Το ΘΕΜΑ της ΜΕΡΑΣ.....

ΤΕΡΝΑ - Παλαιόχουνη: απαγορευτικό εργασιών στις μισές εκτάσεις του έργου!!!!

«Ολοκληρωμένη διαχείριση των  απορριμμάτων Πελοποννήσου  με ΣΔΙΤ» στην Αρκαδία: «Έργο» θεμελιωμένο σε απάτες π ου τις ξεπλένουν  ...

Τρίτη, 24 Μαΐου 2016

O Dj Valentino ( Sfera 102.2) κάθε απόγευμα στον ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ fm 103,1

Οι  καλύτεροι  Έλληνες  Dj και
ραδιοφωνικοί παραγωγοί σε  αθηναϊκά  ραδιόφωνα


ΤΩΡΑ
στον  ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ  fm  103,1
απογειώνουν  τις  μουσικές  μας!!!
------------------------------------------------------
 

VALENTINO   κάθε  μέρα  5 - 7  το  απόγευμα
ο  "μάγος  των πλατώ"  βάζει  φωτιά  στα  απογεύματα!!!!


Ο Valentino, ξεκίνησε ως resident DJ στα καλύτερα clubs της Αθήνας (Mercedes club, Privilege, Amfitheatro, Cafe Mercedes).
Το Φεβρουάριο του 1998 άρχισε στον Sfera 102.2 τη ραδιοφωνική του πορεία ως παραγωγός, ενώ από τον Οκτώβριο του 2009 έχει αναλάβει και τη διεύθυνση του σταθμού.
Κινήθηκε αρκετά χρόνια στο χώρο της τηλεόρασης, ξεκινώντας το 2001 από το Mad με την εκπομπή ''Mad Day Live'', για να συνεχίσει με την τρίχρονη συνεργασία του με την Ρούλα Κορομηλά, στην εκπομπή “Καλώς τους” του Alpha.
Από τον Σεπτέμβριο του 2005, μέχρι το καλοκαίρι του 2007 εμφανιζόταν στο πλάι της Ελένης Μενεγάκη, στην εκπομπή “Καφές με την Ελένη”.
Στο χώρο της δισκογραφίας άρχισε την πορεία του πριν 15 χρόνια, όταν συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον Χριστόδουλο Σιγανό και μαζί υπογράφουν μέχρι και σήμερα μεγάλες επιτυχίες, remixes και διασκευές, για πολλά από τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής.


facebook Valentino

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο και πάλι ΜΠΡΑΒΟ
    είναι πραγματικά σημαντικό να προσπαθείτε για καλύτερα πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή