Το ΘΕΜΑ της ΜΕΡΑΣ.....

Φθηνότερο ρεύμα στη Μεγαλόπολη... αλλού με τρίβεις 'γούμενε και αλλού έχω τον πόνο!!!

της Γεωργίας Δημητρακοπούλου Μειωμένο ρεύμα στη Μεγαλόπολη και  ο πόλεμος των δελτίων τύπου άναψε Ποιος θα πάρει την δόξα του μεγά...

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016

Να αποσυρθεί περιοδικό με διαφήμιση ΝΤΡΟΠΗ για τον Αρχιστράτηγο Θεόδωρο Κολοκοτρώνη

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να στηλιτεύσω το γεγονός πως η αεροπορική σας εταιρεία (Astra Airlines )σε έντυπο που διανέμει -πρωτίστως- στους τουρίστες επιβάτες της,αλλά και στην ηλεκτρονική του μορφή στην ιστοσελίδα σας διαφημίζει προϊόν όπου απεικονίζει τον αρχιστράτηγο των Ελλήνων και πρωτεργάτη της απελευθέρωσης από τον Οθωμανικό ζυγό σε μορφή αλλοιωμένη αφού η κεφαλή ανήκει στον ήρωα του 1821 Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και το σώμα παραπέμπει στον Μέγα Ναπολέοντα. 

Η ενέργειά αυτή είναι άκρως προσβλητική αφού στο βωμό της επίτευξης κέρδους δε διστάζουν ορισμένοι να παραποιήσουν ιστορικές μορφές της πατρίδας μας που διακρίθηκαν στα πεδία των μαχών προκειμένου να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι.
Σας ζητώ λοιπών προκειμένου να σεβαστούμε τη μνήμη μιας εκ των μεγαλυτέρων ηρωικών μορφών της Ελλάδος ,αν όχι την επιβλητικότερη, και τη γεωγραφική περιοχή με την όποια ο Γέρος του Μοριά έχει ταυτιστεί (εκείνη δηλαδή της Πελοποννήσου) να διακοπεί η διανομή του εν λόγω περιοδικού από την εταιρεία σας.

Κιντής Χρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου