τηλεφώνησε (εμφανής και καταγεγραμμένη κλήση στο κινητό τηλέφωνο) σε υποψήφιο σύμβουλο της παράταξής μας μη εκλεγμένο
και γνωρίζει πολύ καλά τι του είπε…
Από την άλλη την Πέμπτη το απόγευμα στο περιβόητο «ντιμπέϊτ» μας ζήτησε πολλάκις συνεργασία και σύμπνοια!
Το κλίμα συνεργασίας χτίζεται με σταθερές θέσεις, ήπιο τόνο, σεβασμό και προσήλωση
στις υποχρεώσεις που ο κάθε θεσμός οφείλει να υπηρετεί με θεμιτό και έντιμο τρόπο.
Σε αυτούς τους θεσμούς για εμάς συμπεριλαμβάνονται και τα ΜΜΕ, διαφορετικά ελλοχεύουν κίνδυνοι αποπροσανατολισμού και προσβολής της νοημοσύνης μας!

Σε αυτό το μοντέλο σκέψεων και συμπεριφορών παραμένουμε πιστοί και το ίδιο θα πράξουμε στην επόμενη 4ετία, από όποια θέση μας ορίσει ο λαός με την ψήφο του.
Περιμένουμε και άπαντες συμμετέχοντες στα δημοτικά πράγματα να πράξουν το ίδιο
Ο τόπος μας δεν έχει περιθώρια για άλλα «παιχνίδια» εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου!

1 σχόλιο:

  1. Ξέρουμε ποιοί θα παίξουν παιχνδια. Αυτοι που δηλώνουν παρόντες μεσα και έξω απο το ΔΣ. Ο δάσκαλος δεν θα το επιτρέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή