Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

ΠΟΛΥΒΙΟΣ: ΔΙΚΑΙΩΣΗ και ΑΝΟΔΟΣ!

Λόγω τεχνικού προβλήματος δεν βγήκε άρθρο για το προηγούμενο παιχνίδι στην Κυπαρισσία που γίναμε ειδικοί αυτόχειρες,κοινώς αυτοκτονήσαμε.
Χάσαμε ακόμα και το πλεονέκτημα διαφοράς στην ήττα και νιώσαμε ότι πετάξαμε μια χρονιά τσάμπα.
Η αυτοκτονία αυτή μας ανάγκασε να περιμένουμε την πολυπόθητη νίκη του Λακωνικού στον Δίωνα ώστε να πετύχουμε την άνοδο.
Στην τελευταία αγωνιστική με το Κάστρο εντός έδρας,ένα ματς εύκολο και σχετικά αδιάφορο η νίκη ήταν μονόδρομος.Στο τρίτο δεκάλεπτο έφτασε το σκορ 70-39.
Τελικά μετά την νίκη με to Κάστρο με 88-51 ήρθε και το καλό «μαντάτο» απο την Κυπαρισσία,νίκησε ο Λακωνικός με 6 πόντους και το θρίλερ τελειώσε,γύρισαν οι καρδιές στις θέσεις τους,γιατί στο σενάριο ήττας του Λακωνικού μέναμε εκτός ανόδου!!!

Η ομάδα αυτή που πριν δύο χρόνια πλησίασε την διάλυση,με τα χιλιάδες προβλήματα,με τις απογοητεύσεις και τις πίκρες,αυτά τα πέτρινα χρόνια τα άντεξαν.Δούλεψαν σήκωσαν την φανέλα ψηλά,ενισχύθηκαν και ατσαλώθηκαν,έγιναν μια γροθιά και επέστρεψαν στα παρκέ της Α Κατηγορίας.Η Μεγαλόπολη πρέπει να είναι περήφανη για τον αθλητισμό της,προστέθηκε άλλη μια επιτυχία,του χρόνου θα υπάρχει και η κιτρινομπλέ φανέλα στο σαλόνι της πρώτης κατηγορίας.

Η ομάδα έκανε φοβερή πορεία σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα και θα ήταν άδικο για μια κακή εμφάνιση να χάσει το εισητήριο της ανόδου.(Θα ακολουθήσει αναλυτική επισκόπηση της χρονιάς σε επόμενο άρθρο.)

Αγωνιστικά με το Κάστρο δεν είχαμε κάτι το ιδιαίτερο.Η ομάδα ήταν σαφώς ανώτερη απο το Κάστρο και επικράτησε σε όλη την περίοδο του παιχνιδιού.

Δεκάλεπτα : 25-15,48-25,70-39,88-51

ΑΕΜ ΠΟΛΥΒΙΟΣ : (Δούμουρας) Αργυρόπουλος 4,Ανδριόπουλος 2,Αθανασιάδης 2,Τρυφωνόπουλος 17(5),Χριστογιαννόπουλος Α. 4, Δαλάτσης 2,Γκιουμές 9(1), Χριστογιαννόπουλος 14(1), Νικολόπουλος 22 (2), Σιαμπάνης 8,Κελέρης 4

ΚΑΣΤΡΟ : Κουρκούλης,Παρασκευόπουλος Ν. 12(2) ,Παρασκευόπουλος Α. 11, Σπυριδάκος 12(4),Ζώταλης 2,Μιχαλάκης 7,Κυριαζάκος,Λάλα 7

Ευχαριστούμε για την αποστολή από τον ΠΟΛΥΒΙΟ

1 σχόλιο:

  1. ΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑΔΑ ΣΤΟ ΜΠΟΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΥ ΑΝΑΨΤΕ !!!ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ!!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ!! ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή