Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Η ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ

Μέγα Πλήθος και Μέγα Κέφι στην Σαββατιάτικη Αποκριάτικη Εκδήλωση
του Δήμου στο σκεπαστό της Πλατείας Πολύβιου

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η παρουσία και το κέφι των Δημοτών μας το Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου, που διασκέδασαν με την ψυχή τους, έγινε το Άναμμα της Φωτιάς, χόρεψαν, τραγούδησαν, είδαν τον υπέροχο Χορευτικό Όμιλο Μεγαλόπολης με αποκριάτικα τραγούδια από όλη την Ελλάδα, στη συνέχεια διασκέδασαν με τα “Παιδιά της Μεγαλόπολης”, ενώ γεύονταν τη βραστή γίδα, τα μακαρόνια, τις τηγανίτες και το κρασί που προσφέρθηκε στη διάρκεια της εκδήλωσης. Η νεολαία ήταν εκεί και χόρευε διαρκώς και με πάθος. Η Μεγαλόπολη έδειξε ότι έχει σφυγμό !!!
Η Δήμαρχος καλωσόρισε και ευχαρίστησε τον κόσμο για την πολυπληθή παρουσία του, ευχήθηκε καλή χρονιά και καλές γιορτές και κάλεσε τον Πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.Μ. κ Χρήστο Κουμουνδούρο για ένα σύντομο χαιρετισμό. Ο τελευταίος, εκ μέρους της Ομάδας για το Καρναβάλι Μεγαλόπολης 2023, ευχαρίστησε όλους τους φορείς που συμμετείχαν στις συναντήσεις που έγιναν στο Δημαρχείο για το καρναβάλι και αναφέρθηκε στους χορηγούς της εκδήλωσης και σε όλους εκείνους που βοήθησαν στηνυλοποίηση και την επιτυχία της εκδήλωσης:

- Τους ψήστες που ετοίμασαν το κρέας και τα μακαρόνια: τον Κώστα Κουρέτα, τον Ηλία Μπουγιούκο και τον Παναγιώτη Στριγγλή
- Την Μελισσοκομία Αφοί Γκρίτζαλη
- Την Ελαιουργία Φώτη Καρατζαφέρη
- Τη ΔΕΗ – ΑΗΣ 5
- Την Τεχνική Εταιρεία του Αριστοτέλη Μπαλίκου
- Το Ανθοπωλείο “Το Κρινάκι”
- Το προσωπικό του Κ.Α.Π.Η. που για μια ακόμα φορά παρασκεύαζε τις τηγανίτες και σέρβιρε τον κόσμο, μαζί με το Σύλλογο Πολύτεκνων Μεγαλόπολης.
- Την Τζίνη Κούτρη (υπεύθυνη του Χορευτικού) και τα Μέλη του Χορευτικού Ομίλου Μεγαλόπολης
- Τους εργαζόμενους στο Δήμο

Ακολούθησε ο Χορευτικός Όμιλος Μεγαλόπολης και τα Παιδιά της Μεγαλόπολης που σκόρπισαν τον ενθουσιασμό και τη χαρά στο κοινό και ιδιαίτερα στους νεολαίους που χόρευαν ασταμάτητα και παραδοσιακούς και λαϊκούςχορούς. Ήταν μια ξέχωρη αποκριάτικη βραδιά που όλοι την απόλαυσαν.

Η Ομάδα για το Καρναβάλι Μεγαλόπολης 2023
Καλογερόπουλος Φάνης
Μπιλίσης Γιώργος
Κουμουνδούρος Χρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου