Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Αστυνομικό Δελτίο: Συμβάντα Πελ/σου 28 Αυγ. 2015 > Τραυματισμός 31χρονης με μαχαίρι από 43χρονο στη Μεσσηνία


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 
ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ
από 17.00 ώρα της 27.8.2015 έως 09.00 ώρα της 28.4.2015



ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, χθες (27.8.2015) το μεσημέρι, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, ένας (1) 39χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα
Συνελήφθη, χθες (27.8.2015) το μεσημέρι, στο Βέλο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, ένας 51χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα (1) πιστόλι κρότου και ένα (1) κυνηγετικό όπλο, τα οποία κατείχε παράνομα.  
Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθησαν, σήμερα (28.8.2015) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, δύο (2) ημεδαποί, ένας 18χρονος και ένας ανήλικος, αντίστοιχα, γιατί όπως προέκυψε, λίγο νωρίτερα, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν αντικείμενα, από όχημα ημεδαπού. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, μία (1) περίπτωση κλοπής σε βάρος ημεδαπού, η οποία είχε γίνει την 26.8.2015, στη Σπάρτη Λακωνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία, σε βάρος τριών (3) ανήλικων ημεδαπών, για κλοπή.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Εντοπίστηκαν δενδρύλλια κάνναβης
Εντοπίστηκαν, σε περιοχή του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, με τη συνδρομή της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας, επτά (7) φυτά κάνναβης, ύψους από -60- εκατοστά έως -6- μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν χθες (27.8.2015) το μεσημέρι και κατασχέθηκαν. Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, συνεχίζονται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη των καλλιεργητών.
Σύλληψη ενός (1) ατόμου
Συνελήφθη, χθες (27.8.2015) το μεσημέρι, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, ένας (1) 43χρονος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, με τη χρήση μαχαιριού, τραυμάτισε 31χρονη ημεδαπή, στο πρόσωπο και στο αριστερό άνω άκρο. Η 31χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε. Το μαχαίρι βρέθηκε και κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου