Το ΘΕΜΑ της ΜΕΡΑΣ.....

Πώληση ΔΕΗ.... τα ΔΙΚΑ σας σχόλια και όποιος αντέξει....

Τα δημοσιεύσατε στο blog μας Πικρές αλήθειες που πλέον δεν μπορούμε  να κάνουμε πως δεν τις ξέραμε.... Αν όλα αυτά τα στραβά καμωμ...

Παρασκευή, 14 Απριλίου 2017

2 αστυνομικοί οι οδηγοί πουχτύπησαν και εγκατέλειψαν τον 80χρονο στην Κορώνη!!!

Τουλάχιστον τρία και ενδεχομένως έξι αυτοκίνητα, από τα οποία τα δύο ανήκουν σε αστυνομικούς, παρέσυραν τον 80χρονο Κωνσταντίνο Κυριόπουλο από την Κορώνη, που έχασε τη ζωή του στο φρικτό τροχαίο που έγινε στο 2ο χιλιόμετρο Ασπροχώματος την Τρίτη 4 Απριλίου, αναφέρει το newsit.gr.

Κάτω από τα τρία αυτοκίνητα βρέθηκε DNA του νεκρού, ενώ η εμπλοκή τους επιβεβαιώνεται και από κάμερες ασφαλείας.

Τι λέει η κόρη του

Η κόρη του ηλικιωμένου μίλησε σοκαρισμένη στο κανάλι και εξέφρασε την αγανάκτησή της για την απάνθρωπη συμπεριφορά των τριών τουλάχιστον οδηγών που φέρονται να εμπλέκονται στον θάνατο του πατέρα της.

“Απάνθρωπο θα το χαρακτήριζα. Νιώθω πικραμένη, αγανακτισμένη, έχω πολλά ερωτήματα. Στην αρχή μας έλεγαν ότι τον χτύπησε ένα αυτοκίνητο και ότι είναι στο νοσοκομείο, αλλά δεν γνωρίζαμε ότι τον πάτησαν τρία διαδοχικά και τον παράτησαν. Ο άνθρωπος που πήγε τον μπαμπά μου, μου είπε ότι 'τόσα χρόνια στο επάγγελμα, 25χρόνια δεν έχω ξαναδεί τέτοιο περιστατικό'”, είπε συγκλονισμένη η κόρη του θύματος στον Alpha.

Τι έδειξαν κάμερες και DNA

Επί εννέα ημέρες οι αστυνομικοί αναζητούσαν τους υπαίτιους οδηγούς. Από τις κάμερες και τα ίχνη dna που βρέθηκαν στα οχήματα οι διωκτικές αρχές πιστεύουν ότι ο 80χρονος χτυπήθηκε πρώτα από το βαν που ανήκει σε έναν 74χρονο, στη συνέχεια χτυπήθηκε από το όχημα μιας γυναίκας αστυνομικού και αμέσως μετά από έναν συνάδελφο της που ακολουθούσε.

Σύμφωνα με το δελτίο του Alpha οι αστυνομικοί αρνούνται την ενοχή τους ενώ το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διευκρίνισε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη διοικητική έρευνα και μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας.

Σύμφωνα ωστόσο με το elefteriaonline οι τρεις εμπλεκόμενοι φέρεται να υποστήριξαν πως δεν κατάλαβαν πως παρέσυραν άνθρωπο, ενώ δεν συνελήφθησαν επειδή έχει παρέλθει το αυτόφωρο.

Βίντεο - ντοκουμέντο λίγο πριν το τροχαίο

Ο Alpha παρουσίασε βίντεο ντοκουμέντο με τις τελευταίες στιγμές του ηλικιωμένου λίγο πριν από το ανατριχιαστικό τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της 4ης Απριλίου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου