Το ΘΕΜΑ της ΜΕΡΑΣ.....

Μεγαλόπολη και Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης: Η διαβούλευση ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ όπως ακριβώς αναγγέλθηκε!!! με όλους τους αναφερόμενους και τον υπουργό!!!

της Γεωργίας Δημητρακοπούλου Αναρτήθηκε πολύ ενδιαφέρον σχόλιο αναγνώστη στο blog μας στο άρθρο μας (δείε ΕΔΩ) Μεγαλόπολη: επεισοδιακ...

Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

Παρράσιο Πάρκο: αρχαιρεσίες Κυριακή 28 Μαίου

Αγαπητοί Φίλοι του "Παρράσιου Πάρκου",

Συνημμένα σας στέλνουμε το Δελτίο Τύπου για να σας ενημερώσουμε ότι η ετήσια Τακτική Γενική μας Συνέλευση μαζί με τις Αρχαιρεσίες, θα γίνει στα γραφεία μας, Ερμού 64, 4ος Όροφος την Κυριακή 28 Μαϊου 2017 και ώρα 11.00-14.00.

Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στη συμμετοχή των μελών μας και στην εγγραφή Συλλόγων και Σωματείων και εκπροσωπησής τους στη ΓΣ και στο νέο 7μελές ΔΣ που θα εκλεγεί.

Περιμένουμε με μεγάλη αισιοδοξία την συμμετοχή ανθρώπων κάθε ηληκίας στην πρωτοβουλία που πήραμε μαζί με το ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΤΥΟ ΑΡΚΑΔΙΑ, να καλέσουμε την unavision στα χωριά μας.
 Όσοι έχουν στο μυαλό τους τη σκέψη ότι θα μπορούσαν να ζήσουν στα χωριά μας, είναι καλοδεχούμενοι να συμμετάσχουν στις εργασίες μας από 26 Απριλίου έως 14 Μαϊου.

Με τις καλλίτερες ευχές μας να περάσετε ένα χαρούμενο Πάσχα,

Για τους Φίλους του Παρράσιου Πάρκου
Φώτης Ζώης
Πρόεδρος

φωτό: Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου