Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Μεγαλόπολη: 5 και 6 Ιουλίου διανομή σε απόρους (δωρεάν ζάχαρη και φασόλια)


Πρόγραμμα διανομής κεντρικών προμηθειών τροφίμων και βασικής υλικής βοήθειας για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους απόρους (ΤΕΒΑ) Δήμου Μεγαλόπολης

ΕΙΔΟΣ: ΦΑΣΟΛΙΑ, ΖΑΧΑΡΗ
Η Κοινωνική Σύμπραξη Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, με επικεφαλής εταίρο (Δικαιούχο) το Δήμο Τρίπολης και συμπράττοντα εταίρο το Δήμο Μεγαλόπολης, η οποία υλοποιεί στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας, δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ). 

Κ Α Λ Ε Ι
Τους Ωφελούμενους
του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», του Δήμου Μεγαλόπολης, οι οποίοι υπέβαλαν αίτηση υπαγωγής στο Πρόγραμμα το διάστημα Ιούλιος-Αύγουστος 2015 και συμπεριλαμβάνονται στον πίνακα εγκριθέντων σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία,
για την παραλαβή της ποσότητας που τους αναλογεί για το είδος: «Φασόλια, Ζάχαρη»

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο του Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη» Δήμου Μεγαλόπολης (Παπαναστασίου 30), την Τρίτη 5 Ιουλίου 2016 και την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016 από 08:00 έως 14:30.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος, θα παραλαμβάνουν την ποσότητα που τους αναλογεί με την επίδειξη του δελτίου της αστυνομικής τους ταυτότητας τους. 

Διαδικασία συμμετοχής των ωφελουμένων στην διανομή:
1ο Βήμα: ο ωφελούμενος την ημέρα της διανομής, θα μεταβεί στο ειδικό γραφείο που θα λειτουργεί στο χώρο του Νομικού Προσώπου, ώστε να γίνει ο έλεγχος των δικαιολογητικών. 
2ο Βήμα: Ο ωφελούμενος κατευθύνεται στο χώρο της διανομής για να παραλάβει την ποσότητα που του αναλογεί.
3ο Βήμα: Ο ωφελούμενος υπογράφει την κατάσταση παραλαβής. 


Αν ο ωφελούμενος δεν προσέλθει ούτε την ημέρα της διανομής ούτε την επόμενη ημέρα, τα προϊόντα παραδίδονται σε δομές συσσιτίων.


Πληροφορίες : Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη», Παπαναστασίου 30, Μεγαλόπολη, Τ.Κ. 22200., Αρμόδιοι υπάλληλοι: Γιαννόπουλος Σωτήρης και Λαμπρόπουλος Γεώργιος τηλ. 2791360300, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ.
Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη του Δήμου Μεγαλόπολης
Δούκουρης Ανδρέας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου