Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Οδηγίες λόγω έναρξης εργασιών συντήρησης και αποκατάστασης στο Ανοικτό Στάδιο Μεγαλόπολης

Ενημέρωση για έναρξη εργασιών συντήρησης κτηριακών εγκαταστάσεων 
Ανοικτού Δημοτικού Σταδίου Μεγαλόπολης

Από τις 16 Ιουνίου 2017 ξεκινούν εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης κτηριακών εγκαταστάσεων στο Ανοικτό Δημοτικό Στάδιο Μεγαλόπολης. 
Οι εργασίες αφορούν επισκευές επιφανειών, κτηριακών εγκαταστάσεων και κερκίδων, αντικατάσταση υδραυλικών συστημάτων, επισκευές σε πόρτες και παράθυρα, επισκευές μωσαϊκών δαπέδων, βελτίωση αποδυτηρίων, ελαιοχρωματισμούς, και συντήρηση εσωτερικού της περίφραξης χώρου.

Επειδή οι εργασίες αποκατάστασης και περίφραξης θα διαρκέσουν περίπου 2 μήνες από την έναρξή του έργου και επειδή αφορούν και σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους δίπλα από τον στίβο, όπου θα εργάζονται συγχρόνως τέσσερα διαφορετικά συνεργεία, παρακαλούνται οι επισκέπτες και αθλούμενοι, επειδή το στάδιο θα παραμείνει ανοικτό καθ’όλη την διάρκεια των εργασιών, να επιδεικνύουν την δέουσα προσοχή και να μην δυσχεραίνουν το έργο των εργολάβων και τις υποδείξεις των υπευθύνων.

Οι συγκεκριμένες εργασίες αφορούν σε ένα μέρος των παρεμβάσεων στο στάδιο που έχουν δρομολογηθεί ήδη, και θα συνεχιστούν στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Για τον Δήμο
Οι Αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι
Δάρρας Αθανάσιος , Τζιούβελης Νικήτας

3 σχόλια:

  1. Μια αχτίδα ελπίδας ξεπροβάλλει με την είδηση της συντήρησης του Ανοικτού Σταδίου... Τέλοσπάντων, φτώχεια υπάρχει και δε μπορούμε να ζητούμε και πολλά πράγματα από τους κ.κ. υπευθύνους...

    Κι επειδή όταν υπάρχει φτώχεια, δε μπορεί να γίνει και μεγάλο έργο, θεώρησαν σκόπιμο οι συντάκτες της ανακοίνωσης που φιλοξενείτε να αναφέρουν λίγες παραπανίσιες εργασίες που ΔΕΝ περιλαμβάνονται στην εργασία με τίτλο "«Συντήρηση –Ελαιοχρωματισμός κτιριακών εγκαταστάσεων και περίφραξη ανοικτού δημοτικού σταδίου Δ.Κ. Μεγαλόπολης»!

    Αναφέρουν, στην ανακοίνωση για "αντικατάσταση υδραυλικών συστημάτων", πλην όμως, στη σχετική σύμβαση που υπέγραψε ο κ. Δήμαρχος και ο εργολάβος του έργου τέτοιες εργασίες δεν προβλέπονται, εκτός κι αν υπάρχει δεύτερη ξεχωριστή σύμβαση...

    Είναι κάπως κωμικοτραγική η προσπάθεια των υπευθύνων, με μιαν ανακοίνωση να δημιουργήσουν ντόρο... Το κόστος των εργασιών είναι μόλις 10.300€ (συν το Φ.Π.Α.), δηλαδή, σταγόνα στον ωκεανό των αναγκαίων παρεμβάσεων που απαιτούνται στο Στάδιο, για να είναι ασφαλές και λειτουργικό.

    Δυστυχώς, τουλάχιστον για την κατάντια του Σταδίου ΔΕ φταίει η αυτοδιοίκηση διαχρονικά, αλλά το ανεύθυνο Κράτος που κατασκεύασε τέτοιες μεγάλες εγκαταστάσεις, αδιαφορώντας για τη μελλοντική βιώσιμη λειτουργία τους, παραδίδοντάς τες στους Δήμους, λέγοντάς τους "κόψτε το λαιμό σας"!
    Οι πολίτες όμως πληρώνουν το μάρμαρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν διαθετεις 10.000 ευρω για το πανυγηρι μιας ημερας και μαλιστα κανεις δεξιωση αυτοβραβευεσης ,ενω δινεις 10.300 ευρω για να σουλουπωσεις(ποσο αραγε) μια απαραδεκτη κατασταση που βιωνουν καθημερινα τοσο οι αθλητες (μικροι και μεγαλοι) οσο και οι επισκεπτες του ανοικτου και ταυτοχρονα το προβαλεις σαν επυτυχια , καταλαβαινεις με τι ανθρωπους εχεις να κανεις. Ο κατηφορος αυτης της δημοτικης αρχης δεν εχει γυρισμο. Σε λιγα χρονια αρκετοι από αυτους θα τρεχουν στα δικαστηρια σαν τους μεντορες τους.
    Υ.Γ. ανησυχω γιατι εδώ και δυο ημερες ΔΕΝ διαφημιζετε το συγκεκριμενο πανυγηρι στο καφενειο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δεν γινει επιτροπή σταδίου. Θα ρήματος ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή