Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

ΔΟΞΑ σε ευχαριστούμε!!! Συγχαρητήρια μυνήματα




Συγχαρητήρια επιστολή Δημάρχου Μεγαλόπολης

Προς κ. Βλασόγιαννη Παναγιώτη
         Πρόεδρο ΔΟΞΑΣ Μεγαλόπολης

Σας συγχαίρω ως εκπρόσωπος της Δημοτικής Αρχής για την μεγάλη σας επιτυχία να κερδίσετε την άνοδο στην Γ’ Εθνική Κατηγορία. 
Παρακαλώ διαβιβάστε στο τεχνικό team, σε όλα τα μέλη της ομάδας και ξεχωριστά σε κάθε έναν ποδοσφαιριστή, τις θερμές ευχαριστίες για την χαρά που προσφέρατε σε όλους μας και την διαβεβαίωση ότι η τοπική κοινωνία και η Δημοτική Αρχή, της οποίας είστε και εσείς βασικό στέλεχος, θα στηρίξει την ομάδα με κάθε τρόπο κατά την περίοδο των νέων αυξημένων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης
Παπαδόπουλος Διονύσιος


------------------------------------------------------------------

ΑΕΜ ΠΟΛΥΒΙΟΣ 

Το ΔΣ , οι προπονητές και οι παίκτες της ΑΕΜ ΠΟΛΥΒΙΟΣ
εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ για την άνοδο της στη Γ εθνική.
ΤΟ ΔΣ-------------------------------------------------------------------

Δημοκρατική Συνεργασία Παναγιώτης Γ. Μπούρας 

Θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες, στην τεχνική ηγεσία και στη διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας της πόλης μας Α.Ο.Μ. ΔΟΞΑ, για την επιτυχία της, την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεχίζονται οι μεγάλες επιτυχίες της ομάδας, διαχρονικές επιτυχίες που δικαίως την έχουν κατατάξει σε μία από τις ιστορικότερες του αρκαδικού ποδοσφαίρου, τιμώντας την πόλη μας.
Ευχόμαστε καλή τύχη στη νέα πρόκληση της Γ΄ Εθνικής και κάθε χρόνο νέες μεγαλύτερες επιτυχίες.

Δημοκρατική Συνεργασία 
Παναγιώτης Γ. Μπούρας
-------------------------------------------------------------
Γιαννακούρας: Η Δόξα Μεγαλόπολης δόξασε το Αρκαδικό Ποδόσφαιρο

Συγχαίρω ως Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας τον Πρόεδρο, τους παράγοντες, τους προπονητές και τους παίχτες της ποδοσφαιρικής ομάδας "Δόξα Μεγαλόπολης", που με την εντυπωσιακή της πορεία, φέτος. δόξασε τη Μεγαλόπολη και το Αρκαδικό Ποδόσφαιρο, πετυχαίνοντας την για πρώτη φορά άνοδό της στην Γ' Εθνική Κατηγορία.
Η επιτυχία αυτή καθίσταται ακόμα πιο μεγάλη και επαινετή γιατί επετεύχθη από μία ομάδα καθαρά ερασιτεχνική της ελληνικής περιφέρειας.

Θέλω επίσης να δώσω ένα μεγάλο "μπράβο" στους φιλάθλους της Μεγαλόπολης, που είχα την τύχη να βρεθώ ανάμεσά τους, όταν έδιναν το βροντερό "παρών" στις κερκίδες των γηπέδων και έχουν το δικό τους μερίδιο σε αυτήν την επιτυχία.

Να ευχηθώ τέλος "και σ' ανώτερα" καθώς και καλή πορεία στην Γ' Εθνική Κατηγορία. Πάντα επιτυχίες!


----------------------------------------------------------------------------------------------
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΜΑΛΛΩΤΩΝ  ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαλλωτών συγχαίρουν θερμά τον Αθλητικό Όμιλο ΔΟΞΑ Μεγαλόπολης για την άνοδό του στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία και εύχονται καλή επιτυχία στην προσπάθεια της ομάδας την επόμενη αγωνιστική περίοδο και ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις στο μέλλον.

Μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Αρκαδίας και την καταπληκτική πορεία στους αγώνες μπαράζ που ακολούθησαν ήρθε η δικαίωση για όλους, πρώτα για τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές της ομάδας, τη διοίκησή της αλλά και όλους τους Μεγαλοπολίτες.

Αυτή η επιτυχία της ιστορικής μας ομάδας να αγωνιστεί για πρώτη φορά στη Γ΄ Εθνική τιμά τη Μεγαλόπολη και γεμίζει με αισθήματα υπερηφάνειας όλους τους Αρκάδες.
ΔΟΞΑ σε ευχαριστούμε!!!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου
-------------------------------------------------------------------------------



ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Για την μεγάλη αγωνιστική επιτυχία της ανόδου της ομάδας στην κατηγορία της Γ’ Εθνικής, η Δημοτική Αρχή εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τους παράγοντες του ιστορικού σωματείου της Δόξας Μεγαλόπολης και εύχεται ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.
Ο Δήμος όπως και όλη η κοινωνία της πόλης θα σταθούν με κάθε τρόπο στο πλευρό του ιστορικού σωματείου και των ανθρώπων του, ώστε να ανταποκριθούν στις νέες αυξημένες αγωνιστικές απαιτήσεις.

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού
Δάρρας Αθανάσιος

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΑ ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ!!!!!!! Ο ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ???? ΠΟΙΟΝ Η' ΠΟΙΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ???? ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ????
    1. ΔΕΝ ΣΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ????
    2. ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ,ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ????
    3. ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή