Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

Γ. Γιαννόπουλος: Από υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, υποψήφιος με τον Τατούλη

Ακόμα μία διαρροή υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ προς άλλη αυτοδιοικητική παράταξη με κάθε επισημότητα είχαμε χθες Πέμπτη.

Ο Ιωάννης Γιαννόπουλος, ο οποίος έδωσε την μάχη του σταυρού για τις εθνικές εκλογές στην Αρκαδία με το ΠΑΣΟΚ*, σήμερα ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον Πέτρο Τατούλη, ο οποίος κατεβαίνει στην περιοχή ως ανεξάρτητος. Το ΠΑΣΟΚ υπενθυμίζεται ότι στηρίζει τον Δημήτρη Κουτσούλη.
«Καλωσορίζουμε τον Γιάννη Γιαννόπουλο στη «Νέα Πελοπόννησο» και στην Π.Ε Αρκαδίας. Το Φθινόπωρο του 2010 εξελέγη πρώτος Δήμαρχος του νεοσυσταθέντος Καλλικρατικού Δήμου Γορτυνίας, που προέκυψε από την συνένωση οκτώ (8) πρώην Καποδιστριακών Δήμων. Το 2014 επανεξελέγη μέχρι και τον Αύγουστο του 2019. Από τότε είναι επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο Πέτρος Τατούλης.

«Η Πελοπόννησος, η Αρκαδία και ιδιαίτερα η παραμελημένη από την Κεντρική Διοίκηση Γορτυνία χρειάζονται ισχυρή, πολιτικά αυτόνομη και αποτελεσματική Περιφερειακή Αρχή. Μόνο έτσι μπορούν να αξιοποιηθούν σωστά οι δυνατότητες που η Ευρωπαϊκή Ένωση παρέχει πλέον στις αιρετές Περιφέρειες και να αντιστραφεί η φθίνουσα πορεία της ιδιαίτερης πατρίδας μας. Στις Αυτοδιοικητικές εκλογές αποφασίζουμε για τον τόπο μας και όχι με κομματικά, μικροπολιτικά ή προσωπικά κριτήρια. Απαιτούνται προγραμματικές συγκλίσεις, συνεργασίες με βάση αρχές και με υποψηφιότητες που έχουν γνώση των θεμάτων και των ιδιαιτεροτήτων της περιοχής μας», ανέφερε από την πλευρά του ο Ιωάννης Γιαννόπουλος.

*Ήρθε τρίτος (ανάμεσα σε 5 υποψηφίους) στις εκλογές του Μαΐου με 315 ψήφους.
 Στις εκλογές του Ιουνίου ήταν με λίστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου