Το ΘΕΜΑ της ΜΕΡΑΣ.....

Μεγαλόπολη: 2 ταινίες γιαυτό το Π/Σ/Κ στο Δημοτικό Κινηματογράφο

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/3,  ΣΑΒΒΑΤΟ 17/3,  ΚΥΡΙΑΚΗ 18/3  ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ: ΦΕΡΔΙΝΑΝΔΟΣ  ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 5:00μ.μ. Υπόθεση:   Ο Φερδινάνδ...

Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016

Φωτιά σε σπίτι στη Μεγαλόπολη


Την 01-06-2016 και περί ώρα Ω/11:30 η Υπηρεσία μας κλήθηκε τηλεφωνικά προκειμένου να μεταβεί για κατάσβεση αστικής πυρκαγιάς, συγκεκριμένα σε οικία, στην οδό Γ. Τρεμπέλα αρ. 55 & Παπαφλέσσα – Μεγαλόπολη, Δήμου Μεγαλόπολης Νομού Αρκαδίας. 

Κατά την άφιξή μας στον τόπο του συμβάντος διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά είχε εκδηλωθεί σε οικία στον 1ο όροφο κτιριακού συγκροτήματος κατοικιών και συγκεκριμένα στον ενιαίο χώρο της κουζίνας – σαλονιού. 
Η Π.Υ. Μεγαλόπολης μετέβηκε στον τόπο του συμβάντος με πέντε (5) πυροσβεστικά οχήματα και έντεκα (11) πυροσβεστικούς υπαλλήλους, με επικεφαλής τον Διοικητή της Υπηρεσίας, κατασβήνοντας την πυρκαγιά και περιορίζοντάς την μόνο στον συγκεκριμένο χώρο της κουζίνας – σαλονιού, με αποτέλεσμα να αποφευχθεί ο κίνδυνος περαιτέρω επέκτασής της, τόσο στους υπόλοιπους χώρους της οικίας αλλά και στους δύο άνωθεν αυτής ορόφους, όσο και στις παρακείμενες κατοικίες. 

Για τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Μεγαλόπολης.

Ο Διοικητής
Χρήστος Π. Μπουντούρης
Επιπυραγός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου