Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

ΔΕΗ ΑΕ: 6 οι ενδιαφερόμενοι σήμερα για Μελίτη και Μεγαλόπολη

Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. ανακοινώνει ότι
ολοκληρώθηκε σήμερα η διαδικασία υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απόκτηση του 100% του μετοχικού κεφαλαίου των Αποεπενδυόμενων Επιχειρήσεων Μελίτης ή/και Μεγαλόπολης στο πλαίσιο της σχετικής επαναληπτικής διαγωνιστικής διαδικασίας που διεξάγεται βάσει του αρ. 3Α Ν.4533/2018. 

Ειδικότερα, φάκελο εκδήλωσης ενδιαφέροντος υπέβαλαν, σύμφωνα με την από 08.03.2019 Κοινή Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και Υποβολής Δεσμευτικών Προσφορών, τα ακόλουθα έξι (6) Ενδιαφερόμενα Μέρη (με αλφαβητική σειρά):

1. BEIJING GUOHUA POWER COMPANY LIMITED AND DAMCO ENERGY S.A.
(CONSORTIUM)
2. CHINA WESTERN POWER INDUSTRIAL Co LTD
3. SEV.EN ENERGY AG – INDOVERSE (CZECH) COAL INVESTMENTS LIMITED
(CONSORTIUM)
4. ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε.
5. ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
6. ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 

Οι σύμβουλοι της Δ.Ε.Η Α.Ε. αναφορικά με τη διαγωνιστική διαδικασία, αφού αξιολογήσουν τις υποβληθείσες εκδηλώσεις ενδιαφέροντος, θα υποβάλουν το πόρισμά τους προς τη Δ.Ε.Η. Α.Ε. σχετικά με τους υποψηφίους που πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής για την επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Η Διοίκηση της ΔΕΗ εκφράζει την ικανοποίηση της και την προσδοκία της ότι με αυτή τη συμμετοχή και ενδιαφέρον θα υπάρξει ουσιαστικός διαγωνισμός και θετική έκβαση της διαδικασίας αποεπένδυσης. .-


ΑΠΟ ΤΟ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

4 σχόλια:

  1. Π Α Ρ Α Ι Τ Η Σ Η!!! Αυτή είναι η εικόνα που χαρακτηρίζει σύσσωμη την κοινωνία μας, σχετικά με το έγκλημα του ξεπουλήματος της ΔΕΗ Μεγαλόπολης.
    Παραίτηση από τους θεσμικούς φορείς (Δήμος), από τους συλλογικούς φορείς, από τους επαγγελματικούς φορείς (Εμπορικός Σύλλογος Μεγαλόπολης, συνδικαλιστικοί φορείς των εργαζομένων της ΔΕΗ, ακόμα και από τα νεόφυτα σωματεία των συμβασιούχων, που δηλώνουν υποταγή στον ...Πρόεδρο της Λιγνιτικής Μεγαλόπολης Α.Ε., αναγνωρίζοντας την "νόμιμη" ύπαρξή του), παραίτηση από τους εργαζόμενους, ιδίως τους Μεγαλοπολίτες, που είτε την "έκαναν" για το ασφαλές "λιμάνι" της 5ης Μονάδας (άραγε πόσο ασφαλές να είναι κι αυτό;) είτε την "κάνουν" για άλλους εργοδότες (ΔΕΔΔΗΕ κοκ), παραίτηση από όλους τους πολίτες...
    Κι όταν θα έρθουν οι "επενδυταί", θα τους υποδεχτούμε με υποκλίσεις!!! Όπως υποδεχόμαστε τους βουλευτές μας, που ψήφισαν για αυτό το ξεπούλημα...Από το 2015, για να μην ξεχνιόμαστε!
    Ν Τ Ρ Ο Π Η μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι είναι. ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ!!!
    Άλλωστε, του παραιτημένου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ.
    Τα παιδιά του, όμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιός περίμενες Φίλε να παραιτηθεί? Ο κ. Δήμαρχος -που του καλοάρεσε η πολυθρόνα- ή οι επαγγελματίες Δυνόσαυροι του Δήμου? Ή μήπως τα Προεδρία των Συλλόγων -και ποιός θα καμαρώνει μόστρα με τούς Επισημους?- Η οι βολεμένοι Συνδικαλιστές που όλοι πλέον γνωρίζουν το ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ? φίλε να είσαι βέβαιος ότι μόλις με το καλό μας έρθουν οι επενδυτές, όλοι αυτοί θα τρέξουν ΠΡΩΤΟΙ να τους υποδεχθούν και να ζητήσουν συνεργασία (ΟΡΑ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΑ) και τα ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ θα γίνουν ΩΣΑΝΑ. Ότι έκαναν όλα τα χρόνια με τη ΔΕΗ που την είχαν κάνει ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε θα μου προκαλέσει έκπληξη κάτι τέτοιο...Άλλωστε, και στην Κατοχή, αρκετοί υποδέχτηκαν τους Γερμανούς με ανθοδέσμες!

      Διαγραφή