Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

ΝΕΑ ΑΡΧΗ: Αντιδράσεις για την δημοσίευση του αντιδημάρχου Μεγ/λης Π. Μανιάτη

ΝΕΑ ΑΡΧΗ:
Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης άμεσα να τοποθετηθεί εάν υιοθετεί
τις απόψεις του Αντιδημάρχου του ή αν τις καταδικάζει
για την επίθεση στο Σύλλογο Φίλων Αρχαίου Θεάτρου

Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε μία ανάρτηση στο διαδίκτυο, του Αντιδημάρχου Ποιότητας Ζωής κ. Παναγιώτη Μανιάτη, όπου κάνει μία πρωτοφανή και αναίτια ευθεία επίθεση στον Σύλλογο «Φίλοι Αρχαίου Θεάτρου Μεγαλόπολης».
Μία ανάρτηση την οποία διαβάζοντάς τη, προκαλεί απογοήτευση και θλίψη για το πώς ένα εκλεγμένο μέλος της τοπικής κοινωνίας μας, όπου μέλημά του είναι να υπηρετεί το θεσμό και κατ’ επέκταση τους πολίτες της οι οποίοι τον εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους, αντί αυτού, βλέπουμε να βάλει εναντίον του Συλλόγου «Φίλοι Αρχαίου Θεάτρου Μεγαλόπολης» μίας ομάδας συμπολιτών μας όπου με ανιδιοτελείς σκοπούς προσπαθούν να ευαισθητοποιήσουν και να κάνουν γνωστό προς πάσα κατεύθυνση την υπόθεση της αναστήλωσης του Αρχαίου θεάτρου της Μεγαλόπολης, όπου όλοι μας θα πρέπει να είμαστε αρωγοί στην μεγάλη αυτή προσπάθεια και πρωτίστως όλοι εμείς που θέτουμε τον εαυτόν μας στην υπηρεσία των πολιτών του Δήμου μας.

Καλούμε το Δήμαρχο Μεγαλόπολης άμεσα να τοποθετηθεί δημόσια εάν υιοθετεί τις απόψεις του Αντιδημάρχου του ή αντις καταδικάζει.
Καλούμε τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο να ανακαλέσει και να ζητήσει δημόσια συγνώμη προς τους συμπολίτες μας τους οποίους πρόσβαλε.

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΝΕΑ ΑΡΧΗ
--------------------------------------------------------------------------
Αυτή είναι η "επίμαχη" ανάρτηση  του Π. Μανιάτη



4 σχόλια:

  1. Αντί να βγάλετε μια ανακοίνωση καταγγελία που το υποτιθέμενο μουσείο της Μεγαλόπολης μεταφέρθηκε σε οίκημα υπο ενοικίαση που ανοίκει στον αντιδήμαρχο Μανιάτη, ασχολείστε με ανούσιες βλακείες.
    Για τα σοβαρά μούγκα.
    Αλλά τι να πείτε τα ίδια κάνατε κι εσείς, οπότε μούγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκεί στην Νέα Αρχή μάλλον παρέλαβαν το στέμμα από τον Τσιριγώτη όποτε για κάνα δεκαπενθήμερο θα έχουμε ένταση στο σκηνικό μέχρι να παραλάβει ο επόμενος την εντολή.Έχει καταντήσει ανέκδοτο πλέον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μόνο που θα σχολιάσω είναι ότι
    Αν οκ. Μανιάτης αξιολογεί την αποτελεσματικότητα της διοίκησης μια οποιασδήποτε ομάδας, βάσει συμμετοχής των μελών της τότε
    θα πρέπει να ζητήσει την παραίτηση και άλλων διοικήσεων , αρκετές είναι και κάποιες του Δήμου που και ο ίδιος συμμετέχει
    Εφόσον κρίνει την αποτελεσματικότητα με τέτοια κριτήρια να τα χρησιμοποιεί για όλους και για όλα και για τον εαυτό του

    ΑπάντησηΔιαγραφή