Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Κώστας Μιχόπουλος: Θα ξεκινήσουμε άμεσα τις διαδικασίες για το επιχειρηματικό πάρκο στο Ψαθί

Στο βίντεο που θα δείτε ο υποψήφιος δήμαρχος Μεγαλόπολης Κώστας Μιχόπουλος δεσμεύεται για την άμεση λειτουργία του επιχειρηματικού πάρκου στη θέση Ψαθί και παρουσιάζει όλη την αλήθεια για τις ενέργειες της απερχόμενης δημοτικής αρχής, που είχαν σαν αποτέλεσμα η Μεγαλόπολη να μην έχει χώρο να υποδεχθεί επενδύσεις και θέσεις εργασίας.

Συγκεκριμένα ο Κώστας Μιχόπουλος αναφέρει:
Βρισκόμαστε κοντά στα ορυχεία της ΔΕΗ Μεγαλόπολης, βλέπετε πίσω μου πόσο γρήγορα έχει αλλάξει η μορφή των εδαφών σε μικρό χρονικό διάστημα για εργασίες που γίνονται για τη εγκατάσταση φωτοβολταϊκών πάρκων.
Βλέπουμε πόσο γρήγορα μπορούν να κινηθούν όλοι οι μηχανισμοί για την υλοποίηση ενός έργου αρκεί να υπάρχει βούληση.
Από την άλλη πλευρά μπορείτε να δείτε ότι στον χώρο που υπάρχει για να γίνει το επιχειρηματικό πάρκο στη θέση Ψαθί, δεν έχει αλλάξει τίποτα 4 χρόνια! Παρόλο που έχουν γίνει μελέτες και έχουν πληρωθεί με αρκετές χιλιάδες ευρώ και έχουν παρθεί και ομόφωνες αποφάσεις, όμως δεν υπήρχε η βούληση της απερχόμενης δημοτική αρχής, οπότε η Μεγαλόπολη δεν έχει χώρο να υποδεχθεί επενδύσεις και θέσεις εργασίας. Με δική τους λοιπόν ευθύνη οι επενδύσεις γίνονται στους όμορους δήμους, Τρίπολης και Οιχαλίας.

Ακούσαμε πρόσφατα τους αρμόδιους τους ΣΔΑΜ στην Τρίπολη να λένε ότι για την θέση Ψαθί, υπήρχαν αντιρρήσεις από τοπικούς θεσμικούς παράγοντες της Μεγαλόπολης, δηλαδή από την δημοτική αρχή του κ. Χριστογιαννόπουλου. Είναι γνωστό ότι αυτή η θέση εγκαταλείφθηκε από το 2019 αφού ο απερχόμενος δήμαρχος με δική του προσωπική απόφαση, επέλεξε και πρότεινε να γίνει το επιχειρηματικό πάρκο στο Λεύκτρο, εκεί που όλη η περιοχή είναι δάσος και είναι πολύ δύσκολο να προχωρήσει οποιαδήποτε διαδικασία.
Για όσους ξέρουν την περιοχή είναι εύκολο να καταλάβουν τι ακριβώς προτείνει η απερχόμενη δημοτική αρχή, να αποψιλώσουμε χιλιάδες στρέμματα δάσους και να μπαζώσουμε τρία ρέματα! Κάτι το οποίο φυσικά είναι ανέφικτο.
Τα συμπεράσματα είναι δικά σας.
Εμείς από την πρώτη στιγμή επισημάναμε το πρόβλημα και προτείναμε συγκεκριμένες λύσεις, η δημοτική αρχή για ακόμη μια φορά δεν μας άκουσε. Τελικά μετά από δικές μας παρεμβάσεις και πιέσεις αναγκάστηκε να δεχθεί την θέση Ψαθί.
Εμείς δεσμευόμαστε από την πρώτη στιγμή που θα αναλάβουμε τον Δήμο θα ξεκινήσουμε τις εργασίες για την ολοκλήρωση του Βιομηχανικού Πάρκου στο Ψαθί. Και αν χρειαστεί θα γίνει και επέκταση του.

Στην πιο κρίσιμη πενταετία που έρχεται θα είμαστε έτοιμοι να ενεργοποιήσουμε και να διεκδικήσουμε το σύνολο του προγράμματος ΔΙΚΑΙΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ μόνο και μόνο για τον Δήμο Μεγαλόπολης.
Ζητάμε την ψήφο σας γιατί γνωρίζουμε τα προβλήματα του Δήμου μας, έχουμε συγκεκριμένες λύσεις και προτάσεις, κάνοντας ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ τον Δήμο Μεγαλόπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου