Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Τρίτη 5 Ιουλίου ΔΣ Μεγαλόπολης με 7 θέματα


Σας προσκαλούμε όπως, την 5η του μήνα Ιουλίου του έτους 2016, ημέρα της εβδομάδας Τρίτη και ώρα 18:00 μ.μ., προσέλθετε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης, σε τακτική συνεδρίαση, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

1. Πρόσληψη εκτάκτου προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών που προκλήθηκαν από ακραία καιρικά φαινόμενα (πλημμύρες – κατολισθήσεις) της 25ης Ιουνίου 2016στην εδαφική περιφέρεια του Δήμου Μεγαλόπολης- Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2016.

2. ΄Εγκριση της κατεπείγουσας προμήθειας ανταλλακτικών και εργασίας – παροχή υπηρεσιών για την άμεση αντιμετώπιση έκτακτης βλάβης και την επισκευή οχημάτων & μηχανημάτων (ΣΚΟΥΠΑ SICAS) του Δήμου – Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2016 – Συγκρότηση της Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της προμήθειας.

3. ΄Εγκριση διενέργειας της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια αναλωσίμων εξετάσεων ιατρικού εξοπλισμού του έργου Τηλεϊατρικής του Δήμου Μεγαλόπολης» – Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2016 – Συγκρότηση της Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της προμήθειας.

4. Χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια ειδών σήμανσης οδοποιίας Δήμου Μεγαλόπολης».

5. Περί της ¨με απευθείας ανάθεση¨ εκτέλεσης του έργου του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2016 «Αποπεράτωση δεξαμενής ύδρευσης Τ.Κ. Καρύταινας».

6. ΄Εγκριση περιοχής παρέμβασης του Προγράμματος «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων» (CLLD/LEADER) Βόρειας Πελοποννήσου.

7. Εξέταση της από 08.06.2016 με αριθμ. πρωτ. 7634/07.06.2016 στο Δήμο Αίτησης του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Φαλαισιωτών «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» περί παραχώρησης της χρήσης της πλατείας Τ.Κ. Φαλαισίας για πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΧΙΝΗΣ

3 σχόλια:

  1. Στα θέματα δε φαίνεται να περιλαμβάνεται η μελέτη που εκπονήθηκε για λογαριασμό του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου, που αφορά στη διαχείριση των απορριμμάτων...Άλλοι Δήμοι στην Πελοπόννησο θεώρησαν αναγκαίο να ασχοληθούν με αυτό το σοβαρό θέμα. Εδώ δεν κρίνουν ότι είναι σοβαρό; Το περνούν στο ντούκου; Δεν πρέπει να ενημερωθούμε για αυτή τη μελέτη; Ντροπή για την αδράνειά μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγή ιχθύος τηρεί ο Δήμος για το εξαιρετικά σοβαρό θέμα των απορριμμάτων. Άραγε οι πολίτες γνωρίζουν την επιπλέον κσρκινογόνσ μόλυνση που θα υποστούν; Γιατί οι άρχοντες του Δήμου το γνωρίζουν. Όλη η Πελοπόννησος ΧΥΤΥ στην Παλαιόχουνη και η ΤΕΡΝΑ θα δέχεται και από τρίτους απορρίμματα σύμφωνα με τη σύμβαση.
    Να φανταστώ ότι υπάρχουν και υπάρχουν Δήμαρχοι Πελοποννήσου που τους βολεύει η λύση αυτή.


    Όμως ποια πρέπει να είναι η στάση των Δημάρχων Αρκαδίας που ο νομός τους θα γίνει σκουπιδότοπος της Πελοποννήσου και γιατί όχι και της Αττικής ή των Ιονίων Νήσων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγή ιχθύος τηρεί ο Δήμος για το εξαιρετικά σοβαρό θέμα των απορριμμάτων. Άραγε οι πολίτες γνωρίζουν την επιπλέον κσρκινογόνσ μόλυνση που θα υποστούν; Γιατί οι άρχοντες του Δήμου το γνωρίζουν. Όλη η Πελοπόννησος ΧΥΤΥ στην Παλαιόχουνη και η ΤΕΡΝΑ θα δέχεται και από τρίτους απορρίμματα σύμφωνα με τη σύμβαση.
    Να φανταστώ ότι υπάρχουν και υπάρχουν Δήμαρχοι Πελοποννήσου που τους βολεύει η λύση αυτή.


    Όμως ποια πρέπει να είναι η στάση των Δημάρχων Αρκαδίας που ο νομός τους θα γίνει σκουπιδότοπος της Πελοποννήσου και γιατί όχι και της Αττικής ή των Ιονίων Νήσων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή