Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Προφυλακίστηκε ο Μεγαλοπολίτης που έκανε άνω -κάτω την Καλαμάτα


Προφυλακιστέοι κρίθηκαν χθες το μεσημέρι, μετά τις απολογίες τους, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 27χρονος Αθηναίος και ο 24χρονος από τη Μεγαλόπολη που την Πέμπτη το βράδυ διέπραξαν ληστείες σε πεζούς στην Καλαμάτα.

Οι δύο νέοι είχαν έρθει στην Καλαμάτα το βράδυ της Πέμπτης και φαίνεται να είχαν καταναλώσει πολύ μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, δηλώνουν πως δε θυμούνται τις πράξεις που τέλεσαν.

Οι δύο νέοι μέσα σε διάστημα τριών ωρών αποπειράθηκαν ή λήστεψαν τρία άτομα, ενώ γρονθοκόπησαν ποδηλάτη, με αποτέλεσμα αυτός να καταλήξει στο νοσοκομείο.
Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Καλαμάτας, Δ. Σταύρου, τους άσκησε δίωξη για ληστεία τετελεσμένη σε απόπειρα, κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, τελεσθείσα κατά συναυτουργία και υπό την επιβαρυντική περίσταση ότι οι δράστες είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, όπως και για κατοχή ναρκωτικών.
 
Αρχικά, οι δύο δράστες λογομάχησαν στο κέντρο της Καλαμάτας με διερχόμενο ποδηλάτη και δε δίστασαν να τον ξυλοκοπήσουν. Δυόμιση ώρες αργότερα, στην παραλία, κάλυψαν με τις μπλούζες που φορούσαν τα πρόσωπά τους και επιτέθηκαν σε 20χρονο, προσπαθώντας να του πάρουν το κινητό τηλέφωνο, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.
Λίγα λεπτά αργότερα στο ίδιο σημείο και καλύπτοντας πάλι τα πρόσωπά τους, επιτέθηκαν σε μια 20χρονη και σε μια 26χρονη, αρπάζοντας τις τσάντες τους.

Β.Β
Πηγή: Tharros,gr

5 σχόλια:

  1. ποιος είναι αυτός κανενα στοιχειο δώστε μας
    να δουμε ποιος είναι ο μεγάλος νταης αυτός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαι συ τι είσαι που θες να μάθεις ποιος ειναι ρε? Τι είσαι ο αναμάρτητος? Αι σιχτιρ παλιοτόμαρο

      Διαγραφή
  2. Ελα μωρέ ένα παιδί είναι δεν κινδυνεύουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τίποτα δεν ξέρετε!!! Όλα αυτά είναι ανοησίες!!! Πιστεύετε ότι σας πλασάρουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 27 χρονων ειναι ο μεγαλοπολητης. Νικος λεγεται. και πολλα απο αυτα που γραφετε ειναι λαθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή