Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Λαϊκή Συσπείρωση Μεγ-λης : Ψεύδεται, αγνοεί ή φοβούνται τη Λαική Συσπείρωση;

Ο πρόεδρος του ΔΗΚΕΜ και οκ. Δήμαρχος, δεν φτάνει που δεν παραχωρούν το φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου για μάζωξη των μελών του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης, ψεύδονται λέγοντας ότι κάνουν ότι προβλέπεται από την «ΟΜΟΦΩΝΗ» απόφαση του Δ.Σ. και τον νόμο και φυσικά θίγουν την πολιτική μου αξιοπρέπεια.

Επειδή συμμετείχα στο συμβούλιο και εξέφρασα με τον πλέον κατανοητό τρόπο την αντίθεση της Λαϊκής Συσπείρωσης, στο προς συζήτηση θέμα και φυσικά ήταν αρνητική η ψήφος μου, θέλω να διευκρινίσω ότι :
Το Δημοτικό Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση,ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ :
- Καθορίζει τον τρόπο κατανομής και χρήσης των χώρων προεκλογικής προβολής, που παραχωρούνται στους δημοτικούς συνδυασμούς, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023, αναλογικά και επί ίσοις όροις, ως εξής: ………………….
- Διάθεση άλλων χώρων για την πραγματοποίηση συγκεντρώσεων, ομιλιών και άλλων εκδηλώσεων, θα γίνεται έπειτα από συνεννόηση με τους εκπροσώπους τους.

Επίσης, κανένας νόμος ή οδηγία ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ σε ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ όπως πονηρά είπε ο κ. Δήμαρχος, ότι δηλαδή «στις δημοτικές εκλογές,μπορούν να δοθούν μόνο υπαίθριοι χώροι για να χρησιμοποιηθούν και όχι βεβαίως δημοτικά κτίρια». Το «όχι βεβαίως δημοτικά κτίρια» είναι μια αυθαίρετη και ανυπόστατη ερμηνεία του κ. Δημάρχου
Αντίθετα, όπως αναφέρει και η σχετική εγκύκλιος, είναι σαφές ότι : «καθορίζεται ο τρόπος κατανομής και χρήσης των χώρων που παραχωρούνται από τα δημοτικά συμβούλια στους συνδυασμούς υποψηφίων για την προβολή τους, κατά την προεκλογική περίοδο των αυτοδιοικητικών εκλογών».

Καλό είναι λοιπόν να μην ψεύδονται επικαλούμενοι ανύπαρκτες «ΟΜΟΦΩΝΕΣ» αποφάσεις Δ.Σ., ανύπαρκτους νόμους που απαγορεύουν την παραχώρηση του Πνευματικού Κέντρου, το οποίο στο παρελθόν έχει παραχωρηθεί για τέτοιου είδους μαζώξεις – εκδηλώσεις. Στο κάτω κάτω δεν είναι περιουσία σας. Διαχειριστές είστε και μάλιστα κάκιστοι.

Μας τιμά πάντως η προσπάθεια φίμωσης της Λαϊκής Συσπείρωσης, γιατί δείχνει ότι κάτι κάναμε καλά σαν Δημοτικοί Σύμβουλοι και να είστε σίγουροι ότι το ίδιο θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

Μεγαλόπολη 14-09-2023
Ο Δημοτικός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης
Κατσιρούμπας Γιώργος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου