Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Παρασκευή - Σάββατο -Κυριακή: το πρόγραμμα εκδηλώσεων της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Οι ενημερωτικές εκδηλώσεις, τα events των εκθετών και οι επισκέψεις επισήμων συνεχίζονται καθημερινά στο πλαίσιο της έκθεσης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Επισκέψεις
Σήμερα, Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της έκθεσης "ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO" θα επισκεφτούν την έκθεση:
Στις 5 το απόγευμα, Ο Βουλευτής Ηρακλείου και Γραμματέας Π.Ε. ΝΔ κ. Λευτέρης Αυγενάκης
Στις 6 το απόγευμα αντιπροσωπεία της Πρεσβείας της Ινδονησίας για να γνωρίσουν από κοντά τις επιχειρήσεις – εκθέτες της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Αύριο Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί έχει προγραμματίσει επίσκεψη ο Πρέσβης της Ιορδανίας Fawwaz Al- Eitan.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν σειρά ενημερωτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων. Οι εκδηλώσεις είναι ανοικτές για όλους τους εκθέτες και τους επισκέπτες και θα λάβουν χώρα στις εγκαταστάσεις της έκθεσης στη Βιομηχανική Περιοχή της Τρίπολης (Κτίριο ΓΕΑ).

Από ημερίδες και συνέδρια για τις εξαγωγές, marketing και b2b επιχειρηματικές συναντήσεις μέχρι live cooking και happenings εκθετών.

Δεν χρειάζεται να διαλέξετε event, μπορείτε να τα παρακολουθήσετε όλα.



Κάθε μέρα γευτείτε… «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»! Παραδοσιακές Συνταγές από όλη την Πελοπόννησο.

Το πλούσιο πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων περιλαμβάνει καθημερινά σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της έκθεσης, «Μαγειρέματα» από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τους Δήμους όλων των νομών της Πελοποννήσου: Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάζουν από την «γευστική παλέτα» των Πελοποννησιακών παραδοσιακών συνταγών που θα ετοιμάζονται εκείνη την ώρα από τον Σεφ Βασίλη Γιαννόπουλο και Σεφ από όλους τους νομούς της Πελοποννήσου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, 17:30 -22.00, στο χώρο Μαγειρικής της Έκθεσης
LIVE COOKING. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου διοργανώνει «μαγειρέματα» στο πλαίσιο της προώθησης των Πελοποννησιακών Προϊόντων.

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στις 18:00, στο χώρο Εκδηλώσεων της Έκθεσης
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας σε συνεργασία με τον κ. Λουρδή Γιώργο (Μηχανολόγο Μηχανικό) θα πραγματοποιήσει παρουσίαση με τίτλο «Η ανάπτυξη του Αλιευτικού Τουρισμού (Fishing Tourism), τόσο στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, όσο και σε άλλες περιοχές της Πατρίδας μας, ένας απόλυτα εφικτός στόχος».

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στις 19:30, στο χώρο Εκδηλώσεων της Έκθεσης
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. Ο Δήμος Τρίπολης και η Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, διοργανώνουν μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση που εστιάζει στην ενημέρωση καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και πολιτών με στόχο την ευαισθητοποίηση σε θέματα ανακύκλωσης.


Σάββατο 12 Νοεμβρίου, 09.00-21.00 στο Συνεδριακό Κέντρο της Έκθεσης
B2B ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ, μεταξύ επιχειρήσεων και εκπροσώπων ξένων επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται για τα πελοποννησιακά προϊόντα και για διεθνή συνεργασία.

Οι επιλεγμένες επιχειρήσεις της Πελοποννήσου θα έχουν προκαθορισμένα ραντεβού με τους ξένους πιθανούς συνεργάτες, στο συνεδριακό χώρο των εγκαταστάσεων της έκθεσης. Την επόμενη μέρα, Κυριακή 13 Νοεμβρίου οι ξένοι αγοραστές θα επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις των επιχειρήσεων.

Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 10.30 π.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο της Έκθεσης
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ MARKETING.
 Ενημερωτική ημερίδα του portal Καλημέρα Αρκαδία για την ενημέρωση επιχειρηματιών για σύγχρονους και αποδοτικούς τρόπους προώθησης των επιχειρήσεων, με σκοπό την άμεση και στοχευμένη ενημέρωση του διαδυκτιακού κοινού, μέσα από το συναισθηματικό Marketing.

Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 12.00-17.00 στο χώρο Μαγειρικής της Έκθεσης

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ.
 Ένα γαστρονομικό happening με σεφ και μάγειρες από όλους τους νομούς της Πελοποννήσου να ετοιμάζουν και να σερβίρουν παραδοσιακές Πελοποννησιακές συνταγές.

Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 20.00 στο χώρο Εκδηλώσεων της Έκθεσης
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ. 
Η έκθεση κλείνει τις πύλες της με ένα μεγάλο πολιτιστικό φεστιβάλ που διοργανώνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου, με χορευτικούς ομίλους από την Τρίπολη, το Λύκειο Ελληνίδων, παράρτημα Τρίπολης και το Δήμο Τριφυλίας και με ορχήστρα τους: Κώστας Μήτσης & Σταυρούλα Δαλιάνη τραγούδι, Νίκος Φιλιππίδης κλαρίνο, Γιώργος Μαρινάκης βιολί, Κώστας Φιλιππίδης λαούτο και Χρήστος Λυκουρέντζος κρουστά.


Εκδηλώσεις happenings στα περίπτερα των εκθετών
Τετάρτη 9, Πέμπτη 10 και Παρασκευή 11 Νοεμβρίου από 5.30 μ.μ έως τις 8 μ.μ. ο Δήμος Μεσσήνης θα παρουσιάσει επιχειρήσεις που ασχολούνται με την παραγωγή κρασιού ενώ δεν θα λείψουν και οι γευστικές δοκιμές.

Σάββατο & Κυριακή 12 και 13 Νοεμβρίου, από τις 10.30 π.μ.έως τις 10 μ.μ., η εταιρεία ORIFLAME διοργανώνει «Oriflame Beauty Party» με αισθητικό και μακιγιέζ που της εταιρίας. Δωρεάν μακιγιάζ, συμβουλές και περιποίηση επιδερμίδας, δώρα και εκπλήξεις. Για την καλύτερη λειτουργία (ραντεβού), μπορείτε να καλέσετε στο 6977060622.

Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι επισκεφτείτε το περίπτερο του Arts & Crafts για να δείτε από κοντά τον ζωγράφο Ηλία Ματθαιόπουλο να δημιουργεί από την αρχή έναν πίνακα ζωγραφικής.

Σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ – ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α, 2-3 φορές την ημέρα εντός και μπροστά από το περίπτερό της ετοιμάζει χορευτικές παντομίμες διάρκειας περίπου 5 λεπτών. Το Σαββατοκύριακο οι παραστάσεις θα γίνονται ανά δίωρο - τρίωρο, 2 φορές το πρωί και 3 το απόγευμα. Την Κυριακή το βράδυ στις 20:00 στο περίπτερό θα γίνει η κλήρωση του διαγωνισμού και η ανακοίνωση των δώρων.

Σάββατο 12 και Κυριακή 13 Νοεμβρίου τα απογεύματα, στον χώρο εκδηλώσεων της έκθεσης το γυμναστήριο Golden Gym κάνει επιδείξεις πολεμικών τεχνών.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ
Η διάρκεια της έκθεσης είναι από τις 9 έως τις 13 Νοεμβρίου και οι ώρες λειτουργίας της:
Καθημερινές: 17.00 – 22.00 και το Σαββατοκύριακο: 10.30 – 22.00.


ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ

Μια προσφορά του ΚΤΕΛ σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αρκαδίας
ΑΦΕΤΗΡΙΑ: Πλατεία Κολοκοτρώνη

ΩΡΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ: 
Ανά μία ώρα, στις ώρες λειτουργίας της έκθεσης


ΧΟΡΗΓΟΣ: ΑΚΜΩΝ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 
ΕΡΤ, ΕΡΤ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 91,6 ΚΑΙ 105,8 -ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ -ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - AGRENDA, AGRONEWS – AGROTYPOS - REAL FM 97.8, REAL NEWS, ARCADIAPORTAL.GR –ARKADIAPRESS.GR – ARCADIASPOT.GR - ARCADIASPORTS.GR – BEST – BRAKENEWS.GR – E-KORINTHOS.GR – ELEFTHERIAONLINE.GR – ENTERMESSINIA – FILODIMOS.GR – ΗΛΕΙΑ LIVE – KALAMATAIN.GR – KALAVRYTANEWS – KALAVRARYTAPRESS.GR – KALIMERA-ARKADIA.GR – KINISIS.EU – LAKONIKOS.GR – LACONIALIVE.GR – MESSINIANEWS.GR – MONEMVASIANEWS.GR – NOTOSPRESS.GR – PATRAEVENTS – PATRISNEWS – PNA.GR - RAP MEDIA – ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΤΡΙΠΟΛΗ – YPAITHROS.GR-BEST-TV.GR – ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ - ARCADIA 93.8 – ΑΣΤΕΡΑΣ 101.1 – BEST RADIO97.3 – BRAKE 100.8 – DIVA FM 106.1 – ECO-RADIO – ΕΡΤ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 101.5 – ΈΜΦΑΣΙΣ 91.8 – ΗΧΩ 99.6 – LIFE FM 88 – ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ FM 103.1 – NOTOS RADIO 94.9 – ΠΑΛΜΟΣ 90.5 – ΠΟΛΙΤΕΙΑ FM 90.7 – SFERA 94. – SKAI ARKADIAS 102.8 – ΣΚΑΙ ΡΓΟΛΙΔΑΣ - ΡΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟ 99.2 -ΑΡΚΑΔΙΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ – ΑΡΚΑΔΙΚΗ ΦΩΝΗ – ΑΡΓΟΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΑΥΓΗ ΠΥΡΓΟΥ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - ΈΠΑΘΛΟ – ΦΩΝΗ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗ – ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ – ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΕΩΣ – ΠΑΤΡΙΣ – ΠΡΩΙΝΗ ΗΛΕΙΑΣ – ΘΑΡΡΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΕΑ, ARCADIAPRESS.GR



Συνδιοργάνωση Περιφέρεια Πελοποννήσου
Με τη στήριξη του Δήμου Τρίπολης και της Enterprise Greece
Ανάδοχος ALFA EXPO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου