Το ΘΕΜΑ της ΜΕΡΑΣ.....

ΤΕΡΝΑ - Παλαιόχουνη: απαγορευτικό εργασιών στις μισές εκτάσεις του έργου!!!!

«Ολοκληρωμένη διαχείριση των  απορριμμάτων Πελοποννήσου  με ΣΔΙΤ» στην Αρκαδία: «Έργο» θεμελιωμένο σε απάτες π ου τις ξεπλένουν  ...

Τρίτη, 24 Μαΐου 2016

Επιμελητήριο Αρκαδίας: ενημέρωση για κόκκινα δάνεια και απελευθέρωση φαρμάκων
Ελεύθερη η πώληση «κόκκινων» αλλά και ενήμερων δανείων
Την προστασία από την πώληση σε ξένα funds μόνο των κόκκινων δανείων με προσημείωση ή υποθήκη πρώτης κατοικίας, αντικειμενικής αξίας έως 140.000 ευρώ, καθώς και εκείνων που έχουν την εγγύηση του ελληνικού Δημοσίου προβλέπει το πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή. Επίσης, προβλέπεται και η πώληση εξυπηρετούμενων δανείων, αλλά και η δραστηριοποίηση στην αγορά δανείων εταιρειών από τρίτες χώρες. Με τις διατάξεις του νομοσχεδίου καθορίζεται το είδος των εταιριών στις οποίες δύναται να ανατεθεί η διαχείριση των απαιτήσεων ή προς τις οποίες μπορεί να μεταβιβαστούν απαιτήσεις από δάνεια και πιστώσεις.


Φορολογική δήλωση 2016: ο επίσημος οδηγός για την ηλεκτρονική υποβολή της Αναρτήθηκε στο διαδικτυακό τόπο της Γ.Γ.Δ.Ε. ο «Οδηγός για τη συμπλήρωση των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων φορολογικού έτους 2015». Το εγχειρίδιο έχει στόχο να περιγράψει τις οθόνες της εφαρμογής για την ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων και ειδικότερα του εντύπου Ε1. Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, www.arcadianet.gr μπορείτε να κατεβάσετε ολόκληρο τον οδηγό.


Και εκτός φαρμακείων θα πωλούνται 216 μη συνταγογραφούμενα φάρμακα
Τη δημιουργία της υποκατηγορίας «Γενικής Διάθεσης Φάρμακα» (ΓΕΔΙΦΑ) των Μη Συνταγογραφούμενων Φαρμάκων (ΜΗΣΥΦΑ), η οποία θα περιλαμβάνει σκευάσματα που δεν θα διατίθενται αποκλειστικά από τα φαρμακεία, προβλέπει διάταξη του υπουργείου Υγείας στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης. O κατάλογος των ΓΕΔΙΦΑ περιλαμβάνει 216 από τα συνολικά 1.582 ΜΗΣΥΦΑ, ποσοστό 13% που θα μπορούν να διατίθενται και εκτός φαρμακείων. Τα συγκεκριμένα σκευάσματα θα πληρούν αυστηρά κριτήρια και προϋποθέσεις, έτσι ώστε η εύκολη πρόσβαση να μη θέτει σε κίνδυνο την υγεία των καταναλωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου