Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Δήμαρχος Μεγαλόπολης: "απαράδεκτη η συσχέτιση του πολίτη που πατά στο μνημείο Άγνωστου Στρατιώτη, με τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ"

Συλλ-αλητήριος
 αράζει  την ποδάρα του 
παίζοντας το μπεγλέρι του
στο κενοτάφιο - μνημείο 
του Άγνωστου Στρατιώτη



Πέμπτη 26 Απριλίου 2018
μια μέρα μετά την ψήφιση του εγκληματικού νομοσχεδίου πώλησης της ΔΕΗ
μια μέρα μετά το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
αυτή η φωτογραφία΄έγραψε ιστορία και στιγμάτισε την μέρα!!!

Για το θέμα εξέδωσε το δελτίο τύπου  που ακολουθεί ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης
----------------------------------------------------------------------------------------

Δελτίο Τύπου Δημάρχου Μεγαλόπολης 
σχετικά με δημοσίευση φωτογραφίας 
από το συλλαλητήριο την Τετάρτη 25 Απριλίου

Όσο απαράδεκτη είναι η ενέργεια πολίτη που την ώρα του συλλαλητηρίου της ΓΕΝΟΠ στο Σύνταγμα φαίνεται στην φωτογραφία να πατάει το πόδι του πάνω στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, πράξη καταδικαστέα από όλους, άλλο τόσο απαράδεκτο είναι ο συσχετισμός της συγκεκριμένης προσβολής με το ειρηνικό και δυναμικό συλλαλητήριο των χιλιάδων εργαζομένων της ΔΕΗ από Αθηναϊκά Μ.Μ.Ε. και από socialmedia.

Ο πολίτης του συγκεκριμένου στιγμιότυπου όπως ξεκαθάρισαν και τα συνδικαλιστικά όργανα τωνεργαζομένων , δεν είναι συνδικαλιστής ούτε καν εργαζόμενος της ΔΕΗ και δεν έχει καμία σχέση με το συλλαλητήριο της Τετάρτης. 
Είναι απαράδεκτο κάποιοι που κακόβουλα θέλουν να αμαυρώνουν τους αγώνες των εργαζομένων να συνδέουν τους εργαζομένους της ΔΕΗ με τέτοιες ενέργειες. 
Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ διαχρονικά έχουν αποδείξει στη μεγάλη πλειονότητά τους, τόσο κατά την εργασία τους, όσο και κατά τους συνδικαλιστικούς τους αγώνες, με πόσο σεβασμό αντιμετωπίζουν τον ίδιο τον ελληνικό λαό, τους χώρους και τα σύμβολά του.

Κανένας δεν πτοείται από τέτοια συκοφαντικά δημοσιεύματα και κακόβουλες κριτικές.


Από το Γραφείο Δημάρχου Μεγαλόπολης

15 σχόλια:

  1. Νταξ μας επεισες τραβατε τωρα παρετηθειτε οπως ειχατε πει.Τουλαχιστον θα βγει κι ενα καλο για τον τοπο με ολο αυτο. Ξεκουμπιστιαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι ναι προβοκάτορας των “εβραιομασόνων” και της νέας τάξης πραγμάτων ήταν!
    Μία εικόνα χίλιες λέξεις και απολύτως ορθά έγινε ο συσχετισμός από τα ΜΜΕ (κι ο φωτογράφος που απαθανάτισε την στιγμή έχει εμπειρία και καλό μάτι) καθώς αυτή ακριβώς είναι η εικόνα και η ιδιοσυγκρασία του μέσου ΔΕΗτζή. Πέρα βρέχει, ό,τι φάμε κι ό,τι πιούμε.
    Η μουγκή Δημοτική αρχή έναντι των προβλημάτων του Δήμου και των ερωτήσεων των δημοτών, από την οποία ακόμη περιμένουμε να παραδώσει την διοίκηση στο υπουργείο, είναι λαλίστατη σε ό,τι αφορά την πελατεία της. Κανένας δεν πτοείται από δημοτικές αρχές συνδικαλισταράδων και τα πελατάκια τους. Ευτυχώς τελειώσατε (έστω και με 40 χρόνια καθυστέρηση).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι βλακώδες δελτίο τύπου είναι αυτό??? Γιατί να πάρει θέση ο αχυράνθρωπος επ' αυτού του θέματος??? Ακατανόητος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα που θα πάρουν τις μονάδες της ΔΕΗ οι ιδιώτες, θα ξεκινήσουν στους εργαζόμενους (όσους κρατήσουν τέλοσπάντων) ειδικά σεμινάρια Ιστορίας και savoir vivre...Είναι γεγονός, χωρίς πλάκα, ότι άλλο που δεν ήθελαν τα ΜΜΕ να πιαστούν από αυτό το ντενεκέ, για να ισοπεδώσουν συλλήβδην το προσωπικό της ΔΕΗ...
    Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, δεν είναι δουλειά του Δημάρχου Μεγαλόπολης να αναλαμβάνει το ρόλο του συνήγορου της ΓΕΝΟΠ (στην οποία, υπάρχουν πολλά "μπουμπούκια"), επιβεβαιώνοντας ότι ο ντενεκές δεν είχε σχέση με τους λοιπούς παρευρισκόμενους στο συλλαλητήριο...Δηλαδή, τι ήταν ο εν λόγω ντενεκές; Σκυλί, που είδε κόσμο και γύριζε στα πόδια τους, μέσα στη ζέστη;
    Εκτίθεσαι κύριε Δήμαρχε, καλύτερα να μην το έβγαζες αυτό το δελτίο τύπου...
    Μπορείς να μου απαντήσεις σε κάτι άλλο, επί τη ευκαιρία; η ΠΙΣΣΑ που πέφτει στις γράνες της ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ την έχει προμηθευτεί ο Δήμος ή η Τηλεθέρμανση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά αυτός ας πούμε πως δεν εργάζεται στη ΔΕΗ, οι υπόλοιποι γύρω γύρω που δουλεύουν στην ΔΕΗ δεν μπορούσαν να του κάνουν μια σύσταση. Αλλά μήπως ήξεραν κι αυτοί που ακριβώς βρίσκονταν; Ήταν κι απασχολημένοι να βγάζουν selfie,που να ευκαιρήσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά νομίζω οτι με τη Δημοτική Αρχή που έχουμε, δεν ζω στη Μεγαλόπολη, αλλά στις Βρυξέλλες!!!
    Ο Δήμαρχος δεν θεωρεί σημαντικό να μας ενημερώνει για το τι κάνει για μας τους πολίτες έσω δελτίων τύπου,αλλά πρέπει να ενημερωνόμαστε από τα Δημοτικά Συμβούλια όπως λέει, όμως θεωρεί σημαντικό να βγάζει δελτίο τύπου για κάτι που δεν τον αφορα ουτε καν ως δήμαρχο.
    Ο Αντιδήμαρχος ενώ είναι χαμένος και δεν κάνει κανένα έργο, δίνει συνεντεύξεις σε ραδιόφωνο για να ενημερώσει για τις συμμετοχές στο "Τρέξιμο του Παραλόγου" που πλέον γίνεται σε κάθε πόλη και χωριό. Και που ούτε καν είναι στις αρμοδιότητες του!!!!
    Ρε που ζούμε!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά..η ανακοίνωση είναι για πολλά γέλια. Τι θελει να δέιξει με αυτη ο Δήμαρχος ? Την στήριξη στους συνδικαλιστες? Τελικα έγινε ο ιδιος ρόμπα αφού τα βίντεο στα ΜΜΕ έδειξαν οτι είναι Δεητης..Ευτυχώς που δεν είναι και Μεγαλοπολίτης να ξεφτιλιστούμε πανελληνϊως! Ας προσέχει τι λέει λοιπόν και να σοβαρευτει η Δημοτική αραρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν ντρέπεσαι λίγο δήμαρχε ? Πίσω από το Σαράντο ήταν σε όλη τη διαδήλωση και πίσω του ακριβώς μπροστά στη Βουλή . Ολοι μεγαλοπολίτες δεν είναι αυτοί που βγάζουν σέλφις μπροστά του ? Δεν τον γνωρίζεις ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Leventes ta filarakia pou bgazoun selfie.Proti fora Athena?Apextoi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμπολιτες μου γιατι επικρίνετε το κ Δημαρχο. Δεν το εχετε καταλάβει οτι θα είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ και πρέπει να φαίνεται το κυβερνητικό εργο του? Δοξάστε τον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτα από όλα έχει δηλώσει από το 2017 ότι θα είναι ξανά υποψήφιος για Δήμαρχος στις εκλογές.
      Τί υποψήφιος βουλευτής ρε άνθρωπε για τόσο χαζούς τους έχεις στον ΣΥΡΙΖΑ; Εάν είναι να χτυπήσουν τον ανταγωνισμό στους παραδοσιακά γαλάζιους νομούς Αρκαδίας, Μεσσηνίας, Λακωνίας με τύπους σαν τον Σάκη θα κατέβουν; Από Τατούλη και πάνω βάζεις σε αυτές τις περιπτώσεις, γαλονάδες στα ρουσφέτια δηλαδή. Ο Σάκης με το ζόρι πήρε την Δημαρχία, οριακά, σε μία Μεγαλόπολη έχοντας μάλιστα την πολιτική στήριξη 3 πρώην Δημάρχων που τον έβαλαν μπροστά για βιτρίνα. Πού να πάει παραέξω; Ποιός τον ξέρει και γιατί να τον ψηφίσει; Για το ανύπαρκτο έργο του στην Μεγαλόπολη ή για τις ανύπαρκτες πολιτικές διασυνδέσεις του; Και για να μην ξεχνιόμαστε, με τις "δεξιές" ψήφους πήρε την Δημαρχία ο Σάκης, μην πάτε τώρα ψευτοδεξιοί να βγάλετε την ουρά σας απέξω βαπτίζοντας τον Συριζαίο. Για να μην μιλήσουμε για τους ψευτοδεξιούς της Μεγαλόπολης που έβγαζαν Δήμαρχο το πρωτοπαλίκαρο του ΠΑΣΟΚ γιατί είχε διασυνδέσεις στην ΓΕΝΟΠ και περίμεναν να τους βολέψει στην ΔΕΗ. Δεν σας παίρνει το 2018 να μιλάτε για ιδεολογίες και κόμματα από την στιγμή που πρακτικά η μόνη σημαία που είχατε κι έχετε είναι το προσωπικό βόλεμα. Οι μάσκες έχουν πέσει τώρα πια, να τελειώνουμε κάποτε με την υποκρισία στην Ελλάδα.

      Διαγραφή
  11. Γράφει ο δήμαρχος επί λέξει : " ...δεν είναι συνδικαλιστής ούτε καν εργαζόμενος της ΔΕΗ και δεν έχει καμία σχέση με το συλλαλητήριο της Τετάρτης..." Δεν έχει το ήθος να ζητήσει συγγνώμη??? Ο τύπος όχι μόνο είναι ΔΕΗτζής, όχι μόνον σε όλη την πορεία ήταν πίσω από Το Λαφαζάνη , όχι μόνον ήταν δίπλα στο Σαράντο και φώναζε κ.λ.π. κ.λ.π. αλλά ξέρει ο δήμαρχος καλά ποιός είναι . Το γιό του προβεβλημένου στελέχους του ΠΑΣΟΚ δικαιολογεί ??? Αν δεν ζητήσει συγγνώμη είναι το λιγότερο αναίσθητος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αφού ο ανθρωπος είναι στη κοσμάρα του.. Δεν το εχετε καταλαβει τόσο καιρό? Αλλα η πόλη παίρνει αυτο που της αξίζει . Το Μηδέν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αυτοι νομιζουν οτι ο κοσμος ειναι ηλιθιος και αυτοι ειναι οι εξυπνοι εκει μεσα,οταν θα αγριεψει το πραγμα για τα καλα ,και θα αρχισουν οι απολυσεις τοτε να δω που θα κρυφτητε, γιατι και η υπομονη εχει τα ορια της

    ΑπάντησηΔιαγραφή