Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

Δήμος Μεγαλόπολης:Σχετικά με την εκ νέου ανυπόστατη επίθεση που δέχθηκαν τα σωματεία και οι σύλλογοι της πόλης αναφορικά με τις επιχορηγήσεις

Σχετικά με την εκ νέου ανυπόστατη επίθεση που δέχθηκαν τα σωματεία και οι σύλλογοι της πόλης αναφορικά με τις επιχορηγήσεις, θα ξανατονίσουμε για άλλη μια φορά τα αυτονόητα :

1. Η υποχρέωση καταχώρησης στοιχείων στο Μητρώο είναι γνωστή διαδικασία περισσότερο από 1,5 χρόνο και στα σωματεία και όλοι γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν και το κάνουν.

2. Η συγκεκριμένη καταχώρηση είναι ένα από τα τελικά παραστατικά- δικαιολογητικά που ελέγχει ο επίτροπος του ελεγκτικού για να είναι εφικτή η χρηματοδότηση.

3. Είναι πολιτική βούληση της Δημοτικής Αρχής, που εκφράζει και την συντριπτική πλειονότητα της τοπικής κοινωνίας, ότι όλα τα σωματεία που δραστηριοποιούνται αθλητικά και πολιτιστικά στο χώρο του λεκανοπεδίου, ακριβώς λόγω της προσφοράς τους, έστω και με τις μικρές, πενιχρές δυνατότητες του προϋπολογισμού του Δήμου θα στηρίζονται εκτός από ηθικά και οικονομικά.

4. Η Δημοτική Αρχή αναγνωρίζει και τιμά την προσφορά όλων αυτών των ανθρώπων που και παλαιότερα και σήμερα ανιδιοτελώς, με κόπους και θυσίες από την προσωπική τους ζωή, στηρίζουν τα σωματεία της πόλης.

Όσο για τους ελάχιστους γνωστούς και από άλλες ανάλογες συκοφαντικές εκστρατείες που ανέλαβαν κατά καιρούς, το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι πρέπει να σέβονται τις κάθε είδους προσπάθειες μελών της τοπικής κοινωνίας να προσφέρουν κάτι, ώστε να προχωρήσει ο τόπος μας και ένα βήμα μπροστά. Είναι άλλο η κριτική και άλλο η κατασυκοφάντηση προσώπων ή φορέων.

Επίσης σε αυτούς τους ελάχιστους συκοφάντες κάθε κοινής συλλογικής προσπάθειας της πόλης μας, έχουμε να τους καλέσουμε να ακούσουν την σχετική αναφορά του Δημάρχου στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο με μεγάλη προσοχή.

ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής
Τζιούβελης Νικήτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου