Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Ο ΓΣΜ ΛΥΚΑΙΑ αποβάλλεται από το πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής Γυναικών λόγω πλαστογραφίας δελτίου αθλητή !!!


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Γραφεία : ΑΝΤ. ΠΕΠΑΝΟΣ 
Κλειστό Κολυμβητήριο Πατρών-Κλάους 91-93 
Τ.Κ. 26335  ΠΑΤΡΑ 
Τηλ. 2610 270099 Fax 2610 271245
e-mail: espep2010@gmail.com site: www.espep.com
ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. 31 
ΠΑΤΡΑ 31/01/2017

Προς
Τα Αθλητικά Σωματεία Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, Γ.Α.Σ. ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ, Γ.Σ. ΑΡΓΟΥΣ, ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ, Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ, ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε.

Σας γνωρίζουμε ότι με απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Σ.ΠΕΠ.το Αθλητικό Σωματείο ΓΣΜ ΛΥΚΑΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ απεβλήθη από το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Γυναικών Η΄ Ομίλου, αγωνιστικής περιόδου 2016 – 2017, επειδή κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος όπου συμμετείχε, υπέπεσε, σε δύο περιπτώσεις, στο ίδιο πειθαρχικό παράπτωμα, ήτοι πλαστογραφία δελτίου αθλητή, κατά παράβαση του Κεφαλαίου Β΄, άρθρου 9, παράγραφος 1 του Πειθαρχικού Δικαίου της Ε.Ο.ΠΕ. σε συνδυασμό με το Κεφάλαιο Ε, άρθρο 23, παράγραφος 1 του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων της Ε.Ο.Π.Ε.

Ως εκ τούτου το Αθλητικό Σωματείο Γ.Σ.Μ. ΛΥΚΑΙΑ αποκλείεται από τους υπόλοιπους εναπομείναντες αγώνες του πρωταθλήματος, ήτοι 10η, 11η, 12η, 13η & 14η, αγωνιστική, στους οποίους μηδενίζεται.

Για την Επιτροπή Πρωταθλημάτων
Ο. ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΒΕΝΤΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                      ΣΠΥΡΑΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

7 σχόλια:

  1. Να μας πουν και που είναι οι αποδείξεις από τα λεφτά που πληρώνε ο κόσμος πέρυσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από ποία αθλήματα;

      Διαγραφή
    2. Ρε παιδιά εδώ ζητάνε ενοίκιο από τους δασκάλους για τις αίθουσες, που υποτίθεται παραχωρεί ο δήμος τι λέμε τώρα.

      Διαγραφή
  2. ΤΙ ΛΈΕΙ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΊΟΥ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟ Δ Σ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΣΤΟ ΔΥΡΑΧΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΧΑΧΑΧΑ ΚΛΑΙΩ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αποβάλλεται από το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής βόλεϊ ο ΓΣΜ Λύκαια
    Δημοσιεύθηκε : 21 Φεβρουάριος 2017
    Γράφτηκε από τον/την contraepithesi
    Ιδιαίτερη αίσθηση έχει κάνει εδώ και λίγο καιρό στο χώρο του τοπικού βόλεϊ η πληροφορία ότι ο ΓΣΜ Λύκαια αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας γυναικών λόγω αντικανονικής συμμετοχής αθλητριών, καθώς όπως αναφερόταν δεν κατείχαν Δελτίο Αθλητή που να είχε εκδοθεί από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης. Επειδή μέχρι σήμερα η απόφαση δεν είχε κοινοποιηθεί επίσημα από την ΕΣΠΕΠ και δεν υπήρχε επίσημη απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής, παρ’ ότι αυτή είχε εκδοθεί από τον περασμένο μήνα, δεν προχωρήσαμε σε καμία δημοσιοποίηση της είδησης.
    Η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου (ΕΣΠΕΠ), το πρωί της Τρίτης 21/02/2017 προχώρησε σε κοινοποίηση της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής για τον Αρκαδικό σύλλογο, στον οποία γίνεται γνωστό ότι επιβάλλεται ποινή μηδενισμού και αφαίρεσης 10 βαθμών, καθώς και αποβολής από το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.
    Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΣΠΕΠ…
    Αναλυτικά το περιεχόμενο της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής για την Αρκαδική ομάδα όπως έχει κοινοποιηθεί και στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΠΕΠ (www.espep.com) αναφέρει τα εξής:
    1. Στην αθλήτρια ΜΑΝΑ ΚΙΚΙΛΙΑ για αντικανονική συμμετοχή στις 11/12/2016 στο παιχνίδι ΓΣΜ ΛΥΚΑΙΑ - ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ, διότι δεν κατείχε δελτίο που να είχε εκδώσει η ΕΟΠΕ για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, επιβάλλεται ποινή αποκλεισμού έξι (6) μηνών σύμφωνα με το Κεφ Β΄, Αρ. 9, Παρ 1, του Πειθαρχικού Δικαίου της ΕΟΠΕ.
    2. Στην αθλήτρια ΝΤΑΝΤΑΒΑΣΙΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ για αντικανονική συμμετοχή στις 18/12/2016 στο παιχνίδι ΑΟ ΑΚΡΙΤΑΣ - ΓΣΜ ΛΥΚΑΙΑ, διότι δεν κατείχε δελτίο που να είχε εκδώσει η ΕΟΠΕ για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, επιβάλλεται ποινή αποκλεισμού έξι (6) μηνών σύμφωνα με το Κεφ Β΄, Αρ. 9, Παρ 1, του Πειθαρχικού Δικαίου της ΕΟΠΕ.
    3. Στον έφορο της ομάδας ΓΣΜ ΛΥΚΑΙΑ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟ ΙΩΑΝΝΗ που δηλώθηκε στα φύλλα αγώνων στο παιχνίδι ΓΣΜ ΛΥΚΑΙΑ - ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ και στο παιχνίδι ΑΚΡΙΤΑΣ - ΓΣΜ ΛΥΚΑΙΑ για την χρησιμοποίηση αθλητριών που δεν κατείχαν δελτίο που να είχε εκδώσει η ΕΟΠΕ για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, επιβάλλεται ποινή αποκλεισμού δεκαοκτώ (18) μηνών σύμφωνα με το Κεφ Β΄, Αρ. 9, Παρ 1 & το Κεφ Γ, Αρ. 18, Παρ. 3&5 του Πειθαρχικού Δικαίου της ΕΟΠΕ.
    4. Στο Σωματείο ΓΣΜ ΛΥΚΑΙΑ επιβάλλεται μηδενισμός και αφαίρεση δέκα (10) βαθμών σε κάθε ένα από τους αγώνες ΓΣΜ ΛΥΚΑΙΑ - ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ και ΑΚΡΙΤΑΣ - ΓΣΜ ΛΥΚΑΙΑ, σύμφωνα με το Κεφ Β΄, Αρ. 9, Παρ 1, του Πειθαρχικού Δικαίου της Ε.Ο.ΠΕ. Επί πλέον στο Σωματείο ΓΣΜ ΛΥΚΑΙΑ επιβάλλεται ποινή αποβολής από το Πρωτάθλημα Β’ Εθνικής (Η’ Όμιλος) στο οποίο συμμετέχει σύμφωνα με το Κεφ. Ε, Αρ. 23, Παρ. 1 του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων της ΕΟΠΕ, διότι υπέπεσε δεύτερη φορά στο ίδιο πειθαρχικό παράπτωμα κατά τη διάρκεια του Πρωταθλήματος.
    Οι παραπάνω ποινές επικυρώθηκαν με το υπ. αρ. 90 Πρακτικό Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Σ.ΠΕ.Π στις 20/1/2017.



    ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 11 αγώνες):
    Θ. ΟΜΑΔΑ ΑΓ ΒΑΘΜΟΙ
    1 ΑΟ Ποσειδών 9 26
    2 ΓΣ Άργους 10 23
    3 Παναχαϊκή ΓΕ 9 21
    4 ΑΟ Ακρίτας 10 11
    5 ΑΕΠ Ολυμπιάς 10 10
    6 ΓΑΣ Παμβοχαϊκός 9 6
    7 ΓΕ Ναυπλίου 0 0
    8 ΓΣΜ Λύκαια 9 -18
    Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΜΕ 4500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ .ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή