Το ΘΕΜΑ της ΜΕΡΑΣ.....

Φθηνότερο ρεύμα στη Μεγαλόπολη... αλλού με τρίβεις 'γούμενε και αλλού έχω τον πόνο!!!

της Γεωργίας Δημητρακοπούλου Μειωμένο ρεύμα στη Μεγαλόπολη και  ο πόλεμος των δελτίων τύπου άναψε Ποιος θα πάρει την δόξα του μεγά...

Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016

Μεγαλόπολη: Προληπτικός ΔΩΡΕΑΝ ιατρικός έλεγχος για παιδιά 4 -12 ετών

Στο Δήμο Μεγαλόπολης θα ταξιδέψει ο «Ιπποκράτης» και το «Χαμόγελο του παιδιού», από τις 14 έως και τις 18 Νοεμβρίου 2016 στο πλαίσιο δράσης προληπτικής ιατρικής / οδοντιατρικής
Την δράση συνδιοργανώνουν το Κέντρο Υγείας, ο Δήμος Μεγαλόπολης και το Χαμόγελο του παιδιού.

Το κινητό πολυϊατρείο «Ιπποκράτης» διαθέτει τέσσερα αυτόνομα ιατρεία και στελεχώνεται από εθελοντές γιατρούς (παιδίατρο, οφθαλμίατρο, ορθοπεδικό ΩΡΛ και οδοντιάτρους), καθώς και από νοσηλευτικό ή άλλο προσωπικό του Οργανισμού. Ο προληπτικός έλεγχος είναι δωρεάν και αφορά παιδιά ηλικίας από 4 έως 12 ετών, ενώ το κινητό πολυϊατρείο θα βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Υγείας Μεγαλόπολης από τις08:30 έως τις 16:00.
Ο Δήμος Μεγαλόπολης έχει αναλάβει τα έξοδα φιλοξενίας και διαμονής όλων των ιατρών.

Καθημερινά θα έχουν την δυνατότητα να εξετάζονται 50 περίπου παιδιά τα οποία θα συνοδεύονται από τους γονείς / κηδεμόνες τους, έχοντας απαραίτητα την υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής και το Ατομικό Βιβλιάριο Υγείας. Ήδη οι εκπαιδευτικοί των σχολικών μονάδων Α/θμιας έχουν ενημερώσει τους γονείς και έχουν συγκεντρωθεί οι αιτήσεις – δηλώσεις συμμετοχής.

Ο Δήμος Μεγαλόπολης ευχαριστεί για την κρίσιμη συμβολή στην σημαντική δράση τόσο τους κ.Διευθυντές και Εκπαιδευτικούς των Σχολικών Μονάδων της Α/θμιας, όσο και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας.

Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης
Γιώτης Δημήτριος

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη»
Δούκουρης Ανδρέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου