Το ΘΕΜΑ της ΜΕΡΑΣ.....

20 προτάσεις του Επιμελητηρίου Αρκαδίας ενόψει του Αναπτυξιακού Περιφερειακού Συνεδρίου Πελοποννήσου

Στο πλαίσιο του συνεδρίου ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Μπουντρούκας και η Διοικηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας προτείνουν για την ανάπτυξη της Περ...

Τρίτη, 2 Αυγούστου 2016

Συνελήφθησαν 3 άτομα για τις κλοπές(27-7-2016) σε εκκλησίες της Μεγαλόπολης

Εξιχνιάστηκαν οκτώ (8) περιπτώσεις κλοπών και απoπειρών κλοπής σε Ιερούς Ναούς στη Μεσσηνία και στην Αρκαδία

Για τις υποθέσεις αυτές κατηγορούνται τρία (3) άτομα

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, οκτώ (8) περιπτώσεις κλοπών και απόπειρων κλοπής σε Ιερούς Ναούς, που είχαν γίνει σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Καλαμάτας και Μεσσήνης Μεσσηνίας και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεγαλόπολης Αρκαδίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται τρεις (3) ημεδαποί, δύο (2) άντρες ηλικίας 39 και 41 ετών, αντίστοιχα και μία (1) 32χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για κλοπή.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής και εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω, με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, την 27.7.2016, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Καλαμάτας και Μεσσήνης Μεσσηνίας και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεγαλόπολης Αρκαδίας, διέπραξαν συνολικά τρεις (3) απόπειρες κλοπής και πέντε (5) κλοπές σε Ιερούς Ναούς, από όπου αφαίρεσαν χρήματα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου