Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

"ΚΑΛΛΙΣΤΩ" πρόσκληση για κοπή πίτας και μουσική εκδήλωση στη Μεγαλόπολη

Ο Σύλλογος Γυναικών Μεγαλόπολης <<Καλλιστώ>> 
σας προσκαλεί να παραβρεθείτε στη μουσική εκδήλωση 
για την κοπή πίτας του Συλλόγου μας, 
που θα γίνει την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 12:30 πμ, 
στην Ταβέρνα «ΑΛΩΝΙΑ», στη Γέφυρα Μεγαλόπολης.

Το συγκρότημα της πόλης μας «Αρκάδ’ εσμέν» θα μας διασκεδάσει
με λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια.
Κλαρίνο : Γιάννης Καραλέκας
Παραδοσιακό τραγούδι : Σαραβάκος
Μπουζούκι: Τάκης Σπυρόπουλος
Ντραμς : Μπάζιος
Κιθάρα : Κώστας Βελετζάς
Ηλεκτρική κιθάρα : Βασίλης Κούσουλας
Τραγούδι: Σοφία Μπουγιούκου
Τα παιδιά θα ψυχαγωγήσει εθελοντικά η Τόνια Παναγιωτοπούλου

Τιμή συμμετοχής για μεγάλους: 13 ευρώ
και για παιδιά (έως 12 ετών): 6 ευρώ

Προμηθευτείτε τις προσκλήσεις μέχρι και την Πέμπτη 9-2-2017 
στα τηλέφωνα των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου μας. 
 
Η παρουσία σας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το Σύλλογό μας.
Το Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕΓ/ΛΗΣ «ΚΑΛΛΙΣΤΩ»


ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μαρία Λαγούδη-Καλομάλου: 6937174332
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μαριάννα Μπούρα: 6981735404
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Εύη Σωτηροπούλου: 6997133761
ΤΑΜΙΑΣ: Αθανασία Γκέκα-Δημοπούλου: 6972338019
ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ: Μαρία Μπρακουμάτσου: 6973689719
Καίτη Βρωμοβρυσιώτη: 6974306812 Ελένη Μαντζιώρη: 6972801747

35 σχόλια:

  1. Καλά αυτές οι κυρίες είναι για τα καρναβάλια, Αποκριές που έρχονται. Δεν ντρέπονται λιγάκι να βάζουν εισιτήριο για τα μικρά παιδιά; Που ακούστηκε αυτό; Να μην πάει καμία μητέρα τα παιδιά της να μάθουν. Ντροπή σας, κυρίες μου. Και τόσο ακριβό εισιτήριο, τι θα σερβίρετε στον κόσμο να φάει; Γαλλικό μενού; Απ' ο,τι φαίνεται μόνο για γλέντια είστε και τίποτε άλλο. Για μαζευτείτε λίγο, ο κόσμος υποφέρει και σεις δεν έχετε τίποτε άλλο στο μυαλό σας από πίτες, γλέντια, εκδρομές, χορούς και πανηγύρια. Ντροπή σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια από τα ίδια, όπως αναμέναμε άλλωστε. Άλλος ένας πιτο-σύλλογος της πόλης που δικαιολογεί την παρουσία τους με η-μερίδες και μερίδες (φαγητό, ενίοτε αλμυρό...).
    Ωστόσο, έχουν δικαίωμα τα μέλη του εν λόγω συλλόγου, να κάνουν και πίτες και τυρόπιτες και ό,τι άλλο γουστάρουν και σε όποιον αρέσει, εφόσον τα έξοδα μπορούν να τα καλύπτουν με ίδια έσοδα.
    Το κακό ξεκινά, όπως και με άλλους συλλόγους, όταν ζητούν χρήματα από το Δήμο, δηλαδή από όλους τους δημότες, ...ένεκα της εκπλήρωσης των σκοπών τους, εξακολουθώντας να έχουν το θράσος να μη λένε ΠΟΥ τα δαπανούν!
    Είναι εξοργιστικό αυτό το πράγμα, πέρα από το νόμιμο και το ηθικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΙΤΕΣ - ΠΙΤΕΣ - ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ. ΧΟΡΤΑΣΑΝΕ ΧΟΡΟ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ. Ο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ. ΧΟΡΟΥΣ, ΠΙΤΕΣ, ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ. ΤΡΑΓΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ Ο κ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΥΜΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΥΛΛΟΓΟ. ΚΑΛΑ, κ. ΔΗΜΑΡΧΕ, ΤΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ Ο ΚΥΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΛΗ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΣ; ΘΑ ΠΙΝΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΑΚΙ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΥΡΙΕΣ - ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ - ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΜΗΝ ΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΣ, ΣΕΒΑΣΤΕ ΜΑΣ κ. ΔΗΜΑΡΧΕ, ΘΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ. ΑΝΑΣΚΟΥΜΠΩΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΛΙΓΟ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΑΓΡΙΩΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΦΛΟΜΩΣΕΙ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι ελάχιστες οι φορές που προχωρούμε σε σχολιασμό των σχολίων σας και σήμερα θα θέλαμε να σημειώσουμε τα εξής:
    1. Είναι υποχρέωσή μας να δημοσιεύουμε σχόλια των αναγνωστών μας, ασχέτως αν συμφωνούμε με αυτά ή όχι
    2.Οι προβληματισμοί ή η αρνητική κριτική είναι θεμιτά, όμως οφείλουμε να δούμε με θετική οπτική την όποια κοινωνική - πολιτισμική δράση της περιοχής μας
    3.Ο Σύλλογος ΚΑΛΛΙΣΤΩ είναι μια νέα δραστηριοποίηση που σαφώς προσφέρει στην κοινωνία (ακόμα και στο κομμάτι της συναναστροφής - ψυχαγωγίας που τόσο έχουμε ανάγκη στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε)
    4. Τέλος το να "πυροβολούμε" μια οποιαδήποτε προσπάθεια εν τη γενέσει της, προ του όποιου απολογισμού έργου της, εκτιμούμε ότι επιεικώς είναι τουλάχιστον "πικρόχολο"
    Ως εκ τούτων σαφώς αποδεχόμαστε την κριτική (όσο σκληρή και αν είναι)
    όμως ταυτόχρονα θεωρούμε ότι όλοι οφείλουμε να βλέπουμε με αισιόδοξη ματιά
    τις όποιες "νεογέννητες" προσπάθειες κοινωνικής δράσης,
    δίνοντας αν μη τι άλλο χρόνο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ποιους νομίζετε ότι απευθύνεστε, σε τίποτα χαζούς; κυρία δημητρακοπούλου έχετε ένα ιστολόγιο που βάζει 5 άρθρα την βδομάδα - τα 4 άσχετα με την μεγαλόπολη - και 30 σχόλια το ίδιο διάστημα - τα 29 από αυτά ανώνυμα και πάντα προσβλητικά κατά πάντων- !!
      Το μπλογκ σας είναι ο ορισμός των βοθροκάναλων και έχετε επιτρέψει στον κάθε κομπλεξικό να γράφει ότι του γουστάρει. Σας το λένε συνέχεια όλοι και εσείς απαντάτε ότι έτσι ορίζει η ελευθεροτυπία.
      Είσαστε η κύρια υπεύθυνη , απλά μέχρι σήμερα δεν βρέθηκε κανένας να χαλάσει 100 ευρώ να σας κάνει μια μήνυση για να δείτε τι γνώμη θα έχει ο δικαστής και τι πραγματικά ορίζουν οι νόμοι.
      Ευτυχώς βέβαια που σας διαβάζουν ελάχιστοι και οι πολίτες σας έχουν απομονώσει.
      Συνεχίστε να κάνετε το μόνο που μπορείτε, να καλύπτετε και να δίνετε βήμα στην ανηθικότητα και σε ελάχιστους μηδενιστές.
      Αλλά καλά σας είχαν γράψει κάποτε, μόνο ένας λόγος υπάρχει για να το συνεχίζετε αυτό, ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΌΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΊΑ ΕΣΕΊΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ!!!
      ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!

      Διαγραφή
    2. Γεωργία Δημητρακοπούλου14 Φεβρουαρίου 2017 στις 3:41 μ.μ.

      Ας ξεκινήσω από τα θετικά...
      Σας ευχαριστούμε που είστε ένας από τους "ελάχιστους" που μας διαβάζουν
      και έτσι έχετε την δυνατότητα και να τοποθετείστε, χωρίς λογοκρισία, κάτι που άλλα "δημοκρατικά και ευγενή " blog δεν σας το παρέχουν
      Και πάμε και στα λοιπά...
      Θεωρούμε ότι στο blog μας αναρτούνται πολλά, σοβαρά και πολυθεματικά άρθρα, στην πλειοψηφία τους για την Μεγαλόπολη και μάλιστα κάποια από αυτά (τα πιο "δύσκολα") δημοσιοποιούνται ΜΟΝΟ από το blog μας
      Για του λόγου το αληθές αναζητείστε απλά τις ετικέτες που αφορούν "Μεγαλόπολη"
      Όσον αφορά για τις απειλές κλπ κλπ....
      θα ξαναπώ: το άρτος και θεάματα δεν μας αφορά(όσο και αν είναι εύκολη διαδρομή...)αντίθετα επιμένουμε στην Κάλβου ρήση
      "θέλει αρετήν και τόλμη η ελευθερία"
      Κλείνοντας για τα περί μόνοι μας γράφουμε σχόλια θα απαντήσω
      "μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια"
      Πάντα στην διάθεσή σας

      Διαγραφή
  5. Με όλον τον σεβασμό προς την ιστοσελίδα σας, δεν νομίζω ότι τα σχόλια το κόσμου προς τον συγκεκριμένο Σύλλογο είναι άδικα, γιατί δεν έχουμε δει κάποιο ουσιαστικό έργο πέραν των τροφίμων που μάζεψαν για τις άπορες οικογένειες του Δήμου μας. Οι άλλες εκδηλώσεις τους είναι για διασκέδαση των μελών του και όχι για το κοινό καλό. Αυτό νομίζουμε ότι επισημαίνουν τα προηγούμενα σχόλια του κόσμου. Είναι υγιές να καταγράφονται οι παρατηρήσεις όλων, οι Μεγαλοπολίτες βλέπουν τι γίνεται και αυτά γράφουν, δεν είναι ψέματα οι επισημάνσεις τους. Δεν κάνει πάντα κακό η κριτική, γιατί μας δείχνει το δρόμο που πρέπει ν' ακολουθούμε κι αν έχουμε πάρει λάθος πορεία ν' αλλάζουμε και να πηγαίνουμε σε μια καλύτερη οδό. Μέχρι τώρα, η ΚΑΛΛΙΣΤΩ δεν μας έχει δείξει πόσο δυναμικά μπορεί να προσφέρει στα τοπικά πράγματα. Αν είναι ένας ακόμη Σύλλογος για εκδηλωσούλες έχει καλώς, δεν τους κακίζει κάποιος, καλά κάνουν. Αλλά την διαφορά δεν την έχουν κάνει, αυτό λέει ο κόσμος. Και ξέρετε; Είναι τόσα τα προβλήματα που δεν
    λύνονται. Γιατί; Γιατί ΟΛΟΙ μας κρύβουμε το κεφάλι σαν την στρουθοκάμηλο και λέμε: Α, τι καλά κρυφτήκαμε. Κρύφτηκε το κεφάλι, όχι όλο το σώμα. Μην ωραιοποιούμε, λοιπόν, καταστάσεις και μην δαιμονοποιούμε τους ανθρώπους που γράφουν τη γνώμη τους. Είναι καλό αυτό. Ας δούμε πώς θα γίνουμε όλοι μας καλύτεροι. Εγώ, δεν είμαι ενάντιος σε αυτόν τον Σύλλογο,απλά πιστεύω ότι αδικεί τον εαυτό του όταν διοργανώνει χορούς, εκδρομές και πίτες και δεν κάνει πιο ουσιαστικές παρεμβάσεις στα τοπικά προβλήματα. Εκτός αν δεν θέλει να ενοχλήσει τις Αρχές, γιατί όπως έγραψε ο φίλος μας παραπάνω θέλει να λάβει κάτι από τις χρηματοδοτήσεις του Δήμου, που δεν το πιστεύω ότι συμβαίνει. Ο καιρός θα δείξει που πάει το πράγμα. Μην τρωγόμαστε μεταξύ μας, τα προβλήματα δεν λύνονται με διχόνοιες και εγωισμούς αλλά με ΟΡΑΜΑ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ και ΔΟΥΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η εκδήλωση του Συλλόγου γυναικών ήταν πετυχημένη, υπήρχε καλή οργάνωση και φάνηκε πως κάποιοι δούλεψαν γι΄αυτην. Δεν καταλαβαίνω προς τι τόση "χολή", είναι ένας νέος Σύλλογος δώστε του λίγο χρόνο και μετά κάντε την κριτική σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλα καλά κι όλα θαυμάσια. Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Ε, Αποκριές είναι
    κάπως πρέπει να διασκεδάσει ο κοσμάκης την φτώχεια του και τη γενικότερη κατάντια της χώρας μας. Κάποιοι ας συνεχίσουν τον ύπνο τους και την μακαριότητά τους. Άλλοι ας κάνουν χορός και πανηγύρια. Κάποιοι τρίτοι ας το ρίξουν στην πρέφα και στο φραπέ. Ο καθείς όπως βολεύεται. Μόνο που η Ελλάδα έχει φουντάρει και όλοι μας έχουμε χρεοκοπήσει. Όχι μόνο υλικά, πρώτα απ΄όλα ηθικά. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στην πόλη μας υπάρχουν αρκετοί σύλλογοι που κάνουν και αυτοί Χορούς και πανηγύρια (Κυνηγών, Συνταξιούχων της ΔΕΗ, Τρίτεκνοι, Πολλύτεκνοι και άλλοι), δεν υπήρξε κανένα σχόλιο γι' αυτούς. Γιατί ενόχλησε ο σύλλογος γυναικών? Γιατί πιστεύουν κάποιοι ότι ο εν λόγω σύλλογος θα λύσει τα προβλήματα της πόλης και κατ' επέκταση της Ελλάδας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ ΑΝΤΡΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΧΟΛΙΑ

      Διαγραφή
    2. Οι σύλλογοι της περιοχής, όπως και κάθε σύλλογος ο,πουδήποτε, έχει ένα καταστατικό στο οποίο περιγράφονται και οι σκοποί της σύστασής του.
      Ο τίτλος κάθε συλλόγου τονίζει, προφανώς, και την ιδιότητα των μελών του. Έτσι, π.χ. ο Σύλλογος Κυνηγών συνίσταται από όσους αγαπούν το κυνήγι, τη φύση και γενικά ο,τιδήποτε αφορά αυτό το χόμπι.
      Αντίστοιχα, ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΔΕΗ έχει ως σκοπό την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των μελών του, που πρώτιστα αφορούν σε συνταξιοδοτικά θέματα. Επίσης, ο Σύλλογος Τριτέκνων, προφανώς έχει ως σκοπό την υποστήριξη των μελών του, τα οποία φέρουν τη συγκεκριμένη ιδιότητα: έχουν τρία (3) τέκνα, ούτε λιγότερα ούτε περισσότερα, και στοχεύουν στην εξυπηρέτηση των δικαιωμάτων και συμφερόντων που απορρέουν από αυτή την ιδιότητα.
      Σε κάθε περίπτωση, οι σκοποί των συγκεκριμένων συλλόγων (πρέπει να) είναι γιατί, σε διαφορετική περίπτωση, αλλοιώνουν το τίτλο που φέρουν.
      Όσον αφορά στον σχετικά νέο "Σύλλογο Γυναικών" πρέπει να τονισθεί ότι η ιδιότητα των μελών τους έχει ευρύτερες διαστάσεις. Η γυναίκα είναι μητέρα, γιαγιά, άτεκνη, διαζευγμένη, διαζευγμένη με τέκνο/α, νοικοκυρά, εργαζόμενη, άνεργη, είναι, είναι, είναι χίλιες δυο ιδιότητες!
      Όπως κάθε σύλλογος λοιπόν, έτσι και ο Σύλλογος Γυναικών, (πρέπει να) έχει ως πρωταρχικό σκοπό την προάσπιση των συμφερόντων της Γυναίκας με ο,ποιαδήποτε ιδιότητά της. Είναι αναγκαίος ένας τέτοιος Σύλλογος (και) στην περιοχή μας; Βεβαίως και είναι. Γιατί, ακόμα και στο 2017, ακόμα και σε αυτόν τον τόπο, η γυναίκα (τουλάχιστον η βουβή πλειοψηφία) εξακολουθεί να είναι χειραγωγημένη από το ισχυρόν (?) φύλον, παντοιοτρόπως.
      Ένας τέτοιος Σύλλογος λοιπόν, και όσες γυναίκες πήραν την πρωτοβουλία να τον συστήσουν, έχει βαρύ φορτίο να σηκώσει, εάν πράγματι υπάρχει ειλικρινής διάθεση.
      Ως εκ τούτου, δε μπορεί να περιορίζεται σε πίτες και πανηγυράκια...
      Εάν υπάρχει αντίρρηση, δεκτή!

      Διαγραφή

  9. Αυτό ακριβώς αναρωτιέμαι κι εγώ,μία έντονη αρνητικότητα για έναν νέο Σύλλογο,ο οποίος έχει επιμορφωτικό,ενημερωτικό,πολιτιστικό,φιλανθρωπικό,ψυχαγωγικό σκοπό.Έναν Σύλλογο που προσπαθεί μέσα από τις μέχρι τώρα δράσεις του,να κινητοποιήσει τους πολίτες να συμμετέχουν.Επιδιώκει την συνεργασία μέ τους τοπικούς και άλλους συλλόγους για την επίτευξη των σκοπών του.Κινητοποιεί τον κάθε πολίτη να συμμετέχει σε οποιαδήποτε δράση που διοργανώνει.Προσπαθείνα αφουγκραστεί τις ευαίσθητες χορδές των μελών του,να καλλιεργήσει την κοινωνική αλληλεγγύη που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να συνυπάρχουμε όλοι αρμονικά σε μία κοινωνία.Και αυτό που είναι σημαντικό είναι ο εθελοντισμός,η απουσία προσωπικής προβολής,ο προσωπικός χρόνος που διαθέτουν τα μέλη του,το μεράκι και η αγάπη για την επίτευξη των στόχων του Συλλόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπήκα από περιέργεια στην ιστοσελίδα αυτού του Συλλόγου και με πιάσανε γέλια. Δεν ξέρω ποια κυρία από αυτές την διαχειρίζεται; έτσι το λένε; αλλά είναι πολύ χαμηλού επιπέδου. Κάτι κάκιστες φωτογραφίες, δυο τρεις επικοινωνίες (τόσο ρεύμα, κορίτσια που έχει ο Σύλλογός σας, προσέξτε μην κρυώσετε) η μία ζητούσε μαθήματα ντεκουπάζ; άστα να πάνε αν ένας Σύλλογος Γυναικών δημιουργήθηκε σε μια πόλη με τόσα προβλήματα για να κάνει μαθήματα νετκουπάζ, μαγειρικής και πώς να τυλίξετε τα ντολμαδάκια. Η απόλυτη ξεφτίλα. ποια κοινωνική αλληλεγγύη, τι εθελοντισμός και κουραφέξαλα; Όσο γι' αυτό που γράφει ο παραπάνω φίλος/φίλη ότι δεν το κάνουν για προσωπική προβολή, τις είδατε πώς καμαρώνουν στις φωτογραφίες που βγάζουν; Παιδιά, αν θέλουν να έχουν Σύλλογο δικαίωμά τους και δεν τις κακίζουμε. Αλλά γιατί θα πρέπει να τις τρώμε στη μάπα κάθε τρεις και λίγο να μας δείχνουν που χορεύουν, τρώνε και διασκεδάζουν; Όλα τα κάνουν για την προσωπική τους προβολή. Αν όχι όλες οι κυρίες, κάποιες τουλάχιστον γι' αυτό το κάνουν. Φαίνεται ότι έχουν μεγάλες φιλοδοξίες αλλά το θέμα είναι αν έχουν τα προσόντα να τις υπηρετήσουν. Και το σπουδαιότερο: θα τις αφήσουμε; Είναι δυνατόν οι Μεγαλοπολίτες να εμπιστευτούμε τις τύχες της πόλεις μας σε τέτοια πρόσωπα που το όραμά τους αρχίσει και τελειώνει με μαθήματα ντεκουπάζ; Έλεος πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ντεκαπάζ ρε φίλε γράφτο σωστά τουλάχιστον και φαίνεται επίσης ότι δεν γράφουν αηδίες σχόλια οι γυναίκες που έλεγε ο προηγούμενος τάχα για γυναικείο ανταγωνισμό γιατί οι γυναίκες ξέρουν το ντεκαπάζ για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους και ψαχτείτε οι άντρες δεν έχετε τίποτα καλίτερο να κάνετε από το να τα βάζετε με τον σύλλογο γυναικών;

      Διαγραφή
    2. Μήπως εσυ το εγραψες πιο σωστά; Ντεκουπάζ είναι. Ντεκαπάζ ειναι για τα μαλλιά

      Διαγραφή
  11. Πιστεύω πως δεν μπορεί κάποιοι να γράφουν σοβαρά όλα αυτά τα πικρόχολα σχόλια!!! Επειδή δεν μπορώ να δω σοβαρά το όλο θέμα που έχει δημιουργηθεί με το σύλλογο έχω να κάνω μία πρόταση: να βγούμε όλοι μαζί στην πλατεία με πανό και να απαιτήσουμε να διαλυθεί ο εν λόγω σύλλογος, ποιες είναι αυτές οι κυρίες που προσβάλουν την αισθητική μας και έχουν φέρει αναστάτωση στην ... ήρεμη πόλη μας! ..απαράδεκτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.. ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΠΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΣ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ. ΝΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΦΑΝΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΦΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΙΤΟΥΝ ΧΑΜΗΛΑ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΗΛΑ ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΝΑ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕΤΙ ΝΕΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΡΟΟΔΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 657,,549,ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ,ΚΑΡΑΒΛΑΧΑΡΑ ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ,ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ ,ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΑΥΤΟ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΕΡΕΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ "ΚΑΡΑΒΛΑΧΑΡΑ". Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΩΦΕΛΗΣΕΙ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΟΧΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΟΥ. ΝΤΡΟΠΗ...

      Διαγραφή
  14. Όταν η χώρα μας αντιμετωπίζει τόσο σοβαρά προβλήματα και Έλληνες πεινάνε και δοκιμάζονται, αποτελεί το λιγότερο πρόκληση, ο Σύλλογος Γυναικών Μεγαλόπολης να διοργανώνει εκδρομή στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν θεατρική παράσταση ή γλέντια και συμμετοχές σε καρναβάλια. Αν θέλουν να είναι τα μέλη του ΧΡΗΣΙΜΑ στην κοινωνία της πόλης μας ας κάνουν ΕΡΓΑ που θα ανακουφίζουν τους συμπολίτες μας που υποφέρουν ή έστω εξωραϊστικά έργα για να ομορφύνει η Μεγαλόπολη. Αλλιώς ο κόσμος θα τις κράξει τις κυρίες και να μην θίγονται επειδή κάποιοι τους τα επισημαίνουν αυτά. Ας κάνουν την αυτοκριτική τους, γιατί κάτι δεν πάει καλά με αυτόν τον Σύλλογο. Πιστεύω ότι όλα γίνονται για το θεαθήναι και από ουσία μηδέν. Ψεύτης να βγω αλλά, κυρίες μου, μην αναλίσκεστε σε πανηγύρια. Κάντε προσφορά στην πόλη μας και στους συνανθρώπους σας. Μέχρι στιγμής, εσείς το γλεντάτε, δεν έχετε ουσιαστικές παρεμβάσεις κάνει, πέρα από τα τρόφιμα που μαζέψατε δυο φορές νομίζω. Και μην μιλάτε για πετυχημένες εκδηλώσεις, τα μέλη σας, οι συγγενείς και οι φίλοι σας παρευρίσκονται. Ο άλλος κόσμος σας έχει γυρίσει την πλάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιάννης Φιλιππούσης19 Φεβρουαρίου 2017 στις 2:47 μ.μ.

    Αλήθεια γιατί κράζετε ανώνυμα;
    Σύλλογος Γυναικών είναι,όχι η Εταιρία Δολοφόνων,δεν κινδινεύει κανείς χαλαρώστε ρε μάγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΟΠΤΕΣΤΕ ΤΟΣΟ; ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ Ή ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ; ΑΝ ΝΑΙ, ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΑ, ΟΠΩΕ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΣΑΣ. ΠΑΝΤΩΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ. ΟΧΙ ΟΜΩς ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ. ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ κ. ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΤΩΝ; ΑΝ ΕΧΕΙ ΛΑΘΟΣ, ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ. ΚΥΡΙΟΙ, ΚΑΝΑΜΕ ΑΥΤΑ: 1)... 2)... 3)... 4)... Κ.Ο.Κ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ: ΓΙΟΡΤΟΥΛΕΣ Ή ΕΡΓΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ. ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ.

      Διαγραφή
    2. Γιάννης Φιλιππούσης21 Φεβρουαρίου 2017 στις 4:57 μ.μ.

      Αγαπητέ Ανώνυμε
      Δεν διαφωνώ,οι πρακτικτές των Συλλόγων που ενώ έχουν μια δυναμική ως συλλογικότητες την εξαντλούν σε αναίμακτες δράσεις.Η άποψη μου είναι πάγια και επώνυμη,ότι κάθε συλλογικότητα ή ομάδα ατόμων πρέπει να έχει ριζοσπαστική δράση εκτός αν είναι παρα πολύ συγκεκριμένη η συγκρότηση του.Παράδειγμα Φιλοτελιστικός Σύλλογος που έχει σκοπό μόνο να συλλέγει γραμματόσημα.
      Δεν είμαι δικηγόρος κανενός,ούτε συνήγορος,όπως όλοι ανώνυμα παραθέτω και εγώ την άποψη μου επώνυμα,έχω το δικαίωμα απο την στιγμή που είναι δημόσιος ο διάλογος.
      Το τι πρεσβεύει ο κάθε σύλλογος θα το δείξει ο χρόνος,δεν έχει νόημα να κράζουμε κάτι εν την γεννέση του,επίσης δεν υπάρχει κανένας λόγος να κράζουμε γενικότερα απο την στιγμή που έχουμε το δικαιώμα να δημιουργούμε αυτό που εμείς θεωρούμε σωστό.
      Οπότε η κριτική έχει βάση,όταν έχει και επιχείρημα ή αντιπρόταση και με γνώμονα την βελτίωση ή την εξέλιξη.
      Ζω έξι χρόνια στην περιοχή σας και βλέπω ότι η περιοχή έχει και ταλέντα και σπουδαίες προσωπικότητες αλλά πάντα προβάλονται τα άσχημα.Κρίμα γιατί η Μεγαλόποιλη αδική τον ευατό της έτσι.
      Οπότε καλύτερα δεν είναι ο καθένας μας να κάνει μια θετική δράση αντί να σπαταλάει χρόνο περιμένοντας καραούλι πότε θα γίνει ένα λάθος,μια "στραβή" για να πυροβολήσει;
      Φιλικά πάντα και με εκτίμηση στην ανωνυμία σας που είναι προσωπικό σας δικαίωμα.

      Διαγραφή
    3. Σας συγχαίρω για όσα γράφετε και μάλιστα επώνυμα. Για να μην το παρατραβάμε και κουράζουμε τον κόσμο, τα πράγματα είναι απλά για τον συγκεκριμένο Σύλλογο Γυναικών: να δείξει με έργα και παρεμβάσεις του ότι αξίζει που υπάρχει και τότε πολλές γυναίκες θα τον πλαισιώσουν. Για την ώρα, έχει "χαθεί" σε εκδηλώσεις μια από τα ίδια με τόσους άλλους συλλόγους της πατρίδας μας. Ας κάνουν την διαφορά, αν μπορούν. Έχουν ιδέες; Έχουν όραμα; Έχουν μέλη που να δείξουν κάτι πρωτότυπο; Ας τα δείξουν και θα τους χειροκροτήσουμε. Και αν ισχύουν αυτά που γραφτήκανε για κάποιον "κύριο" στην περιοχή μας που έχει κάνει την οικογένειά του Κωσταλέξι, ο Σύλλογος, παρότι δεν είναι στη δικαιοδοσία του, ας το δει διακριτικά το θέμα και να παρέμβει ο Εισαγγελέας. Είναι ντροπή να γίνονται τέτοια πράγματα το 2017 στην Ελλάδα. Και κάτι ακόμα: ας κάνει ο Σύλλογος Γυναικών κάτι για να τιμηθούν οι προσωπικότητες της Μεγαλόπολης, που ζουν και δημιουργούν εδώ, όχι στην Αθήνα. Να τις καταγράψει και να τις τιμήσει. Να μία ωραία εκδήλωση. Ειλικρινά, δεν είναι καιροί για γλέντια τώρα. Μας φέρνουν τα απόβλητα, η πόλη υποβαθμίζεται οικονομικά και κοινωνικά, τα χωριά του Δήμου ερημώνουν, έργα υποδομής δεν γίνονται, ας δούμε όλοι μαζί αυτά τα θέματα και θα βρεθεί μετά καιρός για χαρές και πανηγύρια. Εύχομαι κ. Φιλιππούση να είστε καλά και κάποτε να σας δοθεί η ευκαιρία - χωρίς να πληγωθείτε και να στενοχωρηθείτε - να προσφέρετε στον τόπο σας κάτι ουσιαστικό, που θα τον βοηθήσει να μην ερημώσει αλλά να έχει μια προοπτική. Να ξέρετε όμως, ότι υπάρχουν πολύ ισχυρά συμφέροντα και προσωπικές φιλοδοξίες, που δεν αφήνουν όσους θέλουν να προσφέρουν κάτι καλό, ειδικά αν είναι νέοι και έντιμοι, όπως πιστεύω ότι είστε εσείς.

      Διαγραφή
  16. καλά είμαστε για "τα μπάζα" οι μεγαλοπολίτες και οι μεγαλοπολίτισες
    έχετε αραδιάσει ένα σκασμό σχόλια για έναν σύλλογο που προφανώς αν μη τι άλλο έχει κάνει εντύπωση άρα γυναίκες συνεχίστε την προσπάθεια κάτι καλό θα καταφέρετε τέτοιο ενδιαφέρον που προκαλέσατε!!!!!!!
    Από την άλλη τόσα πράγματα (παρατυπίες στα λυκαια - εαπ που στηρίζει τα μαγαζιά στην κοζάνη και πριν από λίγο διάβασα για επικίνδυνα απόβλητα στη μεγαλόπολη
    και σε αυτά τα θέματα ούτε φωνή ούτε ακρόαση
    ούτε ανώνυμα ούτε επώνυμα
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ
    ρε καλά μας κάνουν ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ
    (και εγώ μαζί που καθόμαστε και οι δημαρχαίοι μας μας ξετινάζουν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτή η πόλη είναι αυτοκαταστροφική , μίζερη και εμπαθής . Είναι απαράδεκτα τέτοια σχόλια και κακίες για κάποιους που προσπαθούν για κάτι, όπως είναι οι Σύλλογοι .
    Ανοίξτε τα μάτια σας να δείτε τα χάλια της πόλης και την υποβάθμιση που έρχεται από την ανικανότητα των Δημοτικών Αρχόντων και την αδιαφορία των πολιτών .
    Ντρέπομαι και λυπάμαι που γεννήθηκα εδώ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή πρέπει να σοβαρευτούμε σε αυτόν τον τόπο, εάν πράγματι τα μέλη αυτού του συλλόγου Γυναικών έχει την ειλικρινή διάθεση να "κάνει κάτι", ας ασχοληθούν με τα πραγματικά προβλήματα που βιώνουν οι γυναίκες. Από πίτες έχουμε χορτάσει.
      Πεδίον δράσης υπάρχει άφθονο...Χωρίς να θέλω να "θίξω υπολήψεις και ονόματα", καλό θα ήταν ο Σύλλογος Γυναικών να ξεκινήσει από μια σοβαρή υπόθεση, για ένα δράμα καλύτερα, που βιώνει μια γυναίκα, σύζυγος και μητέρα, καθώς και τα παιδιά της, από τον αλήτη τον άνδρα της, πατέρα τους.
      Το δράμα είναι γνωστό εδώ και αρκετά χρόνια, εντοπίζεται σε περιοχή από Μεγαλόπολη προς Καρύταινα... Πρόκειται για ένα κάθαρμα της κοινωνίας που έχει καταντήσει τη γυναίκα και τα παιδιά του σε κατάσταση που λίγο διαφέρει από το αλήστου μνήμης "Κωσταλέξι", και αυτός ο "κύριος" γυρίζει ανενόχλητος στη Μεγαλόπολη, σα να μην τρέχει τίποτα!!!
      Εμπρός λοιπόν, ας ξεκινήσει ο Σύλλογος από αυτό το δράμα (γιατί υπάρχουν και άλλα...), μήπως και βρεί λύτρωση αυτή η οικογένεια από αυτό το τέρας.
      (Την περίπτωση τη γνωρίζουν πολλοί, αλλά κανείς δε μιλά, όπως και οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου έχουν γνώση, χρόνια τώρα, αλλά επίσης δεν έχουν πράξει τα δέοντα...).

      Διαγραφή
    2. Με συγχωρείτε, αλλά φταίνε πολύ και οι Σύλλογοι για τα χάλια της πόλης μας. Μέχρι σήμερα βολευόντουσαν με τα βοηθήματα του Δήμου και σιγοντάριζαν κάποιους από τους Δημάρχους και Συμβούλους, αναλόγως προτίμησεώς τους. Βλέπανε τα αρνητικά και δεν μιλούσαν. Αν ο κόσμος τους "κακίζει" τώρα είναι γιατί δεν κάνανε καμία ουσιαστική παρέμβαση για την πόλη αλλά κάνουν
      εκδρομούλες στην Αθήνα να δουν θέατρο, επισκέψεις σε διάφορα μέρη γι ψυχαγωγία τους. χορούς για εκτόνωσή τους, συμμετοχή στο καρναβάλι. Εδώ σας θέλω όλους: να μποϋκοτάρουμε το Καρναβάλι του Δήμου την Κυριακή που έρχεται και διαμαρτυρηθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ενωμένοι σαν μια γροθιά, για την χαβουζοποίηση της περιοχής μας. Είστε; Όχι; Καλά, συνεχίστε τα γλέντια. Καληνύχτα σας. Και σεις, μην τα βάζετε με την Μεγαλόπολη ως τόπο, δεν φταίει σε τίποτα για την ανικανότητα όλων μας να διαχειριστούμε την ιστορία της, τις ομορφιές της, το όποιο αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό της. Υπάρχουν κι ε΄δω άξιοι άνθρωποι αλλά κάποιοι δεν τους αφήνουν να προσφέρουν. Γι' αυτό συνιστώ σε όλους, μεγάλη προσοχή στο τι λέμε και γράφουμε...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμε των 2:33 αφού γνωρίζεις χρόνια για το "κάθαρμα" που λες γιατί δεν πας να κάνεις μια καταγγελία στην αστυνομία παρά κατηγορείς άλλους και πετάς το μπαλάκι?

      Διαγραφή
  18. Δε είναι έργο του Συλλόγου Γυναικών η ενασχόληση με τα οικογενειακά προβλήματα του καθενός.Συμφωνώ με τον προηγούμενο/η,για την κατεύθυνση καταγγελίας σε άλλες αρχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η "ενδοοικογενειακή βία" δεν είναι "οικογενειακό πρόβλημα", αλλά κοινωνικό. Εφόσον τέτοια είναι η αντίληψή σας, σεβαστή, πλην όμως, βγάζει πολλά συμπεράσματα.

      Διαγραφή
  19. δεν θελω να σχολιασω για τα υπολοιπα θεματα που αναφερουν οι περισοτεροι απο τους παραπανω και ειδικα το ¨παραξενο πεσιμο ¨ που γινεται σε ενα νεοσυστατο συλλογο ειδικα γυναικων .αλλα δυστυχως οταν υπαρχουν ανθρωποι που υποστηριζουν οτι δεν αφορα ενα συλλογο γυναικων η οποια κακοποιηση μιας γυναικας-μανας(εάν βεβαια υφισταται) ειναι τουλαχιστον γελοιοτητα. Και πραγματι εδώ μπορει ο συλλογος να κανει μια παρεμβαση ωστε να διαπιστωθει το δικαιο η αδικο των σοβαρων αναφορων του ανωνυμου και να γινει κατοπιν παρεμβαση των δομων(αρκετα δυσκολο) του κρατους. αξιζει ολοι μας να παρεμβαινουμε σε αυτου του ειδους τις αρωστιμενες συμπεριφορες .και βεβαια πρεπει να γινει κατανοητο σε ολους η δυσκολια της καταγγελιας ενός π.χ. γειτονα του συμβαντος ,σε σχεση με την παρεμβαση ενός συλλογου γυναικων .τελος ευχομαι οι διοικουσες τον συλλογο να εχουν ανοικτα αυτια στις σοβαρες παρατηρησεις ,να μην ασχολουνται με τις γελοιοτητες και να εχουν το σθενος να στεκονται παντα αρωγοι στα οποια προβληματα των γυναικων με την δυναμη που η φυση τις προικησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ας πάρει ο κάθε πολίτης τη δική του ευθύνη και θέση σε προβλήματα και ανάγκες που υπάρχουν και τον προβληματίζουν και να αναλογιστεί τι θα μπορούσε να κάνει και ο ίδιος για την βελτίωση κάποιων καταστάσεων.Μένει αμέτοχος και αδρανής,όποιος κατηγορεί και βομβαρδίζει τους υπόλοιπους,περιμένοντας και απαιτώντας να κάνουν κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή