Το ΘΕΜΑ της ΜΕΡΑΣ.....

ΤΕΡΝΑ - Παλαιόχουνη: απαγορευτικό εργασιών στις μισές εκτάσεις του έργου!!!!

«Ολοκληρωμένη διαχείριση των  απορριμμάτων Πελοποννήσου  με ΣΔΙΤ» στην Αρκαδία: «Έργο» θεμελιωμένο σε απάτες π ου τις ξεπλένουν  ...

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015

Πλαστικά χέρια και πρόσωπο - όπλα βρέθηκαν στο Μώλο Φθιώτιδας - Ληστεία ηλικιωμένων χθες στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας - Συνελήφθη 42χρονος πρατηριούχος για λαθρεμπορία


Σε συνέχεια προηγούμενων ενημερώσεων, δίνονται στη δημοσιότητα φωτογραφίες όπλων και άλλων αντικειμένων, που βρέθηκαν κατά τη διάρκεια των ερευνών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) στον υπαίθριο χώρο της αγροικίας στο Μώλο Φθιώτιδας και κατασχέθηκαν:
Οι έρευνες συνεχίζονται.

Υπενθυμίζονται οι τηλεφωνικοί αριθμοί κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, όπου οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
-------------
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 
ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ
από 09.00 ώρα της 29.9.2015 έως 17.00 ώρα της 29.9.2015ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράνομο υπαίθριο εμπόριο
Συνελήφθη, σήμερα (29.9.2015) το πρωί, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, ένας (1) 56χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε και διέθετε προς πώληση αγροτικά προϊόντα, στερούμενος σχετικής αδείας από την αρμόδια Αρχή.

-----------------

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 
ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ
από 17.00 ώρα της 29.9.2015 έως 09.00 ώρα της 30.9.2015ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Σε εξέλιξη οι έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, η οποία έγινε χθες (29.9.2015) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεγαλόπολης Αρκαδίας, όταν δύο (2) άγνωστοι δράστες, μπήκαν σε οικία ηλικιωμένων ημεδαπών και με τη χρήση σωματικής βίας και την απειλή πιστολιού και τσεκουριού, αφαίρεσαν χρυσαφικά, χρήματα και κινητό τηλέφωνο, ενώ στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα
Συνελήφθη, χθες (29.9.2015) το απόγευμα, στην Κινέττα Αττικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Θεοδώρων, μία (1) 35χρονη ημεδαπή, γιατί σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε όχημα που οδηγούσε, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι με μήκος λάμας -12- εκατοστών.

---------------

Συνελήφθη από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, 
42χρονος ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων 
για λαθρεμπορία και φορολογικές παραβάσεις

Συνελήφθη χθες (28/09/2015) από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, 42χρονος ημεδαπός, ως διαχειριστής και νόμιμος εκπρόσωπος πρατηρίου υγρών καυσίμων σε περιοχή της Αττικής, κατηγορούμενος για λαθρεμπορία υγρών καυσίμων και φορολογικές παραβάσεις. 

Ειδικότερα, σε φορολογικό έλεγχο που έγινε στο πρατήριο υγρών καυσίμων, για το χρονικό διάστημα από 01/01/2013 έως 26/04/2013, προέκυψε να έχει διαθέσει στην κατανάλωση 1.853,29 λίτρα πετρέλαιο κίνησης, το οποίο δεν προέκυπτε από τις αγορές του από τις εταιρείες πετρελαιοειδών. 

Οι εκτιμώμενοι διαφυγόντες δασμοί, φόροι και λοιπές επιβαρύνσεις που στερήθηκε το Δημόσιο ανέρχονται στο ποσό των 1.078,53 ευρώ. Επίσης, για το ίδιο χρονικό διάστημα, προέκυψε η μη έκδοση παραστατικών πώλησης/διακίνησης συνολικής μικτής αξίας 8.026,18 ευρώ. 

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ για τις παραβάσεις ενημερώθηκαν η αρμόδια Δ.Ο.Υ και το αρμόδιο Τελωνείο για την επιβολή των διοικητικών κυρώσεων. 

Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας και την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, θα συνεχιστούν οι έλεγχοι σε όλο το δίκτυο της διακίνησης των υγρών καυσίμων. 

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις 11012@hellenicpolice.gr & financialpolice@hellenicpolice.gr της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου