Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ (Στ. Τσίχλης) : Η επιτυχία, το ήθος και η αξία πληρώνονται και με λάσπη σημεία των καιρών!"

Προ λίγων ωρών κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook) μια περίεργη, κυριολεκτικά «από το πουθενά» και όλως συκοφαντική ανάρτηση καταφερόμενη – εμμέσως πλην σαφώς – κατά του επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» και υποψήφιου Δημάρχου Μεγαλόπολης, ιατρού κ. Σταύρου Τσίχλη.

Ο αναρτήσας την κατάπτυστη αυτή «δήλωση» με το όνομα χρήστη “Ioannhs Bou” δεν αναφέρεται ρητά στο πρόσωπό του, αλλά τον φωτογραφίζει αναφέροντας ότι πρόκειται για «γιατρό που διεκδικεί το Δήμο Μεγαλόπολης» και τον αποκαλεί «χρυσαυγίτη» προσδίδοντας του την ιδιότητα του φασίστα που επικροτεί ακραίες συμπεριφορές, ως αυτές αναφέρονται στην ανάρτηση.

Πρόκειται για μια δόλια και κακόβουλη προσπάθεια λασπολογίας που εκδηλώνεται λίγες ημέρες πριν την ετυμηγορία του λαού της Μεγαλόπολης, στερούμενη κάθε ηθικού και πολιτικού ερείσματος.

Ο συνδυασμός μας καταδικάζει από όπου και αν προέρχεται αυτή την άνανδρη, κακόβουλη και υποβολιμαία απόπειρα σπίλωσης του πολιτικού αναστήματος και της ηθικής υπόστασης του επικεφαλής του κ. Σταύρου Τσίχλη, ο οποίος έχει δώσει έμπρακτα δείγματα γραφής, ήθους και προσφοράς στην κοινωνία της Μεγαλόπολης.

Είναι προφανές ότι, όντας σε διατεταγμένη υπηρεσία, ο συντάκτης του εν λόγω συκοφαντικού παραληρήματος, επιχειρεί ν’ αμαυρώσει και να τρώσει την τιμή και την υπόληψη του κ. Τσίχλη και να τον μειώσει ενώπιον των μελών της τοπικής κοινωνίας της Μεγαλόπολης, της οποίας είναι σεβαστό και ευυπόληπτο μέλος, ως άνθρωπο, ιατρό και υποψήφιο δήμαρχο που διεκδικεί επάξια το δημαρχιακό αξίωμα.

Έχουν ήδη άμεσα ξεκινήσει οι νομικές διαδικασίες για την αποκατάσταση της αλήθειας και την απόδοση ευθυνών σε κάθε φυσικό και ηθικό αυτουργό αυτής της απρεπούς και άνανδρης επίθεσης.

Την απάντηση σε δικαστικό επίπεδο θα την δώσει η Δικαιοσύνη, σε πολιτικό ο ίδιος ο λαός της Μεγαλόπολης.

Από το Γραφείο Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου