Σημαντική προσφορά Μαρτίνου στη Μεγαλόπολη: χορηγία ασθενοφόρου !!!

Νέα προσφορά του κ. Θ. Μαρτίνου στον Δήμο Μεγαλόπολης Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο στις 9 Αυγούστου ο Δήμαρχος και τα μέλη του Δημ...

Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2016

Εμπρησμός στο κτίριο της Περιφέρειας στην Αργολίδα


Η πυρκαγιά προκάλεσε μεγάλες ζημιές στο εσωτερικό του κτιρίου και σε μηχανήματα στο Αρχείο και στο τμήμα Έκδοσης Αδειών - Στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζονται τα υπολείμματα του αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού

Στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζονται τα υπολείμματα του αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού με τον οποίο άγνωστοι προκάλεσαν πυρκαγιά στο εσωτερικό του κτηρίου της Διεύθυνσης Μεταφορών και Συγκοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας.

Μια γυναίκα που περνούσε τυχαία με το αυτοκίνητό της από την παραλιακή οδό Ναυπλίου- Νέας Κίου τα ξημερώματα της Τετάρτης, είδε τις φλόγες να ξεπηδούν από το κτίριο και ειδοποίησε αμέσως την Πυροσβεστική, άνδρες της οποίας έφτασαν με δύο οχήματα. Χρειάστηκε, όμως, να παραβιάσουν την κεντρική είσοδο του κτιρίου καθώς δεν υπήρχε φύλακας.

Η πυρκαγιά προκάλεσε μεγάλες ζημιές στο εσωτερικό του κτιρίου και σε μηχανήματα στο Αρχείο και στο τμήμα Έκδοσης Αδειών, ενώ καταστράφηκαν και αρκετά σημαντικά έγραφα. Οι πυροσβέστες συνέλεξαν υπολείμματα από φιαλίδια υγραερίου τα οποία παρέλαβαν οι αστυνομικοί για να εξεταστούν για αποτυπώματα και DNA, ενώ διαπιστώθηκε ότι οι εμπρηστές είχαν ρίξει επιπλέον σε δύο σημεία του χώρου εύφλεκτο υγρό που βοήθησε να επεκταθεί η φωτιά.

Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου