Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Πανεμπορική Μιχόπουλος: Ευχαριστήριο για την στήριξη μετά την πυρκαγιά

H Πανεμπορική του Κώστα Μιχόπουλου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς όλο τον κόσμο που στάθηκε δίπλα μας, στις δύσκολες ώρες που ζήσαμε στο ξέσπασμα της φωτιάς στο κατάστημα μας.

Ευχαριστούμε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεγαλόπολης , τον Διοικητή κ. Μπουντούρη, τα στελέχη και όλους τους πυροσβέστες για την γρήγορη μετάβαση τους και καταλυτική επέμβαση τους, αποφεύγοντας τα χειρότερα για το κατάστημα μας.
Τους εθελοντές πυροσβέστες που έδωσαν και αυτοί την μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς.
Το αστυνομικό τμήμα Μεγαλόπολης, τον Διοικητή κ. Αλεξόπουλο για την άμεση επέμβαση τους ώστε να προσεγγίσουν απρόσκοπτα οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής και στην συνέχεια της διακριτικής επιτήρησης της επιχείρισης μας.
Τον Δήμο Μεγαλόπολης , τον Δήμαρχο κ. Χριστογιαννόπουλο και τον αντιδήμαρχο κ. Σιέμπο για την άμεση παραχώρηση οχήματος φορτηγού για την απομάκρυνση των καμένων και κατεστραμμένων υλικών.
Ευχαριστούμε όλους τους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου για την ηθική συμπαράσταση τους.

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ.κ. Νικηφόρο, τους αρχιμανδρίτες κ.κ. Ιάκωβο και κ.κ. Αυγουστίνο, τους Ιερείς, για την συμπαράσταση τους με την επίσκεψη τους στην επιχείρηση μας.
Τον Σύλλογο Γυναικών Μεγαλόπολης και όλους τους φορείς της πόλης , τους συναδέλφους επαγγελματίες και εμπόρους.
Τους συγγενείς, γειτόνους και φίλους, ήταν συγκινητική και πρωτόγνωρη η αλληλεγγύη , η βοήθεια και η ηθική συμπαράσταση στις δύσκολες στιγμές που περάσαμε σαν οικογένεια και εργαζόμενοι στην επιχείρηση.

Ευχαριστούμε θερμά όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου