Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Μεγαλόπολη: 15 μέρες ΧΩΡΙΣ σήμα από την DIGEA ! διαμαρτυρίες κατοίκων

Η παρούσα επιστολή στάλθηκε με mail,
την Παρασκευή 16 /6 /2017 στους αρμοδίους


Μετά από  αδικαιολόγητη καθυστέρηση 15  ημερών, όπου σχεδόν όλη η  Μεγαλόπολη ήταν χωρίς κανάλια...
ώωω  του θαύματος!!!!
αποκαταστάθηκε η βλάβη από την DIGEA μέσα στις επόμενες ώρες, δηλ Κυριακή 18/6/2017 την νύχτα

----------------------------------------------------

ΠΡΟΣ :Υπουργείο ΜΜΕ
             Εθν. Επιτροπή Τηλεπ/νιων -ΕΕΤ
             Εθν . Ραδ. Συμβ. – ΕΣΡ
             DIGΕΑ


Αξιότιμοι κύριοι ,

επιτρέψτε μου εκ μέρους πολλών κατοίκων της περιοχής Μεγαλόπολης Αρκαδίας , να σας ενημερώσουμε ότι εδώ και 15 ημέρες το κέντρο εκπομπής της Ασέας Αρκαδίας , που για χρόνια έχει τεχνικά προβλήματα , δεν αναμεταδίδει τους σταθμούς εθνικής εμβέλειας .

Παρά τα πολλά τηλεφωνήματα , τα email , τις διαμαρτυρίες που έχουμε κάνει στην DIGEA , δυστυχώς όχι μόνο αδιαφορούν , αλλά δεν μας ενημερώνουν σχετικά και δεν απαντούν .
Αποτέλεσμα οι 10.000 κάτοικοι της περιοχής δεν απολαμβάνουμε την ενημέρωση και ψυχαγωγία όλων των καναλιών της χώρας μας .

Παρακαλούμε λοιπόν και εσάς , να μας βοηθήσετε με την παρέμβαση και πίεση στους αρμοδίους , ώστε να διορθωθεί το πρόβλημα , καθ’οσον διαφορετικά θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργειά μας.

Σας ευχαριστούμε, με εκτίμηση 
 στην διάθεσή σας 

Γαλάνης Κων/νος 
 Μεγαλόπολη

6 σχόλια:

  1. Kυριαζης Αγγελος19 Ιουνίου 2017 στις 9:09 μ.μ.

    2017 για ολους τους αλλους εκτος Μεγαλοπολης ...Μην σας ξεγελά οτι ο σχεδιασμος των αναμεταδοτων στην Ασσεα (Τσεμπερου) της Dig... δεν ειναι για την Μεγαλοπολη μονο... απλα κλείνει καλυτερο διαγγραμμα(που σημαδεύει το σημα) στην τριπολη και περνει ξώφαλτσα εμας! Φωναζα ξανα φωναζα και λες πως ειχαν κουφαθεί ολοι οι υπευθυνη παραγοντες της περιοχης μας οταν ερχοταν η μεταβαση της Gig και οτι δεν θα βλεπουμε στην πολη ... ομως στης Υπάρχουσες εγκαταστάσεις καλες αλλα και καταληλες προς αξιοποιηση με οπτικη επαφη προς την Μεγαλοπολη και οχι στο ασχετο σημειο που ειναι τωρα... κοιταξαν μονο πως να φιλοξενήσουν ραδιοφωνα απο αλλες πολης... Οπως συνεχίζω να προτείνω σε ολους μην περιμενετε να δειτε τηλεοραση απο Ασσεα ...Σημαδέψτε προς Δολιανα,Αετο η Καλαματα!!! Μιλαω παντα με ΣΤΟΙΧΕΙΑ ... οχι της ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε Κυριαζή ξέρεις τη κυκλοφοραει στην πόλη ; Ότι όσο ήταν ο Μπούρας ήσουν αρχηγός σε όλα σε εμπιστεύονταν σου έδιναν δουλειές και και και ... Όμως τις τελευταίες εκλογές ο φίλος σου ο Παναγιώτης σε εψησε να πας κόντρα διότι οι καινούργιοι θα είναι ότι τους πει αυτός ε; Ας πρόσεχες λοιπόν η κότα πίνει νερό κοιτάει και το Θεό

      Διαγραφή
    2. ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ27 Ιουνίου 2017 στις 2:58 π.μ.

      'ΡΕ' ΒΛΗΜΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΒΛΑΧΕ ΜΕ 20 IQ ΠΟΙΟς ΜΠΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΕΣΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ (ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ) ΘΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ!!!
      ΑΣΕ που ηταν ολα ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ , ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΧΑΛΑΓΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΣΕΝΟΥΝ! ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗ ! ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΑΘΛΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ...
      ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΥΦΑΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΛΥΨΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΨΕΥΤΗ ΤΟΥ ΘΑ , ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΠΟΤΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ.. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΜΟΤΟΚΡΟΣΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΤΡΩΓΩΝΤΑΣ ΞΥΛΟ !!!ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΛΥΨΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΤΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΗΘΕΛΑΝ ΣΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ!!!! ΕΞΑΛΟΥ ΕΓΩ ΤΗ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΖΑΜΠΑ ? ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ? ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΧΤΥΠΑΓΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΑΠΟ 30 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΙΜΟΥ ΕΚΕΙ...
      ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΛΩΝΗΣ ΜΕ ΤΗΣ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ ΠΕΡΙ , ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ , ΚΟΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ? ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΥΛΑΣ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΗ ΖΩΟΥΛΑ ΣΟΥ ΓΙΑ 20 ΨΗΦΟΥΣ ...
      ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΟΤΕ ...ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΑ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΔΕΗ 30 ΟΧΤΑΜΗΝΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΓΛΥΨΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΟΝΟΙΜΟΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΧΡΗΜΑ ΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΙΝΟΥΣ ΑΥΤΟ ΘΕΣ να ακουσεις!!!

      ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ! ΣΤΗΝ ΑΣΣΕΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΟΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ 14 ΣΗΜΕΙΑ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΟΥ ΕΠΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ... ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ Ε.Ε.Τ.Τ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΥΘΜΙΣΤΗΚΙ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ!Ο ΔΗΜΟΣ ΑΝΤΕ ΚΑΝΑ ΡΕΥΜΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΟΛΗΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΜΕΝΑ!!!

      ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ...ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΜΕΡΙΚΗ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΛΑΤΕ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΑΤΕΡΝΤΑΛ ΣΑΝ ΕΣΑΣ...ΜΕ ΕΙΧΑΤΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΙΞΑ ΚΙΝΕΖΟΣ...ΕΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΑΚΡΙΒΙΑ ΧΙΛΙΟΣΤΟΥ , ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΠΕΡΣΥ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ , ΠΟΙΟΙ ΗΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΙΜΩΡΗ? (ΠΟΛΥ BATMAN ΒΛΕΠΕΤΑΙ)ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΗΣΑΣΤΕ ΠΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ ΚΟΙΝΩΝΟΙΑ? ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ !!!
      ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΠΛΕΟΝ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΖΩΗΣ ΑΥΤΟ...
      ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΑΛΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΞΩ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ ΣΤΟ DIGEA ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΠΟΛΗ...!!!(ΘΑ ΕΝΤΟΠΙΖΟΤΑΝ Η ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ) ΑΛΑΞΤΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ!

      Διαγραφή
  2. μπράβο σας κ. Γαλάνη, ευτυχώς που υπάρχει και κανένας πολίτης σε αυτήν την πόλη και βοηθά στα προβλήματά μας
    Σωστή η παρατήρησή σας στο άρθρο ότι λύθηκε το πρόβλημα λίγες ώρες μετά την επιστολή του κ. Γαλάνη
    ¨Ομως θα πω με οργή! δεν θα έπρεπε να ασχοληθεί με το πρόβλημά μας ο δήμαρχος;
    δεν έπρεπε αυτός να στείλει τις επιστολές διαμαρτυρίας;
    όμως φοβούμαι ότι θα μας πει πάλι ότι δεν το ήξερε διότι δεν τον ενημερώσαμε
    Λυπούμαι, λυπούμαι λυπούμαι για την ανυπαρξία των δημοτικών αρχόντων μας, ακόμα και στα πιο απλά καθημνερινά μας προβλήματα
    Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία των θέσεών μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ, ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΥΓΕ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΕΥΡΩ, ΝΑ ΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Γαλάνη , σας ευχαριστούμε θερμά . Για άλλη μια φορά μας σώσατε την πόλη αυτή. Οι παρεμβάσεις σας ειναι σωτήριες , κάποιος κάποτε να σας τιμήσει για όσα έχετε προσφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή