Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Το 1ο πανελλήνιο συνέδριο Δημοτικών ΜΜΕ, αύριο στην Τρίπολη


Το Σάββατο, 2 Ιουλίου, στο «Αποστολοπούλειο» Πνευματικό κέντρο Τρίπολης, 
θα λάβει χώρα το 1ο πανελλήνιο συνέδριο Δημοτικών ΜΜΕ, 
κατόπιν πρωτοβουλίας του δημοτικού ραδιοφώνου Τρίπολης.

Έχουν κληθεί και θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι από τις Διοικήσεις και τους εργαζόμενους του συνόλου σχεδόν των δημοτικών ραδιοτηλεοπτικών σταθμών και παρόντες θα είναι επίσης οι πρόεδροι των Ενώσεων Συντακτών και της ΠΟΕΣΥ.

Τις εργασίες του συνεδρίου θα ανοίξει ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, κ. Ελευθέριος Κρέτσος, ενώ θα τοποθετηθούν και εκπρόσωποι από τα πολιτικά κόμματα.

Το αντικείμενο του συνεδρίου σχετίζεται με τα προβλήματα και τις προοπτικές των δημοτικών ΜΜΕ, με ουσιαστικά θέματα για το παρόν και το μέλλον των δημοτικών ΜΜΕ.

Στόχος του συνεδρίου, είναι η δημιουργία ενός άτυπου οργάνου που θα βοηθά στο διάλογο μεταξύ των δημοτικών ΜΜΕ, καθώς και στην καθημερινή λειτουργία των δημοτικών επιχειρήσεων ραδιοφωνίας, δεδομένου ότι αντιμετωπίζουν κοινά προβλήματα.

Κατά την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου, θα τιμηθεί ο ιδρυτής της δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης, πρώην δήμαρχος και τέως νομάρχης Αρκαδίας, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.


Σημ.: Την ημέρα διεξαγωγής του συνεδρίου, στη διεύθυνση www.drt915.gr, θα έχετε τη δυνατότητα να βρίσκετε κείμενα, βίντεο και φωτογραφίες από τις τοποθετήσεις που θα κάνουν στο συνέδριο οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης, των πολιτικών κομμάτων, καθώς και οι σύνεδροι, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελεύθερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου