Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Και η ΕΛΜΕ Αρκαδίας στο πλευρό της Μεγαλόπολης για τον ΧΥΤΕΑ

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ 
Ακαδημίας12, 22100Τρίπολη
e-mail:elmearkadias@gmail.com
http://elmearkadias.blogspot.com

Τρίπολη 9 Μαρτίου 2017

Η Ε.Λ.Μ.Ε. Αρκαδίας εναντιώνεται στην εναπόθεση επικίνδυνων αποβλήτων στην ήδη επιβαρυμένη περιβαλλοντικά περιοχή της Μεγαλόπολης

Καθιστούμε υπεύθυνους τον Δήμο Μεγαλόπολης, τους υπόλοιπους Δήμους της Αρκαδίας, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τα αρμόδια Υπουργεία, τα Κόμματα και όλους τους φορείς για την προστασία της υγείας και ασφάλειας των πολιτών.

Κρινουμε απαράδεκτες τις μεθοδεύσεις που αποσπούσαν και αποσπούν σε οικονομικό όφελος εις βάρος της υγείας των πολιτών και τις καταδικάζουμε.

Στηρίζουμε τις ενέργειες όλων των φορέων που κινούνται προς την περιβαλλοντική προστασία της περιοχής της Μεγαλόπολης και θα συμμετέχουμε σε αυτές.


Για το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ

Ο Πρόεδρος                                    O Γ.Γραμματέας
Πάνος Ζαφειρόπουλος                    ΚρατημένοςΓιάννης

3 σχόλια:

  1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΜΕ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΤΕΣ. ΟΜΩΣ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΩ ΔΕΗ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΩΝ; Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΕΞΑΝΤΛΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΕΣ ΓΙΣ ΨΩΝΙΑ; Η ΠΑΡΕΝΒΑΤΙΚΗ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ; ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΑ, ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

      Διαγραφή
    2. ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ11 Μαρτίου 2017 - 11:57 π.μ..... ΗΣΥΧΑ ΡΕ ΜΠΡΡΡΡΡ.....ΣΩΠΑ ΡΕ ΦΟΒΕΡΗ Η ΔΡΑΣΗ ΣΑΣ ΚΟΙΤΑ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΤΕ ΚΑΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΧΥΤΕΑ ΕΣΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.

      Διαγραφή