Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Σύλλογος Γυναικών Μεγαλόπολης «ΚΑΛΛΙΣΤΩ»: πρόσκληση για προβολή κινηματογράφου

Ο Σύλλογος Γυναικών Μεγαλόπολης «ΚΑΛΛΙΣΤΩ»,
στα πλαίσια του εορτασμού της Ημέρας της Γυναίκας,
σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την κινηματογραφική ταινία του Θίοντορ Μέλφι:


«Οι Αφανείς Ηρωίδες»,
στο CINΕVILLE Τρίπολης, την Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017.
----------------------------------------------

Πριν την προβολή της παράστασης, θα έχουμε την ευκαιρία απολαύσουμε τον καφέ μας στην πόλη.

Ώρα αναχώρησης:17:00(μπροστά από την Εθνική Τράπεζα) και ώρα επιστροφής:22:00.

Τιμή συμμετοχής: 7€

Δηλώστε έγκαιρα την συμμετοχή σας στα τηλέφωνα των μελών Δ.Σ. του Συλλόγου:

Μαρία Λαγούδη-Καλομάλου: 6937174332
Μαριάννα Μπούρα: 6981735404
Εύη Σωτηροπούλου: 6997133761
Αθανασία Γκέκα-Δημοπούλου: 6972338019
Μαρία Μπρακουμάτσου: 6973689719
Καίτη Βρωμοβρυσιώτη: 6974306812
Ελένη Μαντζιώρη: 697280174

Eνημερωθείτε από τη νέα ιστοσελίδα μας: sillogoskallisto.wordpress.com
και το facebook του Συλλόγου /e-mail: kallistomegalopolis@yahoo.com

TO Δ.Σ.

9 σχόλια:

  1. Κυρίες μου είμαι από αυτούς που υποστήριξαν την δραστηριότητά σας
    Θεωρούσα ότι κάτι καλό θα αποφέρουν οι δράσεις σας
    ¨ομως ομολογώ ότι έχω απογοητευτεί πλήρως
    Δεν έχετε προβεί σε καμία κίνηση να αντισταθείτε και να υποστηρίξετε με όποιο τρόπο έστω με μια ανακοίνωση το μέγιστο πρόβλημα του χυτεα στην πόλη μας
    Καλές οι βόλτες και τα πολιτιστικά όμως
    είστε γυναίκες μητέρες πολίτες της Μεγαλόπολης
    δεν έχετε ούτε μια λέξη να πείτε για τον θάνατο που κάποιοι προορίζουν για τα σπίτια μας;
    Ελπίζω και περιμένω.
    Οι σύλλογοι σε τέτοια σοβαρά θέματα οφείλουν να δηλώνουν παρών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν αγαπούσαν τόσο πολύ αυτήν την πόλη δεν θα πηγαίναν στην Τρίπολη θα προσπαθούσαν να κάνουν κάτι στην Μεγαλόπολη.Μου θυμίζει κάτι πολύτεκνους.Οσο για τα χυτεα είσαι σίγουρος ότι είναι κατά κι όχι υπέρ?

      Διαγραφή
    2. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΕΣ

      Διαγραφή
  2. Βουρ στο πατσά, κορίτσια.Είναι πράγματι ντροπή, ο Σύλλογός σας, αντί να μπαίνει μπροστά με ψηφίσματα, καταγγελίες, διαμαρτυρίες, πορείες, για όσα αρνητικά συμβαίνουν στη Μεγαλόπολη, να διοργανώνει πίτες, χορούς, καρναβάλια και κινηματογραφικές προβολές. Καταντήσατε γραφικές και γελάει ο κόσμος μαζί σας. Δεν σας παίρνει πια σοβαρά κανείς λογικός άνθρωπος σε αυτή την πόλη. Η ύπαρξή σας ως Σύλλογος είναι περιττή, γιατί δεν εφαρμόζετε τίποτε το θετικό. Τι έχετε να προσφέρετε στον τόπο μας; Φεμινίστριες το παίζετε; Δεν νομίζω ότι είστε. Μέχρι σήμερα, αν διαβάσει κάποιος όσα έχετε κάνει, του έρχονται γέλια. Απ' ότι φαίνεται, κάποιες από σας, θέλατε να ασχοληθείτε με τα κοινά και έχετε μεγάλες φιλοδοξίες αλλά με αυτά που κάνετε, θα καείτε. Είστε αποτυχημένες και κοιτάξτε να επιστρέψετε στις κουζίνες σας και στα σπίτια σας, γιατί εν μέσω κρίσης να προκαλείτε έτσι, είναι το λιγότερο άκομψο. Δεν είστε σοβαρές αλλά αντίθετα γελοιοποιείστε και ξεφτιλίζετε και το φύλο σας. Σοβαρές γυναίκες, μορφωμένες, με ήθος και επίπεδο δεν νομίζω να ανήκουν στον Σύλλογό σας, γιατί σίγουρα θα έχουν με πιο σπουδαία πράγματα να ασχοληθούν από προβολές ταινιών και χορευτικά ξεφαντώματα. Λίγη σοβαρότητα δε βλάπτει. Ο κόσμος έχει τόσα προβλήματα κι εσείς κάνετε εκδρομούλες γα καφεδάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ "ΚΑΛΛΙΣΤΩ"; ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ; ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ; ΜΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ; ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ; ΟΧΙ. ΟΧΙ. ΟΧΙ. ΟΧΙ. ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΗΡΘΕ Η ΑΝΟΙΞΗ, ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΕΚΔΡΑΜΟΥΝ. ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΕ; ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΥ ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΠΑΝΕ Ως ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΟΙ ΚΑΫΜΕΝΕΣ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΟΥΝ ΛΙΓΑΚΙ. ΘΑ ΠΙΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥς ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΣΙΝΕΜΑ. ΣΙΝΕΜΑ, ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΣΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΝΛΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΠΟΠΚΟΡΝ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΟΥΛΑ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥΣ. Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ. ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΠΗΡΑΝ ΦΟΡΑ - ΚΑΤΗΦΟΡΑ - ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΣΚΑΡΕΜΑΤΑ, ΝΑ ΟΙ ΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΡΟΙ, ΝΑ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΣΙΝΕΜΑ. ΟΧΙ, ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ. ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ. ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΛΥΜΕΝΑ ΟΙ ΚΥΡΙΕς. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΘΑ ΝΟΙΑΣΤΟΥΝ ΟΤΑΝ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΕΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΓΙΑ ΘΕΣΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΑ. ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΗΔΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΜΗΠΩς ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΙΣ ΤΙΜΗΣΟΥΝ... ΑΝΤΕ, ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ, ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ. ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ "ΚΑΛΛΙΣΤΩ", ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΝΟΗΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένας Σύλλογος Γυναικών, που τον κατάντησαν περιφερόμενο μαγαζάκι σε ταβέρνες, θέατρα και σινεμάδες, την ώρα που τα προβλήματα της Μεγαλόπολης είναι μεγάλα και οφείλουμε όλοι μας να πάρουμε θέση. Αν ήμουν γυναίκα, θα ντρεπόμουν να με εκπροσωπεί ένα τέτοιο Σωματείο και φυσικά δεν θα ανήκα στα μέλη του. Ποια είναι τα βιογραφικά αυτών των κυριών που συμμετέχουν στο Δ.Σ.; Τι έχει κάνει η καθεμιά τους για την πόλη και τις γυναίκες; Μάλλον οι υπέρμετρες φιλοδοξίες κάποιων από αυτές, χωρίς όμως το ανάλογο υπόβαθρο, είναι που τις οδήγησαν στο να δημιουργήσουν αυτόν τον Σύλλογο. Απορώ πώς τόσες άλλες γυναίκες έγιναν μέλη τους, με ποιες υποσχέσεις και υποχωρήσεις. Περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει η Καλλιστώ για την πόλη μας γιατί τα δείγματα που μας έχει μέχρι τώρα είναι πολύ αρνητικά. Σταματήστε τις βόλτες και βάλτε τις μπότες της δουλειάς (γαλότσες) να φυτέψετε λουλούδια να ομορφύνει η πόλη και οι γειτονιές της, βάψτε και καλλωπίστε πεζοδρόμια και κοινόχρηστους χώρους, μοιράστε δώρα και γλυκά στον κόσμο να του φτιάξετε την διάθεση, πάρτε θέση για τα τοξικά και τα σκουπίδια που θέλουν να μας φορτώσουν... ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ, γιατί η σιωπή είναι συνενοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακόμα μια φορά ένα τσούρμο ανώνυμοι καλοθελητές , χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο μπλοκ που η δουλειά του είναι να δίνει βήμα στον κάθε κομπλεξικό να απαξιώνει ότι δεν του αρέσει. Τα σχόλια σας δεν είναι διάλογος , είναι χολή που βγαίνει και δείχνει το επίπεδο σας και το επίπεδο αυτών που σας επιτρέπουν να τα λέτε.
    Ο σύλλογος γυναικών κάνει αυτά που κάνει τα μέλη του είναι επώνυμα και απέναντι τους έχουν από τη πρώτη στιγμή ελάχιστους και συγκεκριμένους ανώνυμους. Αναρωτηθείτε όλοι οι υπόλοιποι γιατί δεν υπάρχει ένας - ΛΕΩ ΠΑΛΙ ΕΝΑΣ - που να αφήσει ένα σχόλιο με το όνομα του. Σας λέω με απόλυτη σιγουριά, όσο και αν ψάξετε δεν θα βρείτε ποτέ έναν συμπολίτη μας να κάνει παρόμοια σχόλια ΕΠΩΝΥΜΑ , πολύ απλά γιατί τα σχόλια κρύβουν δόλο και προσπαθούν να απαξιώσουν πρόσωπα επώνυμα.
    Για ακόμη μια φορά λυπάμαι για τον βόθρο και τους διαχειριστές του που επιτρέπουν αυτές τις καταστάσεις. Και μην ακούσω για ελευθερία του λόγου και τέτοια κουφά, εδώ θίγονται κατ επανάληψη πρόσωπα , οικογένειες και φορείς, αυτό δεν λέγεται ελευθερία λόγου.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ - ΝΤΡΟΠΗ ειδικότερα επειδή αυτός που επιτρέπει όλη αυτή την κατάσταση είναι γυναίκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εσύ ως ΑΝΩΝΥΜΟΣ γράφεις και βρίζεις κόσμο. Πρέπει να ντρέπεσαι λιγάκι. Τι έγινες; Τιμητής ενός τσούρμου κυριών των τιμών; Γιατί δεν σου αρέσουν αυτά που γράφει ο κόσμος; Λέει ψέματα; Το ξέρεις πώς όχι, αφού οι κυρίες θα πάνε αύριο για καφέ και σινεμά στην Τρίπολη. Που είναι το ψέμα; Τι δόλο κρύβει αυτό; Δεν είναι ένα γεγονός, μια επίσημη ανακοίνωση - κάλεσμα από τον συγκεκριμένο σύλλογο; Και το πόσο δίκιο έχουν όλοι φάνηκε αμέσως από την αντίδρασή τους,αφού κανόνισαν ΕΚΤΑΚΤΗ Γενική Συνέλευση. Άρα, έχεις λάθος να κατηγορείς την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και τους διαχειριστές της. Μια χαρά είναι όλα και όλοι εκφράζουν δημοκρατικά και ελεύθερα τις απόψεις τους. Φασιστική νοοτροπία είναι η δικιά σου: ό,τι δεν μας υμνεί, δεν μας αρέσει και το εξαφανίζουμε. Σιγά. μην σε φοβηθούμε. Τα σχόλια του κόσμου, όχι μόνον είναι ΔΙΑΛΟΓΟΣ αλλά επιτρέπουν και αντίλογο. Εσύ δεν σέβεσαι τις διαφορετικές απόψεις, έτσι ερμηνεύεις την δημοκρατία; Ποια πρόσωπα επίσης θίγονται; Δεν είδα να αναφέρεται κάποιο συγκεκριμένο όνομα ή κάνω λάθος; Άρα, "όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται." Έχει κάποια από αυτές τις κυρίες κάνει κάτι το μεμπτό; Ας την κρίνουν τα μέλη του Συλλόγου, κανείς δεν ανέφερε ονόματα. Γι' αυτό, μην τρελαίνεσαι. Είναι υγιές αυτό που γίνεται. Άνοιξε ένα λεξικό να δεις που το γράφει μέσα και το ερμηνεύει κιόλας. Ψάξε στη λέξη: ΔΙΑΛΟΓΟΣ. Και περαστικά σου!

      Διαγραφή
    2. Ok επειδή μάλλον δεν έχεις διαβάσει καλά τα σχόλια θα σου θυμίσω ένα από αυτά και πες μου μετά εσύ ότι είναι σωστό που μπήκε :
      "Είστε αποτυχημένες και κοιτάξτε να επιστρέψετε στις κουζίνες σας και στα σπίτια σας, γιατί εν μέσω κρίσης να προκαλείτε έτσι, είναι το λιγότερο άκομψο. Δεν είστε σοβαρές αλλά αντίθετα γελοιοποιείστε και ξεφτιλίζετε και το φύλο σας. Σοβαρές γυναίκες, μορφωμένες, με ήθος και επίπεδο δεν νομίζω να ανήκουν στον Σύλλογό σας, γιατί σίγουρα θα έχουν με πιο σπουδαία πράγματα να ασχοληθούν από προβολές ταινιών και χορευτικά ξεφαντώματα."
      Το παραπάνω τμήμα του σχολίου αποτελεί για μένα ντροπή, αν τώρα εσύ το δέχεσαι και δεν σε ενοχλεί τι να πω , πάω πάσο.
      Συμφωνείς οτι αυτό είναι διάλογος; Αν συμφωνείς τότε μάλλον στο λεξικό σου είναι ανάποδα γραμμένες οι λέξεις ΔΙΑΛΟΓΟΣ και ΦΑΣΙΣΜΟΣ !
      Η διαχείριση μπορούσε να το αποφύγει αυτό αλλά προφανώς για να το αφήσει συμφωνεί με τους χαρακτηρισμούς, και εκεί κολλάει και το ντροπή γιατί είναι και η ίδια γυναίκα και θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτική, αύριο κάποιος θα το πει για την ίδια.

      Διαγραφή