Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας: Μέτωπο Υπεράσπισης Βαρουφάκη

Θ. Πετράκος: « Πρέπει να υπάρξει μέτωπο υπεράσπισης του κ. Βαρουφάκη από αυτές τις αθλιότητες»

Για σχέδιο Βαρουφάκη

«Αυτά είναι αθλιότητες. Οι άνθρωποι, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι σαράντα χρόνια τώρα, γιατί οδήγησαν μια χώρα κι έναν λαό στη χρεοκοπία , να γίνονται τιμητές τώρα , διότι αυτό το οποίο γίνεται, εναντίον του Βαρουφάκη , δεν αφορά κατά τη γνώμη μου μόνο τον κ. Βαρουφάκη , αφορά κι άλλα δύο πολύ σημαντικά ζητήματα , τα οποία θέλω να επισημάνω, 

 πρώτον, ουσιαστικά , επιδιώκουν να ενοχοποιήσουν, ότι είναι εγκληματική ενέργεια η οποιαδήποτε εναλλακτική λύση στη χώρα και 

δεύτερον, μετά από τον κ. Βαρουφάκη , ότι το επόμενο πρόσωπο , το οποίο θα πιάσουν και θα προσπαθήσουν να χτυπήσουν και να αποδομήσουν , είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός. 

Ανεξάρτητα από λάθη, όχι αυτά που λένε αυτοί , άλλα λάθη , του κ. Βαρουφάκη , έχω τη γνώμη, ότι αυτή την ώρα , πρέπει να υπάρξει ένα μέτωπο υπεράσπισης σε αυτές τις αθλιότητες, οι οποίες γίνονται σε βάρος του Γιανη Βαρουφακη .

Για εγκληματική ενέργεια , πρέπει να πάνε αυτοί, οι οποίοι οδήγησαν τη χώρα εδώ και εννοώ το ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ. , αλλά και το νέο ΠΑΣΟΚ , το καλυμμένο ΠΑΣΟΚ , το ΠΟΤΑΜΙ, το Σημιτικό, δηλαδή ΠΑΣΟΚ.


Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου