Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Αλεξόπουλος Δημήτριος ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος Μεγαλόπολης

Μετά την παραίτηση των δημοτικών αντιπολιτεύσεων Μεγαλόπολης
(για το μείζον θέμα της πώλησης της ΔΕΗ) όλων των εκλεγμένων συμβούλων στις παρατάξεις
Μπούρα και Γεωργακόπουλου,
προχώρησε η διαδικασία κλήσης κατά σειρά εκλογής των υπολοίπων συμβούλων
 στις 2 αυτές παρατάξεις.


Έτσι μετά την άρνηση όλων όσων μέχρι και σήμερα έχουν καλεσθεί,
έχουμε την πρώτη αποδοχή δημοτικής "καρέκλας" από τον
Δημήτριο Αλεξόπουλο, υποψήφιο με τον Π. Μπούρα.

Ορκίστηκε Τετάρτη  12 /9 / 2018

Πρακτικό ορκομωσίας Αλεξόπουλου

12 σχόλια:

  1. Ο μόνος που άξιζε και έπρεπε να αναλάβει. Η πείρα του είναι πολύτιμη για όλους μας. Ο χαρακτήρας του διαμάντι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχαχχα αυτος και στα ονειρα του το δημαρχειο βλεπει. η καλύτερη του θα ειναι. Ζει το ονειρο του μην του το χαλατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αναμενουμε δηλωση του αν ανηκει σε παραταξη, ανεξαρτητκς η στο κομμα ΠΕΣ. Προτεινω να παρει γρφειο παρα τον Δημαρχο. Οι ςπομενοι μηνες θα ειναι οι καλυτεροι για την πολη. Ειμαστε τυχεροιπου εχουμε τετοιους αρχοντες. Το μελλον ειναι λαμπρο και προσεξτε μην κανετε λαθη στις επερχομενες εκλογες. Η πολη εχει αυτο που τις αξιζει..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φειγβολάν το έκανε το πρακτικό ορκωμοσίας του και το μοιράζει στα ΜΜΕ ο πες-πες.
    Όνειρό του ήταν να μπει στο δημαρχείο. Ξεκινούσε κάθε τετραετία ως υποψήφιος Δήμαρχος ώστε να καταλήξει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος σε όποιον από τους συνδυασμούς που παρακαλούσε τον αποδέχονταν. Και τελικά κατατασσόταν στις πρώτες θέσεις εκλογής ...από το τέλος.
    Τώρα που το όνειρό του έγινε πραγματικότητα έστω για ένα χρόνο, έστω και από σπόντα, κανένας και καμία δεν θα τον σταματούσε.
    Είναι μεγάλο το βάρος που επωμίζεται. Είναι άλλωστε ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης πλέον.
    Όπως γράφει και ο προηγούμενος σχολιαστής μην του χαλάτε το όνειρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τις τελευταίες μέρες πολύ ντόρος έχει γίνει για τις «ταφόπλακες»!!! της Μεγαλόπολης όπως τις ονομάζουν κάποιοι και εδώ που τα λέμε δεν έχουν τελείως άδικο. Αυτή η δημοτική αρχή είναι αυτή που έβαλε ταφόπλακα στην Μεγαλόπολη, με τις προηγούμενες να προετοιμάζουν το έδαφος.
    Και επειδή δεν μου αρέσει να ισοπεδώνω τα πράγματα θα ήθελα να πω τα εξής: Είναι δίκαια η αγανάκτηση του κόσμου, όλα αυτά τα χρόνια δεν έχουν ασχοληθεί με τίποτα ουσιαστικό και έρχονται λίγο καιρό πριν τις εκλογές και βάζουν τις πινακίδες στις εισόδους της πόλης. Και αυτές πρόχειρα σχεδιασμένες.
    Όμως ΝΑΙ έπρεπε να μπουν πινακίδες και μάλιστα εδώ και χρόνια, και για μένα ορθά είναι μαρμάρινες. θα ήταν όμως πιο καλαίσθητες αν τοποθετούσαν και σημαίες μαζί πχ της Ελληνικής και του Δήμου (Πολυβίου).
    Και μάλιστα θα έπρεπε να έχουν φτιάξει και κάτι στον κυκλικό κόμβο στην συνδετήρια ( πχ ένα από τα σχέδια των αρχιτεκτόνων Αρίστανδρου ή Θέρσιλου των Μεγαλοπολιτών ή του Ιστορικού του Πολύβιου του Μεγαλοπολίτη σε λίγο πιο αφηρημένη μορφή) και όχι να είναι μέσα στα αγριόχορτα….

    Ας αρχίσει επιτέλους κάτι να γίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σεβασμός. Τι έχει λιγότερο από τους άλλους ??? Το γεγονός ότι έχει εκτεθεί υποψήφιος και με τις δύο παρατάξεις των διοικήσεων του δήμου και επελέγη από τους προηγού-μενους δημάρχους κάτι σημαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. έχετε συνειδητοποιήσει ότι αυτός ο άνθρωπος πήρε 33 ψήφους????????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όσοι ασχολουνται εστω και λιγο με τα κοινά εχουν καταλάβει οτι ο Δήμος είναι ένα μπάχαλο..! Ας μην επαναλάβουμε τα λάθη επιλογών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ . ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΟΑΡΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΟΥΡΛΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΑΡΑΤΑΞΗ. ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΑΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ " ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΛΗ" ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΝΕ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δημήτρη σου εύχομαι καλή θητεία...άδραξε την ευκαιρία και κάνε τη διαφορά για το υπόλοιπο της θητείας σου, ανάπτυξε τις ιδέες σου για τον τόπο και που ξέρεις μπορεί κάποιες μα πραγματοποιηθούν στο μέλλον.
    Η καρέκλα ενός πρωτοφανές στα χρονικά δημοτικού συμβουλίου σου ανήκει!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν υπήρχε περίπτωση να καθόταν ποτέ στα δημοτικά έδρανα ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Εκεί φτάσαμε με την άρνηση της δημοτικής αρχής να εφαρμόσει τις ομόφωνες αποφάσεις.. Δυστυχώς ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συγχαρητήρια Δημήτρη!
    Είμαστε πολύ υπερήφανοι για εσενα και που.
    Καλα Χριστούγεννα και σ ανώτερα .
    Χρόνια πολλα για τις γιορτές.

    Γιώργος και Χαραλαμπια Πολυχρονοπουλος
    Από Καναδά

    ΑπάντησηΔιαγραφή