Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

ΚΑΠΗ Μεγαλόπολης: Ενημέρωση για δραστηριότητες

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή από τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. Μεγαλόπολης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023 η κοπή της πίτας . Την εκδήλωση που έλαβε χώρα στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Η., τίμησαν με την παρουσία τους οι αντιδήμαρχοι Σιέμπος Δημ., Καλογερόπουλος Θεοφ. και Μανιάτης Παν., ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Κυριακόπουλος Αντ. , οι Δημ. Σύμβουλοι Αθανασόπουλος Στ., Μαρκολιάς Γεώρ. και Μπελιάς Νικ., τα μέλη του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου και εκπρόσωποι συλλόγου πολυτέκνων. Την Ιερά Μητρόπολη για την ευλογία της πίτας εκπροσώπησε ο Πανοσιολογώτατος Ελπιδοφόρος Μπεναρδής.

Με χαρά διαπιστώσαμε το ενδιαφέρον δημοτών για την εγγραφή τους ως μέλη της δομής . Για το λόγο αυτό ενημερώνουμε ότι στο Κ.Α.Π.Η. εγγράφονται άτομα ηλικίας 60 ετών και άνω προσκομίζοντας Φωτοτυπία Δελτίου Ταυτότητας , μία φωτογραφία μικρού μεγέθους και ετήσια συνδρομή πέντε ευρώ. Η ιδιότητα του μέλους εξασφαλίζει την συμμετοχή στις διάφορες εκδηλώσεις του Κέντρου και όπου απαιτείται οικονομική συμμετοχή αυτή έχει συμβολικό χαρακτήρα. Η παρουσία καινούργιων μελών θα ανανεώσει το ενδιαφέρον και την ποικιλία των δραστηριοτήτων. Καλούμε, λοιπόν, όσους διαθέτουν την απλή προϋπόθεση της ηλικίας να εγγραφούν και να δώσουν νέο χρώμα στη λειτουργία του Κ.Α.Π.Η.

Επόμενη δραστηριότητα είναι η συμμετοχή μας στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου και ειδικότερα το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου όπου θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της λαϊκής αγοράς (πλατεία Πολυβίου) διανομή παραδοσιακού βραστού, μακαρονιών και φρέσκιας τηγανίτας . Μία δραστηριότητα που απαιτεί πολλά χέρια γι αυτό και κάθε βοήθεια από τα μέλη είναι σημαντική. Εξίσου σημαντική είναι και η γενικότερη παρουσία και το κέφι σας σε αυτή τη γιορταστική βραδιά.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2791360310, 2791360324.

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ
Γκιουμές Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου