Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Καλή τύχη....Κ.Ο.Μ. «ΠΕΛΑΣΓΟΣ»: απίστευτη πορεία!! τιμή για την Μεγαλόπολη !!

Έτοιμες για ένα ακόμη ταξίδι στη φετινή σεζόν , αυτή τη φορά στο μακρινό Τσοτύλι Κοζάνης είναι τα κορίτσια του Κ.Ο.Μ. «ΠΕΛΑΣΓΟΣ» στα πλαίσια της τελικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος νεανίδων .
Κάνοντας την τελευταία προπόνησή τους χθες στο κλειστό της Μεγαλόπολης , αναχωρούν ξημερώματα Δευτέρας για ένα επτάωρο ταξίδι που θα τις φέρει κοντά σε ένα μεγάλο τουρνουά.
 Ένα τουρνουά που θα συμμετάσχουν οι έξι καλύτερες ομάδες της Ελλάδας , ομάδες άλλου επιπέδου όπως Παναθηναϊκός ,Πρωτέας Βούλας, Άρης Θεσσαλονίκης ,Ηρόδοτος .Απόλλων και φυσικά ο «ΠΕΛΑΣΓΟΣ» Μεγαλόπολης 

Ένα αρκετά επίπονο τουρνουά που έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις ,χρειάζεται γεμάτο ρόστερ ,καλή φυσική κατάσταση ,άριστη ψυχολογία, μιας και έχει καθημερινά αγώνα για πέντε συνεχόμενες ημέρες με πολύ δυνατούς αντιπάλους.
 Τα απίστευτα κορίτσια της Μεγαλόπολης μετά την άνοδό τους στην Α2 Εθνική κατηγορία που πέτυχαν την προηγούμενη εβδομάδα στους αγώνες μπαράζ που διεξήχθησαν στο Παγκράτι, δείχνουν έτοιμες να πραγματοποιήσουν ένα ακόμη μεγάλο βήμα.
 Άλλωστε η σεζόν 2016-2017 είναι άκρως επιτυχημένη αν αναλογιστούμε ότι αυτές οι αθλήτριες έχουν κατακτήσει ήδη τρία πρωταθλήματα, αυτά των Κορασίδων -Νεανίδων -Γυναικών ,έχουν δυο συμμετοχές σε Β. Φάση πανελλήνιου πρωταθλήματος ,έχουν μια άνοδο στην Α2 Εθνική , μια συμμετοχή σε τελική φάση πανελληνίου καθώς και την εκπληκτική πορεία στο πρωτάθλημα λυκείων (μαθητικό).
Η συμμετοχή και μόνο μιας ομάδας από μια μικρή πόλη όπως η δική μας ,χωρίς τυμπανοκρουσίες και κορδέλες, με την αμέριστη στήριξη των γονιών τους και αρκετών φίλων (κάποιοι άλλοι είναι μονίμως απόντες) είναι ήδη επιτυχία
και ελπίζουμε να ευχαριστηθούν την παρουσία τους σε ένα τουρνουά που θα το θυμούνται σε όλη τη ζωή τους .
 Να σημειώσουμε ότι όλοι οι αγώνες θα μεταδίδονται ζωντανά κάθε ημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου