Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Το έργο συντήρησης των εισόδων και εξόδων της Μεγαλόπολης υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

Τη σύμβαση του έργου συντήρησης των εισόδων και εξόδων της Μεγαλόπολης υπέγραψε την Πέμπτη 6 Απριλίου 2017 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

Αντικείμενο του έργου είναι η συντήρηση εισόδων – εξόδων της πόλης της Μεγαλόπολης της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας
και ειδικότερα σε ότι αφορά τη Βορειοδυτική έξοδο της προς Ανδρίτσαινα. 

Περιλαμβάνεται η εκτέλεση εργασιών, όπως χωματουργικές εργασίες, κατασκευή τεχνικών έργων (οχετών, κρασπεδορείθρων, πλακοστρώσεων, κλπ) σήμανσης, (οριζόντιας) και ασφάλισης, ηλεκτροφωτισμού της οδού, αποχέτευσης και αποστράγγισης.

5 σχόλια:

  1. Άντε να δούμε να γίνεται το σουλούπωμα της εισόδου της Μεγαλόπολης από Ανδρίτσαινα και να μην το πιστεύουμε. Να ξεκινήσουν σύντομα οι εργασίες όμως γιατί έρχεται καλοκαίρι. Ειδικά να φροντιστεί η καθαριότητα από και προς το αρχαίο θέατρο και τις αρχαιότητες δίπλα στον ποταμό Ελισσώνα, να γίνει φωτισμός της γύρω περιοχής, να μπουν παγκάκια, μικροί καλαίσθητοι κάδοι για τα σκουπίδια, να γίνουν φυτεύσεις, να φτιαχτούν πεζοδρόμια και στη γέφυρα του ποταμού, που είχε καταστραφεί το στηθαίο από τροχαίο να φτιαχτεί νέο και να βαφτεί. Δεν είναι πολλά αυτά, ας βάλουν μπρος άμεσα, όχι λόγια, χορτάσαμε πια από τέτοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαίνεται σα να έχεις σηκώσει τα μανίκια ρε φίλε, και είσαι έτοιμος για πολλή δουλειά...Για σιγά, μη βιάζεσαι...Όλα θα γίνουν!

      Διαγραφή
    2. Τι σε ενοχλει ρε μεγαλε εσενα απο αυτα που λεει ο άνθρωπος?Τι να μην βιαζετε?Να περιμενουμε αλλα 20 χρονια οπως με τα 50 εκατομμυριάκια απο το ΕΑΠ που δεν εγιναν τιποτα?Αιντε που μιλατε κι απο πανω ΚΛΕΦΤΕΣ

      Διαγραφή
    3. Δηλαδή, έτσι για να "έχουμε καλό ρώτημα", τι πιστεύεις ότι θα φτιάξει ο εργολάβος με 185.000€ (καθαρά χωρίς ΦΠΑ); Έχεις καταλάβει ότι έδωσε προσφορά της τάξης του 50%, επί του προϋπολογισμού του έργου - 450.000€ (με ΦΠΑ);Καθ'όλα νόμιμη διαγωνιστική διαδικασία (για να μην υπάρξει καμία παρεξήγηση) αλλά με τέτοια έκπτωση δε νομίζω ότι θα μπορέσουν όσα αναφέρονται παραπάνω...Περίμενε εσύ με το μυστρί...

      Διαγραφή
    4. Ντροπή, να γράφετε να περιμένουμε και όλα θα γίνουν. Δυστυχώς, ο κόσμος έχει πικρή εμπειρία από εξαγγελίες κενές περιεχομένου. Πολλά ανακοινώνονται αλλά λίγα, πάρα πολύ λίγα γίνονται. Γι' αυτό να φωνάζουμε όλοι συνέχεια, να αρχίσουν να φοβούνται όλοι αυτοί που μας κοροϊδεύουν συνέχεια "ψιλό γαζί". Η ανικανότητά τους και τα ψέματά τους είναι για ρεκόρ Γκίνες. Μην του υποστηρίζεις, λοιπόν, 11.04, δεν νομίζω να έχεις λόγο να κάνεις τον δικηγόρο τους. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, πατριώτες.

      Διαγραφή