Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Ιωάννης Μπάζιος: συκοφαντία η παραχώρηση δημοτικών υδατοδεξαμενών σε ιδιώτες

Μεγαλόπολη 11-06-2016 
ΠΡΟΣ
Κα ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ 
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ
ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ FM


Κα Δημητρακοπούλου 

Με έκπληξη ανέγνωσα το σχόλιο, το οποίο αναρτήθηκε στο ιστολόγιο σας την 08-06-2016 και ώρα 7:59 μ.μ. από κάποιον Ανώνυμο χρήστη, ο οποίος, εκμεταλλευόμενος την ανωνυμία που του παρέχει το διαδίκτυο, και η ιστοσελίδα σας, δεν δίστασε να εξαπολύσει δημόσια συκοφαντικά ψεύδη, που με αφορούν ως Αντιδήμαρχο αλλά και στη λειτουργία του Δήμου.
Συγκεκριμένα, όλως ανυπόστατα και αβάσιμα, ισχυρίστηκε ο ανώνυμος συντάκτης του σχολίου πως τάχα παραχώρησα υδατοδεξαμένες 20.000 lit που έχουν αγοραστεί με λεφτά από το ταμείο Μολυβιάτη, δηλαδή τα λεφτά των δωρητών στις πυρκαγιές του 2007, να τις χρησιμοποιούν για να ποτίζουν τα χωράφια τους, πλην όμως, το εν λόγω σχόλιο είναι ψευδές και μόνο στόχο έχει να πλήξει εμένα προσωπικά και την Δημοτική Αρχή. 

Ειδικότερα, σε περίπτωση που είχε τυχόν λάβει χώρα η οιαδήποτε παραχώρηση των εν λόγω υδατοδεξαμενών έναντι του οιουδήποτε τρίτου δημότη, τούτο θα αποδεικνυόταν ευχερώς από την έκδοση αντίστοιχης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου. 
Συνεπώς, αφ΄ ης στιγμής ουδέποτε εξεδόθη σχετική απόφαση της Διοικήσεως του Δήμου μας, όποιοι περί του αντιθέτου ισχυρισμοί είναι εντελώς αβάσιμοι. 
Σε κάθε περίπτωση, δέον να επισημανθεί πως το εν λόγω θέμα, και δη η πιθανότητα παραχωρήσεως της χρήσεως των υδατοδεξαμενών, ουδέποτε έχει απασχολήσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας. Με άλλες λέξεις, το αναρτηθέν σχόλιο ουδέν έρεισμα έχει στην πραγματικότητα, και καλό θα ήταν για όποιον επιλέγει να ασκήσει κακόβουλη κριτική, ως εν προκειμένω ο συντάκτης του εν λόγω σχολίου, να φροντίζει να διασταυρώνει τη βασιμότητα των ισχυρισμών του, προτού εκφέρει δημόσια αυτούς. 
Ειδάλλως, και ως είναι εύλογο, ο Δήμος μας αλλά καθένας από εμάς που θιγόμαστε ως φυσικά πρόσωπα, θα είναι αναγκασμένος να προβεί ενώπιον των αρμοδίων Δικαστικών Αρχών, σε προάσπιση των νομίμων συμφερόντων του και σε αποκατάσταση της αλήθειας. 
Παράλληλα, παρακαλώ και εσάς, όπως, αρχικώς, δημοσιεύσετε την εν λόγω απάντηση μας, η οποία αντικρούει το ψευδές περιεχόμενο του αναρτηθέντος σχολίου και όπως επίσης, από τούδε και στο εξής, αποτρέπετε την ανάρτηση συκοφαντικών σχολίων, προερχόμενα αυτά από ανώνυμους χρήστες και εμπεριεχόμενα κακόβουλους ισχυρισμούς, οι οποίοι δεν συνοδεύονται από αποδείξεις και μόνο στόχο έχουν να πλήξουν τη Δημοτική Αρχή ως σύνολο ή τους συμβούλους ως άτομα.


Ο Αντιδήμαρχος 
Μπάζιος Ιωάννης



16 σχόλια:

  1. Κύριε μπαζιο όλα καλά αυτά που λέτε θαθελα μία απάντηση και σε αυτό που είδα σήμερα κυριακη. Από πότε οι επαγγελματίες στην πόλη αλλάζουν επάγγελμα όταν δουλεύουν για το δήμο; Και απευθυνομαι στις διαγραμισεις που γίνονται. Από πότε ο δήμος τις βγάζει δημοπρασία και τις δίνει σε υδραυλικό; Δεν υπάρχουν υπάλληλοι στο δήμο όπως όλα τα χρόνια τι αλλαξε φέτος; Μήπως δεν σας βγαίνει τα ταξιματα και οι ανάθεσεις;πριν καταγγελατε την προηγούμενη δημοτική αρχή για τις αναθέσεις που έκαναν και απευθύνομαι σε σας κύριε μπαζιο διότι είστε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος. Περιμένω μία απάντηση σε διαφορετική περίπτωση θα ενοχλησω την εισαγγελία με τις φωτογραφίες που τράβηξαν καποιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεωργία Δημητρακοπούλου13 Ιουνίου 2016 στις 12:30 μ.μ.

    Θα παρακαλέσουμε όλους σας, που τοποθετείστε με σχόλια και παρατηρήσεις
    επικαλούμενοι σε αυτά την όποια άποψή σας, να αναρτάτε και σχετικές φωτογραφίες(εφόσον τις διαθέτετε),
    που σαφώς θα απέδιδαν ακρίβεια επί των καταγεγραμμένων και θα καταστούσαν τον δημόσιο διάλογο αναντίρρητα διαυγέστερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΜΠΟΜΠΕΣ ΣΑΣ . ΠΕΡΑΣΕ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΦΟΥΛ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΑ . ΗΡΘΕ Η ΕΠΟΧΗ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΚΑΦΗ ΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΚΑ ΣΥΚΑ. ΗΡΘΕ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ . ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ. ΕΝΑ ΣΤΑΘΜΟΣ Η ΕΝΑ ΣΑΙΤ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΜΑΣ

      Διαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ Η ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗS; ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ; ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΠΙΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣ; AΣ ΒΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΑΖΙΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεωργία Δημητρακοπούλου13 Ιουνίου 2016 στις 3:40 μ.μ.

    Αγαπητοί μας
    παρόλο που όσοι ασχολούμαστε με ΜΜΕ είμαστε και έτσι πρέπει
    εκτεθειμένοι σε κριτική - όσο δριμεία ή και άδικη ενίοτε και αν είναι-
    θα επαναλάβω...
    Τα σχόλια σας που αφορούν άλλα ΜΜΕ θα πρέπει να τα δημοσιοποιήσετε
    στους χώρους ευθύνης τους
    Εμείς δημοσιεύουμε όσα αφορούν τον δικό μας χώρο και μόνο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΗΜ. ΜΑΣΤΡΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ13 Ιουνίου 2016 στις 8:12 μ.μ.

    Κύριε Μπάζιο η υδατοδεξαμενή των 20.000 Lit εργοστασίου κατασκευής ΚΑΡΑΚΟΥΣΗ που βρίσκεται τοποθετημένη σε χωράφι επί της επαρχιακής οδού Μεγαλόπολης - Κάτω Καρυών - Λυκόσουρας - Λυκαίου, αποτελεί περιουσιακό στοιχείο του Δήμου Μεγαλόπολης ή ανήκει στον ιδιοκτήτη του χωραφιού ? Περιμένω να τοποθετειθήτε δημόσια και με έγγραφα και να αφήστε για το τέλος τους Εισαγγελείς που επικαλείσθε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κε Μπάζιο ο επικοινωνιολόγος που χρησιμοποιείς έκανε πατάτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιάννη είσαι λάθος σε ξέρω καλά να μείνεις όπως ήσουνα και σε ψήφισε ο κόσμος εσύ δεν μιλάς έτσι και αυτά που γράφεις δεν είναι στο τύπο σου …..

    …..Ειδάλλως, και ως είναι εύλογο, ο Δήμος μας αλλά καθένας από εμάς που θιγόμαστε ως φυσικά πρόσωπα, θα είναι αναγκασμένος να προβεί ενώπιον των αρμοδίων Δικαστικών Αρχών, σε προάσπιση των νομίμων συμφερόντων του και σε αποκατάσταση της αλήθειας.
    Παράλληλα, παρακαλώ και εσάς, όπως, αρχικώς, δημοσιεύσετε την εν λόγω απάντηση μας, η οποία αντικρούει το ψευδές περιεχόμενο του αναρτηθέντος σχολίου και όπως επίσης, από τούδε και στο εξής, αποτρέπετε την ανάρτηση συκοφαντικών σχολίων, προερχόμενα αυτά από ανώνυμους χρήστες και εμπεριεχόμενα κακόβουλους ισχυρισμούς, οι οποίοι δεν συνοδεύονται από αποδείξεις και μόνο στόχο έχουν να πλήξουν τη Δημοτική Αρχή ως σύνολο ή τους συμβούλους ως άτομα…….

    Γιάννη ο τόπος έχει ανάγκη τους νέους για να κάνουν κάτι για αυτή τη πόλη εσύ είσαι επιχειρηματίας μπορείς να ασχοληθείς και να κάνεις κάτι για τον κόσμο και να μην καβαλάτε το καλάμι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΟΙΜΑΣΕ ΦΙΛΕ Ο ΜΠΑΖΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ?????
      ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ

      Διαγραφή
  8. K.μπάζιο ψάχνεις ακόμα να φρης τον κρυμμένο θηασυρό? να σε βοηθήσω ειναι κρυμμένος στη θέση ΚΑΜΠΙΑ και συγκεκριμένα στη θέσι ΑΛΩΝΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, εκεί που που γιορτάσατε την μεγαλειώδη εκλογική σας νίκη και πρόσφατα ψίφησες και να ηλετροδοτηθή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νίκος Αδαμόπουλος18 Ιουνίου 2016 στις 8:19 μ.μ.

      Φίλε ανώνυμε που τα ξέρεις όλα, κανένας δεν αμφισβήτησε πως γιορτάσαμε τη νίκη μας στ΄ αλώνι του Θεού. Σε διαψεύδω όμως κατηγορηματικά πως βρίσκεται εκεί η δεξαμενή. Ψάξε καλύτερα να βρεις σε ποιανού ιδιοκτησία είναι και μετά να βγεις και να κατηγορείς επώνυμα αν έχεις τα κότσια.
      Νίκος Αδαμόπουλος

      Διαγραφή
    2. Νίκος Αδαμόπουλος19 Ιουνίου 2016 στις 8:17 μ.μ.

      Φίλε ανώνυμε που τα ξέρεις όλα κανένας δεν αμφισβήτησε πως έγινε η γιορτή για την εκλογική μας νίκη στ' αλώνι του Θεού. Σε διαψεύδω όμως κατηγορηματικά πως βρίσκεται εκεί η δεξαμενή. Ψάξε να μάθεις σε ποιανού το χωράφι βρίσκεται, αφού μπορείς να τα ξέρεις όλα, και μετά να κάνεις τις ανακοινώσεις σου με το όνομά σου, αν έχεις τα κότσια, και όχι ανώνυμα!
      Νίκος Αδαμόπουλος

      Διαγραφή
    3. ΕΧΩ ΜΆΘΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΑ ΚΑΜΠΙΑ 30000 ΕΥΡΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΡΕΥΜΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΆ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΏΣΕΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΩ ΣΤΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑ

      Διαγραφή
    4. κ. Αδαμόπουλε δεν είναι ανώνυμος
      έχει γράψει με το όνομά του δείτε καλίτερα

      Διαγραφή
  9. Απάντηση για αυτό το θέμα δεν ήρθε ποτέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή