Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Τατούλης και ΝΔ, μπερδεμένα τα πράγματα...

 Τελικά τι συμβαίνει με τη Ν.Δ. και τον Πέτρο Τατούλη;
Διότι οι προεκλογικές κινήσεις αμφοτέρων, τουλάχιστον μας...μπερδεύουν

Με την υποψηφιότητα Νίκα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου υπό την στήριξη της ΝΔ, ήρθαν και οι πρώτες διαγραφές σε στελέχη της ΝΔ, που συνέχισαν την στήριξή τους στην υποψηφιότητα Τατούλη για την Περιφέρεια

Πριν μερικές ημέρες η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Μαρία Σπυράκη, ξεκαθάρισε ότι η Εύη Τατούλη δεν θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν γίνουν. 

Ταυτόχρονα εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στον Περιφερειάρχη, Πέτρο Τατούλη, για τα φτωχά του αποτελέσματα στο χώρο του τουρισμού.

Αυτή η κίνηση ερμηνεύθηκε ως μία ένδειξη ότι η Ν.Δ. σκληραίνει τη στάση της στον Περιφερειάρχη και ταυτόχρονα επιχειρεί μία μεγαλύτερη κομματική συσπείρωση γύρω από το Περιφερειακό ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Νίκα.

Όμως 2 ημέρες αργότερα, βλέπουμε την κ. Όλγα Κεφαλογιάννη να βραβεύει τον κ. Τατούλη για την συνεισφορά του στο χώρο του .. τουρισμού.

Και αμέσως 1 ημέρα αργότερα, στη γιορτή των Κρητών στην Κόρινθο, ο Πέτρος Τατούλης είχε πάρει αγκαλιά τον ξάδερφο της Όλγας, Μανώλη Κεφαλογιάννη, μια φωτό που προωθείται δεόντως από πλευράς Τατούλη...

Όλα αυτά μας μπερδεύουν...
Διότι είτε κάποιοι θέλουν να κάνουν επίδειξη ισχύος στην κα Σπυράκη άρα και στον κ. Μητσοτάκη
ή οι φιλίες του Πέτρου είναι τόσο δυνατές, που δεν μπορούν να ξεκολλήσουν τους φίλους του ούτε οι εντολές της ηγεσίας.

Αυτά βλέπει και ο κόσμος και αναρωτιέται «ποιος δουλεύει ποιον». 
Πως γίνεται ένα κόμμα να διαχωρίζεται σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα;
Διότι Σπυράκη και Κεφαλογιάννη είναι σε απόλυτη κόντρα


Με τον Τατούλη μπαίνει υποψήφια μια πρώην υποψήφια βουλευτή της Ν.Δ. (την κα Γ. Μπάγκα, μόλις στις προηγούμενες εκλογές) και κάθονται και από την ΝΔ σε αυτήν την περίπτωση,καμία διαγραφή...


O κ. Νίκας τώρα δεν ξέρουμε αν τα βλέπει όλα αυτά, αν τα καταλαβαίνει και αν έχει σκοπό να προχωρήσει σε δυναμικές κινήσεις.
Το σίγουρο είναι ότι για τον κόσμο η κατάσταση θυμίζει "ξέφραγο αμπέλι" και αυτό είναι σίγουρα αρνητικό για τον κόσμο της ΝΔ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου