Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Μεγαλόπολη: Παρασκευή 9 το βράδυ η κεντρική ομιλία Σπύρου Τσιριγώτη (Δημοτική Ενότητα)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Σπύρος Τσιριγώτης και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού ‘’ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ’’ προσκαλούν όλους τους Δημότες στην κεντρική προεκλογική ομιλία που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Μαΐου και ώρα 21:00 στην Κεντρική Πλατεία.

Θα αποτελούσε ιδιαίτερη τιμή η παρουσία σας στην εκδήλωσή μας.

5 σχόλια:

  1. Είναι τραγελαφικό το γεγονός πως η προηγούμενη ομιλία του Σπύρου Τσιριγώτη στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου όπως θα δείτε στο παρακάτω σύνδεσμο που σας επισυνάπτω είναι η ίδια ομιλία με του Υποψηφίου Δημάρχου Δ. Καλαμπάκας κ. Γιάννη Μπουφίδη το 2014.
    https://www.kalabakacity.gr/i-omilia-toy-ypopsifioy-dimarxoy-d-kalampakas-k-gianni-mpoyfidi/?fbclid=IwAR2tgS-ktNvR4cu3vIhrzScTuDZ5LPMLSO50FC4UXg3TIsQ26JtXMQ6Njqk
    Στην αρχή έκλαψα από τα γέλια.Εν συνεχεία όμως έκλαψα από στεναχώρια όταν συνειδητοποίησα πως αυτοί που κανονίζουν τις τύχες μας και που θέλουν ξανά να τις αναλάβουν είναι τόσο ανίκανοι που δεν μπορούν όχι μόνο να γράψουν δυο δικά τους λόγια αλλά ούτε καν να εμπνευστούν από μια άλλη ομιλία.
    Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι το copy paste.Μάλιστα διάλεξαν για τον εαυτό τους μια ομιλία κάποιου όπου απέτυχε να βγει δήμαρχος.
    Στην ομιλία κατηγορούνται οι άλλοι υποψήφιοι ότι έχουν επικοινωνιολόγους.Μάλλον θεωρούν μεγάλο επίτευγμα για τον εαυτό τους την αναζήτηση στο google και το copy paste.
    Πέρα από το αστείο αυτής της πατάτας τα πράγματα γίνονται πάρα πολύ σοβαρά όταν ακούσει κανείς στην ομιλία για αρκετά έργα που η περιφέρεια έχει εντάξει στο ΕΑΠ για την Μεγαλόπολη να παρουσιάζονται ως έργα που υποτίθεται ότι έχει κάνει ο δήμος Μεγαλόπολης.Αν δει κάποιος τους πίνακες του ΕΑΠ θα το διαπιστώσει από πρώτο χέρι.
    Τέλος μιας και είσθε βαθύτεροι γνώστες του ΕΑΠ ως σελίδα πιστεύω πως θα είχε πολύ ενημερωτικό ενδιαφέρον η άποψή σας για αυτά τα έργα και για το πόσα από αυτά που αναφέρθηκαν τελικά τα έχει εντάξει η περιφέρεια ή ο δήμος Μεγαλόπολης στο ΕΑΠ.
    Ευχαριστώ εκ προτέρων.

    ΛΥΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ είναι ο λύκος στα πρόβατα .
      Από όταν βγήκε το ρημάδι δεν μπορείς ούτε να βήξεις το μαθαίνουν όλοι .
      Καλά έκανε ο μεγάλος και είπε τα ίδια με τον Καλαμπάκα λες και αυτοί που τον ακούν τους ενδιαφέρει τι θα πει (όχι μόνο αυτόν) όλους , ολοι βρίζουν ο ένας τον άλλο και τελειών με χειροκρότημα .

      Διαγραφή
  2. Πόσα ψέματα ακόμα θα ακούσουμε για την καρέκλα σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάει ένας κύριος με τη σύζυγό του και την κορούλα τους στο Βέγγο, που έκανε το φωτογράφο...Και εκτυλίσσεται ο αθάνατος διάλογος:
    - Θα θέλαμε, κύριε φωτογράφε, να μας βγάλετε μιαν φωτογραφίαν, τρόπον τινά, οικογενειακήν...
    - (Βέγγος): Θέλετε να σας δώσω μια ...έτοιμη (!);
    - Μα, κύριε φωτογράφε, δε θα είμαστε εμείς σε αυτήν!
    - (Βέγγος): Γιατί, θα είστε σε αυτή που θα σας βγάλω;!!!!!!!!!!!!!

    Ετοιματζίδικα πράγματα αγαπητέ πατριώτη! Τέτοια επέλεξε και ο "από το 1994", γιατί, έτσι κι αλλιώς, τι Μεγαλόπολη τι Καλαμπάκα; Κρίμα σε κάποιους που τον ακολουθούν ακόμα και τώρα...Κατάντια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή